Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Ну якщо це специфічне відношення, то я дуже за. Звичайно, їхня Роксолана спочатку дуже сильно мене здивувала, але потім, якщо вникнути у ті всі її халепи, то у неї вибору не залишалося. Ну або то би вже була не Роксолана, і історія тоді б склалася по інакшому.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ото власне. Махідевран та ще с..чка, але чомусь ніхто їй писка не закриває і навіть скоса не зиркає, незважаючи на те, що при намаганні вбивства Гюльнігаль, всі докази були проти неї, так само як і при отруєнні, і при побитті Гюрем. Але всі так себе поводять, ніби нічого не сталося, і поважають, як і поважали.

2. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Інші джерела пишуть, що Мустафа який буде грати дорослого шегзаде в реальному житті є чоловіко і дружиною з Айбіге хатун

3. AfinaS

AfinaS New Member

Привіт, дівчата!
    Побачила ваш форум і ваші обговорення - вирішила долучитись, бо дуже цікаво пишите - живете цим фільмом, і жарти ваші особливо подобаються:
    *про те, коли хто дивиться - я теж дивлюсь ввечері по 1+1 на кухні і готую їсти, правда, мої 2 сини (4р і 2р) не прониклись фільмом, бо мама зайнята. Каже: "виключи вже ту Роксолану, включи мультики". Добре, що тато цього не бачить (мамине невиховання дітей), бо приходить о 21-22. Але почала дивитись десь з 20 серії, тому вранці дивлюсь з інета - з екс.юей, теж в укр.варіанті.
    *Про статуру Гюррем - мені подобається (може, що я й сама немала дівка чи то пак жіночка), вона вирізняється рудими косима, зростом. Треба, щоб була здорова дівуля, щоб стількох здорових дітей народити султану. але ось дивилась в 3 серії, коли її побили - Сюмбюль нормально так її ніс - міцний той наш Сюмбюль (теж мені подобається як грає).

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

цілком згодна - якраз дивлюсь серії, де побили Гюррем - так просто не вистачає злості - чому тій так сходить з рук...

Останнє редагування: 23 Листопад 2012
  4. AfinaS

AfinaS New Member

Навіщо приплели принцесу - щоб цікаве кіно було, а то якщо все добре у Гюррем буде - не буде гостроти сюжету.
    а стосовно внутрішнього стану султана - тонко підмічено. Взагалі, його постать цікава і глибша ніж просто султан. В цьому фільмі багато чого до заходу іде (Туреччина ще ж не в Євросоюзі?): війна - просування на захід, захоплення султана західною культурою, деталі - статуї, скрипки і тд, наряди жіночі майже як у західних принцес (хоча по нарядах короля Лайоша і якщо заглянути в енциклопедії тоді наче мода інша була у західних принцес, а тут - десь 18-19ст) можна зробити висновок(я не спец - не знаю, чи вводила Гюррем в свій час правила без паранджі) - а де ж штанці як ми звикли собі уявляти східні наряди?
    Та нічо - зате дивитись приємно на ті наряди - кожного разу нові і гарні ))
    А от східні танці їхні мене розчарували - ну що це таке? не могли зробити більш вражаюче - в позитивну сторону? )))

5. Chereshka

Chereshka New Member

Звичайно, Ви праві, їх звичай і наш не прирівняти. Але сам Сулейман своїм вчинком показав їй, що в нього нікого не буде нікого, крім Хюрем. А потім клятву починає порушувати, бо він великий султан, а вона рабиня, яка ж до того і вкрала щастя в Махідевран.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой, а мені подобається, як вони все затягують. Тому Мехмеду стріла в плечі влучила, а він стоїть і думає падати, чи не падати. Та падай вже писком до ґрунту а ні... стоїть і чекає. Файно так :)
    А найбільше сподобалось які вони бистрі комусь шию скрутити. Взагалі шокує як показують у всіх фільмах як мусульмани швидкі скрутити комусь шию, і на тім з ним покінчити. Що в фільмах про турків, що про арабів. Цікавий прийом. Цвирк, і німа проблєми :) І не треба нікого ніяким шнурком дусити, ну хіба би був якої знаної статі. Тоді так. Тоді треба шнурком тягнути і чекати коли людина задуситься. А тут, чик... і нема людини.

Оригінально. Хочу вже переклад тої 74-ї серії.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Нічого він не порушував, то все вигадки. Слово султана тоді було закон, і якраз Сулейман був одним з тих султанів який дуже поважав закон.

А серіал ж зроблено для сучасної публіки, той вигадують всіляке, для інтриг.

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

чи то мені здалось, що він і потім порушить її, коли в одній із серій клянеться Валіде, що не хоче аби вбивали його нащадків,типу хоче відмінити такий закон, а потім все-таки буде позбуватись когось із синів (не пам"ятаю кого)

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ви знову 74-ту на турецькій передивились?:girl_crazy:

Я вже не дочекаюсь перекладу....ух, як то спокусливо! Терпцю бракує.

