Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Додивилась, бідна Хаті :sad: Але без Хюрем це не "то пальто". Цікаво чи повернеться? Тільки що подивилась анонс 103-ї серії і показали "тіпа Хюрем" (на турецькій,я не зрозуміла нічого), але видно навіть боком, що це не наша Хюрем, а зовсім інша актриса((( Блін, як обідно! Ну невже вже не могла вона протриматись? тим більше, що стала відома майже на весь світ...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вітаю. Я вже три серії не дивлюсь. Може завтра подивлюсь, але вдень воно висне а вночі мені спати хочеться.:girl_blum:

3. oksitigra

oksitigra Member

як я Вам заздрю, що можете дивитись ті серії з російським перекладом(( я не можу, хоч вбийте, бо це дублювання одним голосом нагадую мені старі американські фільми. Дуже я вже розбалувана нашими українськими дублерами, так гарно вони озвучують. Тому дивлюсь чемно по 1+1

4. OnceInParis

OnceInParis Member

Завтра по 1+1 "Світське життя" буде з героями серіалу. Яка ж Хюррем у рекламі програми була гарна! А Сюмбюля у смокінгу (чи то був костюм?) так незвично бачити.

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось вони всі з анонсу від Осадчої:

6. oksitigra

oksitigra Member

Міхрімах така ніжна) а той мужчина лисий, що стоїть між Мехметом і Нігяр, то хто?Крайній справа, то Іскандер?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Таж то Капудан Паша Хайреддин Барбаросса.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Нє, то муж Шах султан, майбутній великий візир. Ще на 1+1 не приступив до обов"язків, десь от-от його покажуть.

8. oksitigra

oksitigra Member

а Барбароссу не впізнала .Яка я відстала((

9. Fleshka

До речі в Барбаросси єдиного в тому фільмі борідка причіпна, і дуже то помітно. Всі решта головних героїв мають натуральну.

10. Margot

Margot Well-Known Member

Мені здається, що вони хочуть з Міхрімах зробити другу Хюрем,її втіленням) Ну, вона "дєлов" і натворить, та й ще з таким мужем лисом)))

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

вроді Барбароса без гриму, нэ?
    мене заміна Хюррем не настільки напрягає як те, як вони то все безглуздо і тупо обігрують... звичайно Хюррем зірка серіалу, але ліній сюжетних безліч.. могли би показувати більше стосунки Султана з синами.. як кожен з синів у санжаку дає собі ради. стосунки між шехзаде-братами.. могли би вже нарешті позамінювати молодших, бо по історії Джахангір мав би вже бути старшим на років 5 мінімум.. а Баязид з Селімом поїхали в санжаки взагалі незрозуміло в якому віці, 12-14 років чи шо?
    більше би політики показували, кобіт самих шехзаде і їх гареми.. ну невже на 2-3 серії не обійшлися би без Хюррем?
    але фантазії явно не вистачає і треба обовязково висисати щось з пальців.. раніше коли придумували якісь дурниці, то хоч для інтриг-рейтингів, а зараз причина вимушена, тож виглядає воно тааак фальшиво

12. Fleshka

Ну чому ж зробити?
    Міхрімах після смерті Хюрем і вправду нічим своїй мамі не поступалась. Давала поради батькові-Султану, контролювала і слідкувала за державними справами, займалась благочинністю. Після смерті Суліка все те саме, але вже з Селімом.
    Після султаната Хюррем почався султанат Міхрімах.

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Урра!!! вже є 102 з перекладом ( я вже думала, що раніше неділі не буде). біжу дивитися:girl_wink:

14. LuBimaya

LuBimaya New Member

Я ще вчора подивилась з перекладом, хоча вже бачила без. Цікаво було послухати розмову Сулеймана з Хатідже.
    Але з цим зникненням вони таки переборщили, як на мене. Ще й два роки в одній серії пройшло... Бачила промо до 103-ї. Шкода Мехмета... Дійсно Маху треба було покарати, ще коли вона Хюррем труїла. Можливо, тоді більшості трагічного і не було би взагалі. Адже вона теж Мустафу дуже настроїла і проти Хюррем, і проти братів.

15. Fleshka

Ось тут фоток декілька і дещо про передачу з Осадчою:
    http://jetsetter.ua/ru/Blogi/Blog-Kati-Osadchey/V-gostyah-u-Roksolany-i-Sultana.html
    Сюмбюльчик:

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

ага, гг. Мехмет до Рустема звертається: "Є новини, зятьок?", або Сюмбюльське: "Балібеюшка-Балібеюшка))" Перекладачі рулять:girl_smile:

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вичитала в коментарях)))

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вона що, справді в псіхушці лікується?

18. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

ага без Хюрем та Ібрагімчика приколів мало, от вони собі гонять:girl_blum:

19. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

майже "така сама", особливо очі[​IMG]

Подивилась другий анонс до 103 серії - Хюрем і не "пахне", кого ж тоді показали в першому анонсі? Певно вже в кінці серії появиться.

Останнє редагування: 16 Червень 2013
  20. OnceInParis

OnceInParis Member

Так, без Хюррем вже не то. По звичці все чекаю, коли Сюмбюль до неї побіжить доповідати стан справ у гаремі)) Але Міхрімах виправдовує мої надії. Така мила зовнішність, і вже така строга робиться. Напевно, акцент тепер на ній буде у наступному сезоні. І мені не сподобалось, що це Хатідже Хюррем викрала - "не верю", могли б щось цікавіше придумати.
    У 103 з Мустафою чи Мехметом попрощаємось? Шахиня поїде напевно. А Махі?
    А Мерьєм-нечемнюхи, думаю, вже не дочекаємось. В інстаграм останнє фото за 1 червня.

Дівчата, хто дивився "Світське життя"? Церемонія нагородження була у квітні. Який Сулейман гарний, коли посміхається!)) А Хюррем шикарно виглядає. Нігяр хоч і не є моєю улюбленицею, але досить мила.

Останнє редагування: 16 Червень 2013