Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Ведичні знання для жінок

тобто Ви - це в т.ч. тіло, ну та, це інший погляд, я тіло сприймаю як скафандр для перебування тут, скафандр певним чином прокачаний, що має певні, заточені під мої задачі, якості, і рано чи пізно я його покину і полину до Того, від Кого прилетіла :) ну... коли місія буде нарешті виконана :)

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну я вірю, що створена на подобу Бога. І коли він мене творив, то він знав що мені треба і що я маю зробити. Ну і плюс, я знаю, що мій творець такий креативний, що він просто не може робити двох людей однаковими. А те, що після смерті моя душа полетить до неба, то я також вірю.

Просто я не вірю, що моя душа літала десь коли і жила перед тим десь колись, а потім вселилась у моє тіло. Я вірю, що вона безсмертна і почалась від мого зачаття.

А якщо повертатись до того, що носити а що не носити. Я тут вичитала, що жінки повинні ходити без станика - ВЗАГАЛІ!!! І це неправда, що так груди обвиснуть, а радше навпаки. Ну мені з моїм нульовим якось просто так ходити, але як подумаю про жінок з більшим бюстом? То ж певно важко? Чи ні?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

обвиснуть - подивись на африканок. Але це здоровіше - не підпирати.
    ні :) якщо бистро не бігати. А якщо бігати, то важко і в ліфчику.
    я вимагаю якусь тему політично незаангажовану, бо про спідниці і ліфчики я тож хочу поляля. :girl_flag_of_truce:

4. Маруся-мама

а то ніяк не полючаться... почали одну тему, де про архетипи, заділалась політічєская. Другу те саме. Так, що ти таково мір чітай, а войну пропускай. :girl_haha:

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

ще можна побалакати про колготки і трусики..

так от про колготки і трусики.. кажуть (хто каже - толком не знаю), що носіння нижньої білизни (а штанів - тим більше) заважає жінці отримувати енергію від землі.. оскільки жінка отримує енергію через інтимне місце - то ідеально, щоб між тим місцем і землею не було жодних матеріальних перешкод у вигляді трусиків, колгот і т.д. (ну хіба КД). Влітку пробувала кілька раз ходити без білизни, але крім відчуття, ніби йду гола по вулиці - ніяких інших особливих не спостерігалось..

Фото в тему

6. Furore

Furore New Member

Раз вже мова за спідниці. Я спідниці довгі люблю, але на інших. Дуже вже гарно вони виглядають на високих (або хоча б середнього зросту). Те що вони якось можуть впливати на відчуття ніколи не задумувалась. Але зауважила лише 1 раз, коли літом вбрала вперше довгу спідницю (є в мене одна, все ж не втрималась і купила собі, ну бо дуже захотіла), то таке було враження ніби я незнати яка красуня, машини призупинялись, а на світлофорах, шибки опускалися і з таким захопленням мене роздивлялися (я сама офігіла, пардон, чесно))). Пізніше вже, коли я наступні рази одягала її, ніби такого вже не було. Ну так отримувала компліменти, але такого повального роздивляння вже не помічала )). Я списую це не на довгу спідницю а на те, що це просто магія вдягання речі першого разу, коли ти сама собі здаєшся класною, а на наступні рази вже це відчуття притуплюється. :confused:

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

То ще питання від чого саме обвиснуть. Дехто вважає, що від ГВ обвисають. А вчені кажуть, що то все гормони і форму груди змінюють ще під час вагітності.
    це як Сера писала про підбирання волосся :) Навряд ЩОСЬ ТАКЕ буде відчуватись, за кілька разів.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

від гравітації :)

так я не спорю.

я про те що якщо ліфчик не носити то обвиснуть цілком можливо ДО вагітності. в мене в 25 років був 4 розмір. Знаю про що кажу. І я не вірю в самостійностоячі :) великі природні розміри.

якшо шо, то ніякої трагедії в обвисанні не бачу.

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

про довгі спідниці - я з дитинства велика любітєльніца цього діла. Можливо тому особливого ефекту не бачу. Є спідниці і на листопад. Якщо нема дощу, то проблем нема взагалі. Не так вони і порошаться, ну потріпати можна. В дощ поділ намокає, але під низом чоботи, тому не відчувається, а прати прийдеться.

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

9. Маруся-мама

а вот і не правда. На мені курдуплю, метр двайці з обцасами, також гарно виглядають. Видовжують. Тому я їх люблю носити а шподні, хіба джинси. Інші вже не подобаються.

Та я також так думаю. То якось або один екстрім або інший. Просто треба носити те, що більш натуральне і не обмежує дій. Ну бо знаш, як нераз буває, одягнеш щось, що тебе по всіх параметрах стискає і дихати не дає. Зато модно! "Красота, страшная сила".@Раневська.

ПС. Я не знаю, як ви дєвочкі, але я не можу ніяк посунутись дальше ніж четверта лекція з 12-ти про дітисок і батьків Нарушевича. Я понімаю, що одного разу переслухати мені мало. Слухаю щераз, і щераз, і щераз. Це просто у мене дітей забагато, і всі 4-х різних типів. А... ну і муж. Йой! Тоже дітьо, але принаймі я вже знаю коке дітьо, і чому йому так важливо мати план дій на день, тиждень, місяць. "Єсть лі у мєня план? У мєня сразу ТРІ плана, Містер Фікс!"

Он тіко ніяк не пойму що робити з роботою...

10. Rona

Rona Мама-йожик

Марусю, в мене то саме, правда з єнчими його лекціями, мушу слухати по 3 рази, кожен раз щось нове чую, бо от щось сказав - в мене вже череда думок в голові і слух відключається, слухати по півгодини чи що...

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Тобто ти думаєш, що від ходіння без білизни буде толк з часом?

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Так і слухаю зачастую.

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

як мінімум пропаде відчуття наче гола

13. Sera

))Це відчуття і з білизною пропадає.

14. Маруся-мама

Так тре колготи одягти і довгу спідницю. Тоді не буде.:girl_haha: А як в голові відчуття розібраності, ну то нема ради.

15. Sera

Тьху ти)). Не так написала. Вже виправилась)).

16. Suzi

Я знаю :) Не просто від ходіння, а від всього комплекса.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я на роботі перевдягаюсь, ото було б видовище:))
    Вдома люблю ходити без білизни, але як немає нікого крім чоловіка.
    Вертаючись до спідниць - як мала років 14 думала, що довгі спідниці носять уже трохи старші жінки, мені тоді страшенно подобались довгі широкі спідниці, все чекала, коли мені можна буде такі носити. Зараз прямо марю такою спідницею, а то саме спідниці в підлогу не маю жодної.

П.С. вчора почула думку, що чоловіку і жінці варто спати в окремих кімнатах і що чоловіку краще не бути на пологах, що ви про це думаєте?

18. Suzi

Нарушевич здається в якійсь лекції сказав,що присутність на пологах чоловіку 5 років життя забирають. Я довго про це думала.
    Мабуть в мого чоловіка така карма :)

19. AilataN

AilataN жива

передслів"я :

Цікаво , що веди кажуть з приводу жінка- виховання-гроші-діти. Прийшла сюди, якщо не туди то скеруйте.

20. Sera

Ніц не зрозуміла. Можна детальніше питання розписати?

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

А що за комплекс? Десь можна почитати?

Статус теми:
Закрита.