Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

сценаристи думають, що вділи Діані парик, і всьо нєузнать)

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

йой, вибачайте. Я щойно подивилась 85-ту серію, і тепер зрозуміла, що Ви мали на увазі..

3. Virna

Virna Well-Known Member

вже подивилася трейлер на 86. шо ж там буде!

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

якась нецікава 85 серія.. топчуться на місці.. наступна обіцяє бути веселішою ))

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

От вам і любляча мама, яка обіцяла віддати за любимого.
    http://vk.com/wall-39393999?own=1&z=video173164480_165079838/cdb801752c08fc0a36

Доречі вичитала, що до кінця липня серіалу прийде габлик. В наступні кілька місяців все буде в прискореному темпі.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нічогос! Вже? Заміж? Таж в 85-й і натяку на ті всі діла не було...

7. status quo

status quo New Member

ого, а Нигяр куда денется?
    и откуда такое резкое желание? ..наверное Рустем потребовал...

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

на ВК дуже скоро зявляються трейлери.. цей я ще бачила перед початком третього сезону... ще недавно показували як саме вбють Мустафу

я теж помітила що ну дуже вже все прискорено пішло... по 2-3 роки в одній серії показують (якщо не більше)

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Подивилась промо 2. Ну там і накурили...Так виглядає 86 серія буде веселіша попередньої. Првда в тому сумбурі половини не зрозуміла: хто кого вкрав, хто кому написав, хто за кого грає...бррр....

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

по історії Рустем Паша був вдівцем.

10. vchitelka

vchitelka New Member

Краще б по 2-3 серії показували хоча б :) А то тиждень чекати...

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

та де там по 2-3 роки! Ібрагіма вбивали і хоронили десь з 5 серій.. В одній Сулейман вирішив стратити, в другій - прийшов до Каді-ефенді питати поради як то зробити, в третій задушили, в четвертій хоронили, в пятій 40 днів читали.. Якби то 2-3 роки показували то вже би і Хаті мала вмерти від туги (по історії вона через 2 роки після Ібрагіма відійшла), і би до смерті Мехмета добрались, та й до страти Мустафи мали б підходити..

Вже з тою тягучкою нудно стає.. краще б скоренько то діло робили, бо як подумаю скільки ж то подій ще буде попереду! огого... якщо смерть Хаті і двох шехзаде теж так будуть по 5 серій показувати, то нам серіал ще 3 - 5 місяців точно забезпечений - не бійтесь, дівчата ))))) а потім Джахангір через рік після Мустафи - ще 5 серій, і тоді Хюррем - напевно цілих 10! тому, спіть спокійно - ще не один тиждень пройде поки серіал закінчиться )))

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А мені файно. Тільки недавно підсіла на серіал, то наразі тільки на тридцятій серії. І дивлюсь коли хочу і серії всі доступні)))

13. byzja

byzja New Member

а хтось знає коли буде продовження на 1+1

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

ха, бо було шо показувати і розтягувати... от з того часу як Аяз-паша став гол візиром і до того як призначили Рустем-пашу має пройти 9 років... от думаю що то все скоренько буде, вже Міхрімах заміж видавати хочуть

15. Маруся-мама

То правда. Я так пойняла, що Ніґяр вже дограється дуже скоро, якщо не в 86 то в 87 точно. А ті хто хотів підставити Хюремку самі впадуть в свою яму. Он тільки направду... закрутили, що узясь.

Те, що серіал ще буде кілька місяців, це зрозуміло. Але те, що все буде в прискореному темпі, це факт :)

Але ще повернусь до Селіма, на якого так сильно бочку женуть. Він ж назначив тій ненависній Махідевран пенсію, бо інакше вона жила в злиднях після смерті Мустафи. А так, з його доброго серця, мала якусь пенсійку той вже було їй легше.

Щось вона мені так сподобалась, і так стало шкода її героїню.

Останнє редагування: 12 Лютий 2013
  16. Маруся-мама

Хороба, би його забрала. Ніц не показує.

17. true

true New Member

А хтось може знає, коли вийде 86 серія? А то я вже не дочекаюсь. Мені так здається, чи то Хюрем розводять , що Сулік вмирає?

18. roma roma

roma roma Member

І я так думаю, хочуть зробити так що Хюремка Селіма сама на трон посадила, а тут оп Султан приїде і накачає триндюлів:girl_impossible:

19. Маруся-мама

Селіма не може, бо його нема. Пішов в похід з батьком, а он Баязид або Джаханґір, це вже інша справа. Вони поруч.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

бачила вроді в трейлері, що Джахангіра вона думала на престол ставити.. але мене трохи дивує то, бо читала давніше, що на престол не міг зійти шехзаде, який має недоліки по здоровю серйозні, тільки здоровий повністю... тому коли хтось таким вродився чи потім покалічився то був поза конкуренцією