Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

В карму кинула)))

Агамс...
    Правда потішило, що Сулік з лежачо-предсмертного стану за пів серії виліз, думала то довше протягнеться...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

яка я затуркана :) дивлюсь серіал в неті,ніби, уважно,а ви тут постійно якогось мені невідомого Суліка обговорюєте,аж тепер дійшло, хто це :)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

мене мама підсадила на Роксолану (заманила коронами-прикрасами)...
    але дівчата ви пишете - окремий серіал, я ржу - капець.

і тойво ... Балі-бей - да-да-да :girl_yes:

4. AfinaS

AfinaS New Member

капець!!!! ну така нагла - чого Гюррем її не прибере? Головне, Гюррем можна - палити-труїти і тд. А цю - ні?

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

о, так! класно!

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а де міститься інфа коли виходять нові серії... а то я нарешті передивилася, догнала активних, а тепер нетерплячка:)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Як я хочу, щоб та ціла Хатіджа обламалась і Хюрем переманила на свою сторону Шах Султан. Ото їм буде облом ))) Залишилось 20 хвилин :)

7. status quo

status quo New Member

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

80 і всі наступні :)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

а є вже 80 з перекладом?

10. Furore

Furore New Member

Скажіть, будь-ласка, хто знає коли на 1+1 продовжать серіал показувати, а то вже заскучили.

11. рижик

рижик Well-Known Member

десь читала, що аж 14 січня

12. Fleshka

Маруся певне на турецькій дивиться, як завжди)))
    Прочитала допис про Шах Султан і мені зачесались руки. Пішла дивитись...

13. LuBimaya

LuBimaya New Member

от інтрігантки!
    нє, я чекатиму суботи!
    В мене вже всі знають, що дві години в суботу присвячені Хюррем, і ніхто навіть не рипається сперечатися, щоб щось інше увімкнути... :girl_crazy:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

для тих кому цікава 80-та серія )))) вкратце

15. Furore

Furore New Member

Йой! Ну який він - няшка? Трясогуз той Балі-бей, аж в нерви впадаю, як бачу як та Айбіге біля нього мучиться, а йому все - ні, не можна, не будемо, давай забудемо, бла-бла-бла. ((

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

та Ви що??? Ви знаєте, що б йому було за те, як би Він посмів її торкнутися? Йому і так ледве голови не відтяли, якби Мустафа не помилував. І при всьому цьому, навіть на пласі, він тримався чоловіком, не скиглив і не просив пробачення. А султану чесно зізнався, що він покохав.

17. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

теж дивуюся такому трактуванню Балі бея. чи то вже так поголовно в нас чоловіки кидаються на кожну жінку, яка покаже своє кохання, що справжня чоловіча стриманість і виваженість називається
    ?

18. Furore

Furore New Member

Але ж торкнувся і не раз )) А потім знову за своє - не можна, не буду і т.п.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

До чого це тут?
    Просто по сюжету він її ніби-то сам кохає і мучиться від того, що недоступна.
    То й робив би щось, а не мучився сам і її не мучив.
    Чесне слово, та Айбіге хоч і жінка, але набагато відважніша за того "сильного" воїна.

P.S. Правда, ще не бачила останньої серії (на 1+1), тому незнаю, може він там вже змінив свою лінію поведінки.

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

Айбіге рятує те, що вона член династії. і максимум, що можуть з нею зробити, це відправити додому.
    Я вважаю, що він нічого не трусогузить. По-перше, фільму потрібен такий драматизм. Не може бути все гладко. По-друге, зважаючи на ті часи, і на те, що його життя було фактично в руках інших людей, він навіть сміливо поводиться, дозволяючи собі з нею просто розмовляти.

20. Fleshka

Трошки не так трактуєте. Там трясогусість зовсім ні до чого. Справа в відданості. Взагалі-то Балі Бей не боявся що йому голову відрубають, чи що там ще зроблять. Він не міг зрадити Султана і династію. Він ж ніколи не казав, що боїться поплатитись, проте завжди казав, що будь-який його крок в її сторону - пляма для честі династії. А він, як справжній воїн, який відданий Володарю, не може такого навіть допустити в думках.