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

але то серія щойно була на 1+1 ! ну та Гюрем їм жизні дає! так вона відрізняється від усіх)) ух

10. AfinaS

AfinaS New Member

А давайте обговорювати серії (особливо цікаві моменти, які сподобались))))

Що мені кинулось в очі: (дивлюсь по 1+1, але не з початку, дивлюсь з інету зараз 4-ту):
    1. Ібрагім грає на скрипці - але смичок тримає неприродньо, а от струни лівою натискає нічого так. Мелодія подобається, навіть за душу бере - вона ж з першої ночі Гюррем і Сулеймана... але мені, як скрипальці-початківці (4 класи))) все одно коробить та права рука зі смичком, яка не згинається в кисті як треба - ну чого не продблювати кимось? ))))

2. Сподобалось жовте плаття Гюррем в недавній якійсь серії - як Ізабелла вже була - коли наша прийшла до султана спокушати - нагадати про себе )))

3. Горда з того, як наша врятувала малого сина Ібрагіма при народженні - ті лікарки все ляскали і ляскали по дупці - аж моторошно - це так дітей рятують? - а наша молодець )))

4. Хамам їхній подобається - все думала колись - як-то вони мились - невже в бочках-діжках-мисках, як наші? а тут - цивілізація майже - баня )))

А головне - вчуся, як треба з чоловіком поводитись: тут Гюррем злюка, а до султана "мяу-мяу"... сміюсь, що чоловік мій теж має майже гарем: свекруха моя - Валіде, сестра чоловіка теж є (ну чого вони майже всі с..ки - це окрема тема) - Хатідже, і я - Роксолана, яка хоче зменшити їхній вплив на мого "султана", тільки от я не гюррем - не така весела - треба задуматись над своєю негативністю - піду усмішку намалюю перед приходом чоловіка додому )))

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Переглянула, але вони там так багато говорять, що таки треба почекати на переклад. :girl_haha:

12. рижик

рижик Well-Known Member

та, класна сьогодні була серія, така динамічна, а то в попередніх я вже знудилась. І султан - такий сьогодні лапочка. А моя Вікуся вже має свого улюбленця - ну звичайно Балібея, дивиться і каже - "я хочу такого дядю, саме такого - буду з ним дружити" Та, смаки у нас доцею співпадають:girl_dance:

13. Fleshka

Так, гарне, дуже навіть.
    А от в фіолетовому вона така корова, всі недоліки на ліцо. Воно дуже її повнить.

Сулейман в реальному житті:
    Бабулька 44 року народження - Валіде в Величному Столітті. Ото жінка! Оце вигляд!
    А її фільмографія взагалі вражає.
    Йому всього 29, а від нього пів світу вже мліє!
    Красавчєг!:girl_in_love:

В українському перекладі коня Хюрем звуть - Принц. А в російському - Страсть... Гммм...:girl_in_dreams:

14. Margaryta

http://bigcinema.tv/series/velikolepnyy-vek-serial-2011-muhtesem-yzyil.html Дівчата тут можна онлайн переглянути до 74 серії включно. Будь ласка киньте ссилку після 74 серії. Можна дивитись з субтитрами аж до 100серії, але мене то троха напрягає.

15. Fleshka

нема там 74...тільки ролик...

ткніть, цікаво ж...

Щось і решта серій з субтитрами до 100 не бачу, все до 73-ї

16. Margaryta

Та я не подивилась, вже теж побачила що пише до 100 серії, а насправді тільки до 73. І анонс 74. Я вже весь інтернет перерила в пошуках 74.....і тішіна!

17. Furore

Furore New Member

Слухайте, а шо то з тою Хатіджою сталося? Якась геть придурошна стала...
    І чим їй так Гюрем насолила, що так її весь час "к ногтю"..? Ще противніша ніж та Махідевран... :bad:

18. Margot

Margot Well-Known Member

не то слово!таке злобне і нестерпне! а як того Ібрагіма ревнує!Не можу дочекатись тої миті, коли Хюрем їй насолить добряче:girl_cray:

19. AfinaS

AfinaS New Member

трошки десь по сайтах подивилась його фотки, вконтакті є їх група ще з фільму "тисяча і одна ніч", але я не дивилась того серіалу.
    Він мені зовні доктора Хауса нагадує ))

Десь знайшла: Небахат Чехре (Валидэ Султан) Місс Всесвіт 1965р. (вконтакті
    http://vk.com/wall-43472022_2561)
    Так, дуже гарна. але мені інколи видніються у неї на обличчі якісь натягнуті зморшки - біля рота. але дай, Боже, нам всім так збрегтись і дожити до її років )))
    Це якщо 44р.н. - це їй 68 років? капець...

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

нє, брешуть про міс Всесвіт:
    Мисс Вселенная 1965, стал 14-м конкурсом Мисс Вселенная, на котором победила 18-летняя Aпасра Хонгсакула из Таиланда. Он прошел 24 июля 1965 в Miami Beach Auditorium в Майами-Бич (Флорида), США.1http://ru.wikipedia.org/wiki/Мисс_Вселенная_1965
    Мабуть, міс Турція )))

20. Fleshka

Тю, нічого не сталось, вона весь фільм оприділитись не може на чиїй вона стороні. То ще зараз нічого, а далі ще пахлєще буде.