Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Zhaba

Zhaba Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

А чого вони того Баязида так не люблять? Бачила уривок 80якоїсь серії, то султан його ігнорує, Хюрем теж недолюблює.

2. Virna

Virna Well-Known Member

І шо з тим робити? Дивлюся турецькою 86 серію, ніц не розумію. Хіба бачу Хюрем зла, Міхрімах сумна, Хатідже здуріла. :connie_pull-pigtail

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мехмет старший син Хюррем - на нього найбільші надії і сподівання, йому й більше уваги, Селім - підлиза, там же була сварка між Селімом і Баязидом, то Селім побіг до мами жалітись, а Баязид до брата. Тому Баязиду дістаються уже крихти уваги...

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

...бачу мало 86-та від 85 відрізняється:D

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

нічого вона такого не думала :) це за неї думали.:girl_blum: Тобто нам в трейлері таке вирішили показати.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

трохи відрізняється, але не значимо... тобто, можна було і більше подій впхати. Сценаристи залишають дуже багато для роздумів, що не так вже й погано. Але тепер мені принаймі зрозуміло чому так поспіхом видали бідацтво заміж після того, як Султан повернувся з походу. Рустем злякався, що вона око поклала на Балі-Бея, і натиснув на Хюремшу.

Синдром середньої дитини. Власне тому він і прагнув сісти на трон, бо був і кмітливішим, і розумнішим, і здібнішим в плані військових наук. Проте, був середнім сином і уваги йому бракувало. Він хотів довести батьку, що він гідний спадкоємець.

6. Zhaba

Zhaba Member

Для мене поки що самий-самий чуттєвий момент - то в 72 (чи то 73) серії, де Гюрем пробує випити отруту через Фірузе, а Афіфе її рятує. Я аж просльозилась. Мені дуже сподобалось, як зняли.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

їхні постійні замахи на Хюррем вже починають приїдатись.. ітак знаєм, що не вмре вона ще.. а вони все її і труять, і палять, і вбивають при кожній можливості..

9. Маруся-мама

просто стає нецікаво дивитись дальше. ті сценаристи явно обкурені якісь. показують Хюрем, як якусь дуру.

10. Fleshka

Ну от! Тому я не дивуюсь, що 1+1 не поспішає закуповувати третій сезон. Ну погодьтесь, він значно поступається тому, що знімала попередня рижесер.

Попередні два сезони переглядаю вже вчетверте, і це цікаво. А от третій навіть вдруге дивитись не хочу...Ну хочаб навіть через двадцять серій брєду з Фірьою...

11. Маруся-мама

Мірал Окай взагалі-то була сценаристом. :d23::girl_wink:

12. whisper

whisper Well-Known Member

а я собі вже думала знайти якийсь турецький форум і почитати, що про це все турки думають, бо щось в мене таке враження що шось вже аж занадто упереджено сценаристи до Хюрем ставляться, а як вони сприймають цей фільм

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нарешті і я дійшла до 83 серіїї, нє ну я розумію,що там свої традиції, але то задужо -

14. vchitelka

vchitelka New Member

Щось не вразила 86 серія... Якийсь повний брєд...

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ой, дівчатка, почала дивитися вчора..зараз дивлюсь 9 серію і стримуюсь, щоб не перечитати що ви там пишете про перебіг подій. Не думала, що мене може так затягнути турецький серіал:girl_crazy:

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

згідна.. знов накрутили купу подій навколо якоїсь дурні.. ми вже ітак зрозуміли, що Шах - достойна суперниця Хюррем, а вони далі товчуть воду в ступі.. скучно...

17. Fleshka

А чому не показали як Сулік лист читав? В промо ж було! І взагалі, ну таку вже бурду знімають...Ібрагімчика бракує...
    Дивлюсь от по 1+1 ввечері і повтор зранку - насолоджуюсь...Романтика, Паша - Красавчик, любов...

Останнє редагування: 17 Лютий 2013
  18. napoleona

napoleona Well-Known Member

а є вже 86 в перекладі?

19. Fleshka

20. AfinaS

AfinaS New Member

Передивляюсь 1-2 сезон теж в інеті, іду трошки швидше за 1+1, тому по 1+1 ще інколи піддивляюсь повторно -виходить втретє, але все одно деякі моменти - як нові, більш вдумуюсь, інколи навіть перекручую "а що, що той сказав - які конкретно слова"...
    мені подобається )))

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

навіть ось шукаю на карті Едірне (Баязид там народився - і чого вони там були, і де ж той табір - якраз після замаху Садики на Сулеймана збирайоть похід на Лайоша, а виявляється, Едірне - то вже Європа, майже Болгарія. Дивлюсь, де Маніса - а то захід Турції, біля Егейського моря (чи є назва того "півострова"? - десь знайшла "Антальський", але не пам"ятаю такого зі школи, і взагалі - чи півострів то - просвітіть, будь ласка - як називається та частина суходолу, де Иурція, північніше Аравійського півострова).
    а от Санжак не можу знайти. Щось прошмигнуло, що то Іран, але згубила.
    Зараня дякую, хто допоможе

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

от бачите, а то все писали "коли вже йому капут, коли"
    Я ще не дивилась той капут, але в тому ж і інтрига основні лінії: Ібрагім-Гюррем.
    Принаймні, з ним цікаво, і гарно грає.
    Мені подобається він - а як ще тут фото скинули реального актора - то взагалі - ))))
    мені мій молодший син наче схожий на нього ))) брову так само підіймає )) хіхі