Величне століття.Роксолана

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Margot, 26 Жовтень 2012.

?

Чи є "Величне століття" Вашим улюбленим серіалом?

1. Так, не бачила нічого подібного раніше

48,0%
  2. Ні, є достойніші серіали

16,0%
  3. Інколи переглядаю

26,7%
  4. А що це таке і з чим його їсти? ))

9,3%
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Величне століття.Роксолана

)))))))))))))))
    Це мабуть для того, щоб показати Роксі всю свою особисту владу (Ібрагіму) над всіма.

Ну як же..?
    А оцей Батракчи, замість того, щоб втікнути разом з тою Садикою, через безмежну повагу до сулеймана, забив її, і себе запропонував позбавити життя, навіть при тому, що він ні сном, ні духом і не підозрював, що коїть.

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Матракчі ...

3. Furore

Furore New Member

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ага! Втік би він...Куди? Руки в правителів довжелезні, дістануть з-під землі. Думаю далеко вони б не встигли при всьому бажанні втікти, і всі це прекрасно знали, як не як Вікторія вчинила замах на життя Сулеймана. Чомусь видається, що Матракчі не з благородства її втопив, а через безвихідь. Інакшого виходу не було в ті часи. То зараз можна політичного захисту в інших країнах просити, а тоді був один "правитель усього світу" і якщо вже тобі винесли вирок і призначили покарання, то мусиш відповідати....

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Щось я взагалі заплуталась...хто така Фірузе? Я по 1+1 дивлюся, чи ви не там?
    Ще ввечері з чоловіком дивимось перші серії, то там Настю якоюсь такою дурнуватою і хамською зобразили, що аж неприємно

6. AilataN

AilataN жива

Оу, Любімая симпатизує брутальним беям?)))

Шо гріха таїти, я б теж більш активно серіал дивилася, якби там частіше таких типів показували))
    І ващє, пора вже обезглавити Ібрагіма і замінити його на Малкочогли в шкіряних штанцях:girl_in_love:
    Ух, жарко:

Та Сюмбюль все одно самий прікольний!)
    А султан мені став подібний на
    [​IMG][​IMG]
    дивлюся в режимі реального часу на 1+1

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я теж зараз хіба 10 серію дивлюсь. і мені м"ягко кажучи не подобається, як грає та актриса, мало в неї щирості, а як вона дитину на руки бере?! так, як би якесь котеня, а не рідного синочка.
    а махмет то такий файньонций кльоцок мімімі :).

8. Fleshka

Дайте лінк на 72 серію хтось! І на трейлер 73....плііізззз...

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так ні. Вони красавчика відправлять додому, а той Ібраїм буде мелькати аж до 80-тих серій. :girl_cray:

А та Фірузя ніде не поїде, і буде мелькати до 78-ї серії. Уявляєте!!!

10. Fleshka

Ого! Я тут 73 шукаю, а ви вже 78 нарили?!

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вам в карму кинула посилання на 73-тю, яка буде завтра в оригіналі.

А щодо 78-ї серії, то її ще нема і скоро не буде. Я просто почитала деякі прогнози на майбутнє.

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

я не дивлюсь аж дуже уважно, памятаю на минулому тижні була серія де Ібрагіма відправили в Єгипет і він так благородно віддавав наказ роздати гроші на лікування хворим, дітям і вдовам.. а ще момент коли дві служниці лежали в лазареті (чи як воно в них називається), зайшов якийсь чоловік (управляючий в них чи хто..), глянув на служницю Махідевран і сказав "В неї рана кровоточить - де лікарі?".. Та й накази "голову з плеч" якось на мій погляд не дуже емоційно віддають.. а так, доволі стримано... може то гра акторів така, а може я до них ще не звикла.. але враження таке склалось..

коли дивилась Тюдори, король там справді емоційний був, його злість крізь екран телевізора передавалась, а тут стриманіше..

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Передивилась вже 72 серії і чекаю на 73. Серіалів не дивлюсь, а тут ...:girl_crazy:

14. Virna

Virna Well-Known Member

дівчата, біда. мені вже султан сниться. То не жарти. Вчора помила голову і закрутила волосся рушником, а мій чоловік каже: "О, ти як ті турки. Ше би медальйон на чоло (рушник) причепити і копія"... Як я заздрю тим, хто вже на 73 серії, бо хоч спати нормально можуть. Я вчора цілий день прасувала перед ноутбуком, всьо випрасувала навіть чоловікові шкарпетки:girl_crazy:
    Але ж як то Хюррем на собі султана женила... Я в захваті від тої жінки

15. Margot

Margot Well-Known Member

підкажіть ,будь ласка, яка це серія!
    дивлюсь по 1+1, бо як дорвусь дивитися в неті, то біда буде:girl_crazy:

16. рижик

рижик Well-Known Member

Ще недавно сміялась з мами, що та з 17 до 19 30 сидить перед телевізором і якусь єрунду дивиться, потім почитала вас, глянула пару серій і усьо... Тепер, навіть, моя Вікуся декілька разів казала - "так, мій пане", а вчора видала, каже - "я не бажаю солодкого соку, бажаю просто попити" :girl_crazy: пора переходи на нічний режим перегляду, поки моя дитина з принцеси Вінкс не стала Султаншою

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Во-во. І треба було мені того? Почала з нуля дивитись в онлайні, ніяк не можу догнати серії, які по ТБ показують (раніше пару серій бачила і то не з початку). Вже 19-ту дивлюсь. Цілий день для фону, а я типу щось перед монітором роблю. Вже 2 ночі до пів четвертої дивлюсь. То капець. Думала - ще недовго, а ви пишете про 78 серію. Мені вже слабо стає. Як я це витримаю? Це ж вся робота поза межами кімнати і хати стоїть. А воно так затягує.
    Часто перемотувала ті страдальницькі сцени Хатідже та Ібрагіма. Скільки можна одне і те саме показувати? Вічно ті сльозливі очі і скривлене лице на терасі.. Так само плакальщиця Махідевран почала нервувати - чуть шо - зразу реве скривлена. Трохи перемотувала ці моменти. А Валіде -то теж - як то можна сидіти цілі дні на одному місці і красуватися, сидять, ніц не роблять, хіба говорять про одне і те ж.
    Але люблю дивитись, як вони усі одягнуті, особливо подобаються корони Валіде - весь час різні, як цариця виглядає.

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

от і я дорвалась. Починалось все з 1+1, а тепер на нет перейшла, але в мене ще купа недоспаних ночей, чоловік бідолаха сам без мене лягає вже 3 ніч спати,:girl_crazy:, я лише на 33серії:girl_impossible:

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

фух, значить я не одна полуношниця на цій планеті.... :girl_crazy:

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ні, ні, ми з вами:girl_crazy::girl_crazy: