Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Власне!
    так ніби прошу співробітника про допомогу.
    не говорю, що Киця чи Рибка - вияв найбільшої любові. але Ім'я-по-батькові - то так відсторонено

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені колись сказав один священик, що Ромусь - то так гарно, бо так кликала Шептицького його мама. Відтоді рідше так кличу. :xaxa:

Мої батьки між собою теж так часто звертаються, і то ніжно й з любов'ю, але то в них професійне. :xaxa:

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене якось так склалось, що до свого чоловіка на ім'я і по-батькові звертаюсь, коли зла на нього, або бачу, що він забагато говорить. Треба щось із тим робити :) ....а може і не треба..... А так в основному називаю його лише на ім'я .

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А чому саме почала рідше)? Священник вродь файно сказав. Чи ні?

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А може щоб не бути мамочкою для свого чоловіка?:girl_smile:чоловіки не люблять коли жінка їм як мамочка, вони тоді перестають сприймати свою дружину як жінку

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Оооо! Це ще як хто!!!! Хтось тільки й хоче, щоб за ним як за дитиною бігали.

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

Мені звертання до чоловіка по імені+по-батькові це як до начальника на роботі... не хочеться щоб стосунки з чоловіком були такі як з начальником.. але жартома деколи називаю чоловіка на імя і по-батькові )))

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ну так, бувають і такі чоловіки. але це вже інфантильні чоловіки, яких і чоловіками важко назвати. такі собі дорослі діти...

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

І до речі, судячи з багатьох порад ведичних і неведичних психологів, якщо не хочете мати ще одне дітьо, замість мужа, нема чого дитячо-чоловіковим потребам потакати. Будете поводитись як з дітьом, матимете дітьо...а кому такого треба? думаю всім нам хочеться мати надійне чоловіче плече, такого з яким як за каменной стеной:girl_tender:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене чоловік не любить коли до нього звертаються не те що по батькові, а навіть на повне імя))) (певно на ту незаангажованість я і купилася свого часу)
    думаю звертання має бути приємне, гармонійне і гарно звучати
    от кажуть, що чомусь там неможна звертатися до чоловіка на прізвище, але хлопець моєї подруг мав якесь таке лаконічне, що я кайфувала, коли вона так зверталася до нього
    ну і я всетаки за зменшення барєрів
    я раніше не сприймала звертання на "ви", як барєр між найближчими, а зараз всерівно думаю що "ти" хоч на міліметр, а ближче
    хоча коли в парі звертаються на "ви" то їхній вибір, може так підтримується якась особливість, інтрига чи загадка в стосунках

12. Rona

Rona Мама-йожик

:) якщо до мого чоловіка на роботі звертаються дуже рідко на ім'я і по-батькові, лиш в парадових випадках, а коли я так кажу вдома, поважно і лагідно водночас, бачу як йому це подобається, як розправляється спина, як йому приємне таке відношення до себе, то мені шкода чи що? Мені ж подобається, коли зі мною поводяться як з леді, то чому я не можу поводитись з ним як з джентельменом?

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та файно, лиш я подумала, що я не мама. )))
    Щодо імені й по-батькові, то я таки більше звикла до "пан" і "пані", і всім студентам своїм казала мене називати саме пані Лілія, а не Лілія Олегівна. Ну і в нас у хаті ім'я та по-батькові теж не піде. От "отець" до мужа буває кажу, хоча часом жартівливо. Чого мусіла навчитися, це говорити іншим про нього отець Роман, то було мені якось складно.

Останнє редагування: 8 Червень 2014
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

я не конкретно про ім"я-по-батькові, хоча мені так найбільше подобається, але не принципово. Я про трохи вищий рівень офіційності ніж у нас (чомусь) заведено. Бо коли при другій (а то і при першій) ляскають по плечі і кажуть Маруська, то це у людей менший рівень дискомфорту викликає ніж ім"я-по-батькові, чи пані. Я вважаю, що краще лишній раз сказати ви, ніж заскоро панібратствувати

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

От і в мене такі асоціації.
    Це як інший рівень доступу.
    А я люблю горизонтальні відносини.
    Особиво в побуті.
    100%.
    На роботі ми всі один до одного на ти говорили.
    І все одно зразу було видно ієрархію.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Та все можна. Як є потреба))).

Цікаві висновки)))).

16. Gulena

Gulena миється в бані

А я іноді звертаюсь в переписках, навіть в смс можу написати, "пане Іоан", або повністю ім.я по-батькові, а в кінці. "з повагою, сумуюча за Вами дівчинка\жіночка"

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і ми любимо один одному щось таке писати. І чоловік мене часто на ім'я і по-батькові називає і я його часом, ніколи особливого тому значення не надавала, але чоловік мені згадує як на початках йому казала Іване, йому то було так незвично, але подобалось
    Тут в сусідній темі обговорювали, що жінка вічно в русі і ще й чоловіку хоче знайти роботу, і сьогодні випадково то почула а Нарушевича.
    За його словами є 3 причини такої поведінки, і всі вони викликані стресом, відчуттям себе нещасливою:
    1. Жінці здається, завтра щось може статись, треба щось робити. Поки є робота, треба робити. Це робота в страху.
    2. Дуже багато всього треба зробити, якщо не знайшла що робити, то треба придумати і іншим роботу знайти для їхнього ж добра :) "Під лежачий камінь вода не тече"
    3. Жінці здається, що вона робить це для когось, без неї все пропаде. "Я потрібна іншим"

Чим в більшому стресі жінка, тим важче чоловіку досягнути висот.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя напівґурок з якою працюю це говорить постійно - розслабтесь!!! Вона нам всім жіночкам втовкує то в голову щоразу при зустрічі на кожному занятті.

19. Retaret

Retaret Well-Known Member

а цей стрес - він ж від чогось береться!! Звідки це і куди його подіти? там нічого про це не говорили?

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Куди подіти? Усвідомити "закон подобия". Пошукайте в неті.

Статус теми:
Закрита.