Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Ну так він ж не зразу отаково забив. Він спочатку натякав Ібрагіму аби той сам собі життя відібрав, а той незахотів. То Сулейман з ним цілий тиждень день в день обідав, аби той здогадався... а Ібонатор гордий. Ну то його і задушать уві сні.

Аби нам ото показати, то точно тре зо три серії :girl_wink:

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

це просто наразі так... ще будуть. Валіде, то в них як матір. Поважне звертання. А так, по простому чи домашньому, то анне. Донька Нігяр так до неї звертатиметься.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

та жадність вона така... вона людям розум затміває, якщо так правильно сказати. Він просто вже настільки був спесивий і гордий з себе, що думав раз дають треба більше просити. Він просто напросто зарвався.

Кажуть історики, що така жахлива війна між Хюрем і Ібрагімом була через те, що турецькі султани ходили на два боки. Он тільки Хюрем була така вправна в любовних утіхах, що Ібрагім вже став нецікавим. Он ревність і їла обох :)

2. true

true New Member

А може хтось знає, коли стратять Ібрагіма, то вже і серіал підходить до кінця? Бо по суті вже Хюрем і воювати не буде з ким.

3. Margot

Margot Well-Known Member

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Буде, буде. От і Шах султан вже намалювалась, щоб ми не сумували...Буде свого муженька в візирі пропихувати небозь після Ібрагіма.

5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

а ще то для мене практична ілюстрація до твердження "не дай, Боже, з хлопа пана"

хто то така? чия сестра-доця?
    і ще - щось буде про долю Балібея і його коханої?

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Щей як буде... цікаво що вони придумають аби Аяс-пашу стратили і посадили Шах-муженька в крісло візиря. Відомо, що той муженьок ще той хрукт... Поб’є бабу, а фона брату пожаліється.

7. Fleshka

Сулеймана сестра

наразі усьо, маєм тему для чергових фантазій...

8. Chereshka

Chereshka New Member

ой ну вічно ті соплі розпустять, вже би давно той Сулік вбив того Ібрагіма. вже задовбало. якась сестра приперлась, хитрюща. але вже понавидумували

9. Fleshka

та ні...то типу факт...не вигадка...

10. true

true New Member

Ой, кокая прелесть:girl_claping: А то я вже спереживалась, що серіял закінчут і я буду скучааати. :girl_wink:

11. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Може то не до теми. Але я просто ТОРЧУ коли Ібрагім в пальто вбраний. Чи то пальто було пошито на іншого Ібрагіма, чи то Ібрагім ямає не стандартну Хфігуру. Ну я неможу просто з того. Спочатку виходить ПАЛЬТО, а заним Ібрагім Паша)))))

12. AilataN

AilataN жива

Оно де сабакі порились)))

Так думаю, що Ібрагім був таки жухлий і розумний хлопака ( бо тако "з грязі в князі", щоб не казали, теж треба ума, щоб вибратися), а султаніще, все таки, до деякої міри мямльою. Ну бо якщо зумів вижити в обставинах боротьби за трон, то напевно сидів біля мами тихо і не рипався поки батько не пішов до Аллаха.
    То , може, Ібрагімисько мав до нього через те таку трохи зверхність, як до тупака, і думав що йому вже перепаде все на турецькому світі))

Я сьогодні й забула про серіал, але чоловік по каналам тицькав і я зачула музику знайому. Ми з Мар як закричали вголос " Роооксооолана"!!!, як кинулися за пультом, то шансів у него було НУЛЬ, щоб включити щось інше :).
    Ходив і нив- та то так було добре, та нашо воно тобі треба...
    Телевізори всюди, але перед ліжком = сьогодні був зайнятий фанатками Роксолани))

13. Margot

Margot Well-Known Member

о, а ми як з мужем за пульт билися)))))))) я видерла всіма правдами і неправдами пульт,переключила, для підстраховки ще батарейки витягнула, бо міг забрати:tanksmile: у нього не було вибору, одже мусів дивитись Роксолану, але потім так втягнувся, що аж спереживався чи дійсно Хюрем втруїться)))

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

а я то думаю в чім тут справа! ну стільки років воює Ібрагім з Хюррем і по фільму - через Мустафу.. та дурний - підтримай Хюррем, Мехмета та й будеш щасливий.. нібм вумний хлоп, а таку дурницю поре.. а то он чого він не хоче її підтримати! або взагалі сиди тихенько і підтримай того, кого повелитель підтримує.. а нє, за його плечами крутити хвостом..

я вже всі серії передивилась.. 82 вже є? бо я щось не знаю де найшвидше з перекладом виходять?

15. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Тільки завтра в Турції вийде, а в нас троха пізніше

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

та я тут написала, а потім в неті пошукала..
    вже побачила що в Туреччині в середу нова серія виходить, а потім у нас.. дякую! )))

17. status quo

status quo New Member

вот зачем было делать предположение о любви Сулеймана и к Роксолане , и к Ибрагиму?:girl_devil::D

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ржачка
    А ось цих героїв спершу не впізнала,як костюми їх міняють:

19. Fleshka

Ой, а Суслік навіть з тими вусами (фе, не люблю такого придатку в мусчін) так очима заворожує...ммм...

20. Margot

Margot Well-Known Member

йой, дійсно)))і де той грозний Ібрагім тільки дівся?!
    має хлопака талант з такої "няшки" такого звірюгу зображувати)))
    Гюльшах така файна тут кобіта, а Сюмбюль мені поважного дона Педро нагадує)))