Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Величне століття.Роксолана

та напевне, але невже не можна було вибрати всіх тоді нормальної комплекції? шоб вона там так не вирізнялася, бо і прислуга вся худа, і султани...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ні, то просто у вас сприйняття таке. Вона повинна випадати зі всіх і відрізнятись від всіх.

3. Margot

Margot Well-Known Member

ох і дратує мене та Хатідже султан, якась вона , не то що істеричка, а "напрасна дурна баба"! вже і хочеться, що би той Ібрагім поскорше в гречку скочив(дивлюсь по 1+1), щоб так сильно з Хюрем не зловтішалась!:girl_nea:

4. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ще пару серій і скоче з Нігер калфою, зате далі як на мене Хатідже мені стала ще нестерпішою ...... я неможу дивитись епізоди де вона є , бо дуже дратує!

5. Furore

Furore New Member

:girl_crazy: О-ооо! Невже, таки і Ібрагім не святий??

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О! Далеко не св"ятий!

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

ну але по суті Гюррем перша почала з неї зловтішатися, коли думала шо Ізабелла то коханка Ібрагіма, то зразу погнала в палац, до Хатідже розповідати.
    І хоч вона головна героїня і "наша", але не люблю я її в цьому серіалі, вона така недобра, зліша за всіх.Не знаю якою вона була насправді але якась така "нелюдяна".Я взагалі не розумію за що вона фактично вбила ту Ізабеллу, по суті в тої бідолахи і виходу не було, привезли її насильно в палац, додому не відпустили, так ше й Гюрем її вбила...

8. Chereshka

Chereshka New Member

як не розумієте???? не кидайте тапками в мене. Але вона того Сулеймана дуже любить, як вона бідна в лісі кричала і плакала (мені було шкода). Тут привалюється якась принцеса і забирає від неї її Сулеймана. Принцесі дарують її кольє, яке призначалось для неї. Їй весь час кажуть, що вона рабиня, рабиня, рабиня. А тут принцеса. Ще й така нагла, хоче конкурувати. Я наприклад, розумію дуже прекрасно Хюрем (бо по суті він дав їй обіцянку, що не буде в нього більше інших наложниць, а ту бач та принцеса і сама до нього лізе).

Та принцеса могла давно втікти від того Сулеймана, якби хотіла. І якраз та бідолаха мала вихід. В церкві віткти, за допомогою Хюрем. Але ж вона велика пані, яка влюбилась у Сулеймана, і через то вона там сиділа. Не дуже вона і бідна.

Вона її не вбила, то ще вилами писано)))))))

9. AilataN

AilataN жива

Взагалі не розумію для чого в серіал приплели принцесу. Що цим хотіли показати?
    Зловили, не продали, збрехали що померла, заховали, причому й не використали за призначенням))). Я ще розумію, якби зробили її коханкою султана- але ні, не зробили. Якийсь персонаж беззмістовний. І навіть не історичний.

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

саме так, мене теж просвітили

поступово дратує мене отой показ споконвічного бабського кодла - от, її чоловік нібито зраджує, розкажу я їй!! ото я тій чи іншій відімстю! або прикрість завдам! аж потім оппа - а то неправда!

з іншого боку- стіки кобіт одного хлопа замкнені в їднім домі... та то зміїне кубло!! то чо дивуюся, що це навіть на сестру султана переноситься, хоч вона і не конкурує за нього, нє?
    а подобається мені отаке: гарно демонструють різницю в ментальності. Все ж Гюррем виросла у суспільстві, де 1 жінка - 1 чоловік. а тут зовсім інше ставлення. і вона ніяк цього не прийме. султан пообіцяв нікого більш не мати - молодець, досягла неможливого з його ментальністю. та чи ставиться він серйозно до цієї обіцянки???
    і ще - вона ж остання з дозволених султан, всі інші\наступні можуть залишатися лиш наложницями... але ментальність "мій чоловік тільки мій" вперто дає паростки...

11. marycherry

marycherry Member

А мені здається цим хотіли показати той внутрішній стан султана, де він не знає як йому бути і могутнім султаном великої імперії і справедливим правителем. Він не може її відпустити і продати, бо це буде політичний програш. Як це віддати невірним таку здобич. І не потрібна вона йому по суті, бо і в своєму гаремі вистачає жіночих проблем.
    P.S. Це я так розмірковую, дивлячись 1+1.

12. Furore

Furore New Member

:girl_crazy: ну і логіка...
    Це ж чому програш???
    На мій погляд його поведінка з тою принцесою - це типове жонглювання своїми барськими замашками і комплексами. Бавиться з нею, як кіт з мишею. Мовляв, от такий я великий-превеликий володар всього світу, і як захочу так і буде. І начхати мені на всіх і вся.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Хоча з тодішнім їхнім світоглядом і ментальністю... може й так...

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

Щодо Гюрем - я її дуже розумію. Як дивляюся той серіал, проводжу чомусь дуже багато аналогій з теперішнім життям. Що колись, що тепер - завжди у виграші ті, хто мовчать, підлабузнюються, схиляють голову, а таких як Гюрем, які мають свою думку і свою волю, як би і скільки би вона не намагалася робити добра, їх завжди травлять, вони завжди і для всіх ненависні і чужі.

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

А хіба вона з Махідевран не так само зробила? Хіба та не побивалася? Не плакала?Так бідна вила в тих початкових серіях і ридала,... а з колечком тим зеленим хіба не така сама історія? Так Гюррем тоді гарно зловтішалася, всякі їй ше й пакості робила спеціально.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Приведіть мені приклад, бо добра не бачу, крім того шо врятувала того малого Хатідже більше добра не знаю:girl_sad:
    Наклепи,злість підсутпність, плітки-плітки-плітки...а добра...
    Свою подружку Марію, отравила, другу подружку Нігер в зраді звинуватила, а вчора така підбігає -будеш мені Нігер служити, все розказувати:girl_mad:, Ібрагіма все отруює, принцесу вбила... вічно якісь плітки придумує, навіть з тими статуями, бігає між Валіде, і Хатідже і спеціально їх дратує...

14. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчата, а що буде з Валіде? Бо я зараз дивлюся як її паралізувало.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вмре Валіде...

16. Furore

Furore New Member

Ну а що, це мало?
    А та Хатіджа, спочатку "проси все що хочеш", а потім все-одно її зневажає. Це по чесному??
    Та й стількох наслідників народила, її вже мали б прийняти як свою, але ж ні, все-одно козні підстроюють.
    Чомусь ту Махідевран поважають і носяться з нею всі як з писаною торбою, а Гюрем - ненавидять і зовсім не поважають.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

хм... добрі подружки...
    Ви собі таких бажаєте???

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Так? а помоєму не носяться, однаково ставляться.
    Ну Хатідже добре після того до неї ставилася, поки Гюррем не приїхала, коли малий був дуже хворйи і з "благими" намірами не почала розказувати їй шо її чоловік собі в лісовому будиночку жінку завів. Це нормально по Вашому? Жінка ітак біля того диття нещасного побивається, вічно хворіє, вічно плаче, а тут брата жінка приїжджає і таке спеціально розказує.
    Ну а які вних були варіанти? В Марії?Відмовитися йти до Султана? Та їй би голову зразу зняли. А в Нігер? Тоже більше би не жила.Тай Махідевран її 100 раз старалася підкупити, вона Гюррем прикривала.
    В Гюррем???Ну вже як так, як таку обіду страшну мала на Нігер, то чого прийшла до неї, так як нівчому не бувало?"Привіт Нігер, будеш мені про Ізабеллу все розказувати":girl_mad:
    ТО впринципі все відносно, хтось бачить ситуацію так, хтось інакше, просто мені наша Роксолана в цьому серіалі не імпонує.

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

нічого дивного тут нема, турки мають до неї своє специфічне відношення.
    то тут вона національна героїня, а турки могли її показати тільки так, що вона заволоділа султаном за допомогою інтриг, підстав, хитрості.

19. Chereshka

Chereshka New Member

Гульнихай могла їй все розказати, а та взяла і скрила, Махідевран перша її отруїла, Нігер підставила і буде підставляти, бо втюриться в Ібрагіма. От приставте, що ви поїхали закордон, Ваша подруга спить з Вашим чоловіком і про це скриває, якась суперниця Вас отруюює, прислуга зраджує. Я не думаю, щоб Ви тихо сиділи в куточку і ніц не робили.
    На початку вона мені теж не імпонувала, а тепер я її розумію. Особливо після тої серії коли вона в лісі кричала і ридала за Сулейманом. Я, наприклад, також однолюб, коли полубила людина значить все і відповідно та людина також. Тому я її прекрасно розумію.
    Що доброго зробила: вона Хатідже помагла з тим якубом, спасла дитину, не напала другйи раз на Ібрагіма.

О і ще одне,якщо би до мене весь час казали: рабиня, ти нічого не вартуєш і тд і тп, то в силу свого характеру, я би зробила так, щоб це виправити і доказати, що хоть і рабиня, но не дурна.

А що доброго зробила Хатідже, Махідевран, Ібрагім????

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я і не казала шо вони зробили шось добре, перечитайте трохи тему,в попередніх дописах хтось писав шо Гюррем робила всім добро а її всі не люблять.
    Не можу такого представити,бо інший час, інші статуси, до Вашого чоловіка водять жінок на хелвет? Ваш чоловік позбавляє невинності всіх красивих дівчат шо його оточують?Має офіційно 4 улюбених наложниць?іт.д.як можна рівняти одне до другого?
    100%, Ви дуже гарно написали. Це те шо я мала наувазі але не могла висловити точно.