Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Не Міхрімах переросте свій "не ангельський характер" стане навіть дууууже приємною і справедливою. Але то вже в 3му сезоні.

2. Margot

Margot Well-Known Member

підкажіть мені ,будь ласка
    дивлюсь ВВ по 1+1, на данім етапі, там принцеса Ізабела в гаремі, цікавить чи ще довго чекати весілля Хюрем з султаном(не можу дочекатись:girl_curtsey:).чи то ще далеко то того?
    І ще: після смерті Валіде Хамси, Махідевран стане наступною Валіде?
    дуже цікавить, а в неті не хочу починати дивитись в цілях безпеки:girl_crazy:

3. AilataN

AilataN жива

Я вже перегоріла, дивлюся як звичайне собі мило. Трохи дивують паузи в розмові, багатозначимі погляди , вобсчєм прийомчики знайомі з часів рабині Ізаури, зовсім не нервують, але дивно, що турки зняли на такому рівні.
    Хюррем вже смішна зі своїми типу грізними гримасами, скільки можна..

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Балі Бей поки що радує і тішить око))))

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

42 чи 44 серія, точно не пам"ятаю...

5. Margot

Margot Well-Known Member

будете мене, дівки, бити
    мені Балі Бей дуже нагадує Андрія Молочного (з "Файної Юкрайни" той що з Притулою):girl_crazy:
    може я того:girl_mad:

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ні, бо вона не мати правячого султана. Вона просто мати наслідника. Її будуть називали Валіде, так само як і Хюрем, але статус мами правячого султана жодна не отримає. Упс! :girl_crazy:

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

То ще буде довго... Нажаль. Турки Роксолани страшенно не люблять, тому й показують в відповідному тоні. А ще від коли відійшла в кращий світ Мірел Окай, той сценарист, що залишився, таке пише... як обкурений. :girl_devil:

7. true

true New Member

Я вже подивилась 75 серію. Нарешті вже сплавлять ту Фірузю. Дуже цікаво, що буде далі з дитиною Нігяр.

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Та нууууу...

8. Margot

Margot Well-Known Member

шкода Нілюфер, бідолашка...

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Віддадуть матері :) Я собі так думаю, бо Рустем Паша стане чоловіком Міхрімах. А так як Ібрагім Паша тю-тю, то дитину буде пильнувати матір її - Нігяр.

УРЯ!!! Завтра вже нова серія буде!!! Бум дивитись в оригіналі, а паралельно читати переклад на форумі. :girl_crazy:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Трохи цікавої інформації. (не наю чи було таке)

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Якщо справді так і було, і в 14 р. Хюррем стала наложницею, і потім щороку народжувала дітей, я тепер розумію її імпульсивність - то ж перехідний вік, гормони через край, амбіції, і плюс їй треба переживати про те, щоб вижити.. мдя..

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

ага і згадати себе в 14р.,:) не кожен то витримає

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

і не кажіть! я б однозначно не змогла поводити себе краще ніж вона у такому віці і в таких умовах.. та ще й сама, на чужині, без будь-якої підтримки чи поради..

тобто Хюррем у теперішніх серіях (по 1+1 сьогодні здається 37 буде) десь біля 19-20 років.. і звичайно зрозуміло що Махідевран і Хатідже, які старші від Хюррем її осуджують і не хочуть шукати з нею спільну мову.. вона в свої 19 має кохання і пошану султана, стільки дітей від нього, а вони? заздрість їх глодже ))))

14. Furore

Furore New Member

Слухайте, я так і не зрозуміла, що зробили з тою Ізабеллою?? Куди її поділи??? Якось так все шито-крито. Тут за вбивство коня більше розборок було ніж за ту Ізабеллу. :girl_crazy: Якась дивина та й годі.

15. Fleshka

Та як куди? Відправили гріхи замолювати в монастир:girl_curtsey: Сулейман ж сказав.

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я щось тоже ніпаняла - а за що? Я дивлюсь уриваками - то бачила ще як в султана була любов з принцесою, а тут вже десь вона пропала...

17. Fleshka

Та бо не вжились би вони з Хюрем в гаремі обоє, а для Сулеймана Хюрем всерівно важливіша ніж тимчасове захоплення Ізабеллою.
    Хюрем наказала її вбити, і рано чи пізно це б зробили.

18. Furore

Furore New Member

То вони цього не зробили???? І Сулейман в курсі???? Як же це?
    Він же сам Роксолані погрожував, мовляв, якщо з нею щось станеться - пиняй на себе. І там всі так бігали, переживали, щоб ніхто не дізнався, а тут - бац, і так різко все стихло, всі спокійні, і всі все забули... І Сулейман якось так різко охолов... А головне, так і не показали, що ж насправді сталося... :girl_cray:
    Куди та Ізабелла поділася з тої пральні???? А головне, яким чином??????

19. Fleshka

Ну дик залишили роботу для нашої фантазії.:girl_smile:
    Але з останніх слів Сулеймана Ібрагіму ясно, що все було під його контролем, і фініш в цій історії саме такий як він описав.

20. Furore

Furore New Member

:girl_crazy:
    Дуже смішно... Мені ж цікава їх фантазія, я ж через те їх серіал і дивлюся... Така була інтрига з тою Ізабеллою цілих 20 серій, а тут так все раптом скінчилося - самі додумуйте фінал. :beee: