Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

Бляха, всіх своїх дітей переб"є. А він ж так їх любить...І не раз молиться до Аллаха, щоб не дав йому такого випробування - кров рідні пролити...
    Жесть.

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну може, я перші дивилася в онлайні, то промотала-промотала і швиденько:girl_crazy: А зара перейшла на 1+1, то ті 2, 5 години можна знудитися:girl_in_dreams:
    цікаво як Роксолана виглядає вже в тих серіях де діти великі, син на троні, коли стара стала...

3. Левицька

Левицька New Member

по-моєму, до трону не доживе) наскільки пригадую - помре раніше за султана.

4. Fleshka

Вони їм всім, старшим вже, зачіски поміняли на більш солідніші, старші, вже не підбирають коси, не накручують буклі, Ібрагім і Сулейман обросли більше, бороди стали довші і густіші, патли теж...Нефайні.
    То я про 70-ті серії.

5. Tofa

Tofa New Member

А де можна глянути 75серію чи її ще нема.А то 74 так інтригуючи закінчилась.

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та Султан вже зараз такий лохматий став, в 30-х серіях, страшно уявити шо з ним до 70 стане:girl_crazy:

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А чого Сулейману можна було мати сина Мустафу, А Мустафі не можна?

8. Fleshka

такс...дайте посилання плз на 74!

Я вже тут питала раніше. Не можна поки він в палаці тусується, а коли він в сан жак поїхав, то вже і бажано щоб мав сина.

9. LuBimaya

LuBimaya New Member

а вона вже є? має ж тільки завтра вийти!

10. Chereshka

Chereshka New Member

це точно, вічно плаче, вічно в неї щось стається і сама не може дати собі раду. Правду казала Хюрем, що Хатідже є маріонеткою для Ібрагіма. А деколи визвіриться на когось і так якось смішно аж стає, ніби приступи істерик, а не захист себе самої.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я про це давно казала, ще на перших сторінках, тіко мене тут капцями закидали.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Вб’є тільки двох - Мустафу і Баязида. Мустафу задушать, а Баязид вмре на полі бою, здається. Баязид буде воювати проти батька, потому втече в Іран, але його видадуть батьку і той його стратить. (1561р)

А потому сама втіче, бо життя їй стане нестерпне. Султан від неї відвернеться. Паша побачить її тату накінець-то в 74-тій серії, тобто завтра.

12. AilataN

AilataN жива

Ооо, вона мені найбільше неподобається. Таке вже противне , капець, вічно перекошене і злобне. І могли б більш яскраву турецьку красуню вибрати на роль, бо вона точно як моль( ГГГГГгг)
    Валіде- красуня.
    Нігєр- мда, особливо манера ходити.
    Хатідже така нічо, особливо коли мило мямлить свою милу роль, а коли їй по сценарію треба бути злою то вже переграє ( як на мене)

Мене питання цноти цікавить.
    Шпійонка ( як її, Айгюль, чи як?) була у султана, тим не менш її все дно заміж хотіли видати.
    Ізабелла Фортуна ,хоча і їхала до нареченого , запропонувала себе Сулейману. це типу нормально було?

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Колись читала в якійсь книжці, що мати жінкою колишню наложницю правителя було навіть престижно.

14. whisper

whisper Well-Known Member

а я тільки недавно почала дивитись, а часу переглядати всі попередні серії нема, а мене мучить питання чим її той візир, забула як його звати шантажує ту Настю розкажіть пліззззззззззз, або скажіть яка то серія

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Якшо говорити про самих актрис як жінок то мені Хатідже подобається, і Махідевран дуже навіть, ну Валіде то звичайно надзвичайно красива.
    До кого довго не могла привинути то до Гюррем, ну "важка" вона мені на екрані, а і до тої принцеси Ізабелли тепер ніяк не звикається, має якусь специфічну міміку таку, шо я всі сцени на її губи дивлюся.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ви знаєте, що Роксолана була в тілі. Так, що підібрали вони актрису дуже добре. Плюс, німці крупний народ.

17. Furore

Furore New Member

Иииииии!! То мені треба більшу кухню тоді, бо й так нема розвернутися.

18. Nana11

Nana11 аспіранточка

Догадуюся, але мені здається в ті часи всі жінки порівняняно з зараз були в тілі, але інші актриси підібрані худі, хоча тут не в тілі проблема а в обличчі, ну якась вона така пампуляста, деколи з 2 підборіддями получається, коли її камерою зпіднизу візьмуть...хоча, то особисто моя думка, добре шо іншим подобається:girl_cool:

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

маю підозру, що то вже данина теперішній моді на сушену воблу ))
    колись читала казки Шехиризади, то там такі описи жінок були, що руки чоловіків тонули в їхніх тєлєсах, і то вважалось великою красою, вони ж мали мати і живіт і дупцю і боки і груди для своїх екзотичних танців.
    а поглянути на ту махідевран анемічну, чи хатідже з порожнім поглядом, ну ніякої іскорки... та й весь гарем так підібраний.

20. Fleshka

Історичний факт: