Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Я-то думаю.. он як воно все пов"язано.. чудова тема, насправді, відкриття за відкриттям. )) Всьо, ніяких котів із зайцями... і марш з дивану ))

2. Orman

Orman Модератор-бомба

ооо, ну в нас не ім"я по-батькові, але тварини теж різні бувають..
    а ну це завжди.
    я і сама представляюсь досить офіційно, ну де це доречно.

а я чого зайшла. Оце звернула увагу вже давніше як ходять мусульманки і циганки (маю тут кого видіти) - вони ходять як вічно вагітні. Ніколи не підбігають, плавно, без різких рухів.

3. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

я практикую "мій герой", "моє щастя", "мій дорогоцінний подарунок". Він іноземець, у них немає імен та по-батькові. Може тоді називати повним іменем і прізвищем? чи краще повним іменем, не скорочуючи ?

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Власне. Я коли представляюсь, то завжди говорю своє перше ім’я, і це не означає ніяке панібратство.
    Хоча, дуже часно до мене звертаються, як Місіс Руд.:girl_blum: Класне у мене прізвище!!!

6. Rona

Rona Мама-йожик

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

я би називала повним іменем, а епітети підбирати такі, яким Ви його хочете бачити (жінка відчуває потенціал свого чоловіка дуже добре), надихайте, надихайте
    така в нас приємна робота :girl_wink:

7. Orman

Orman Модератор-бомба

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

За кордоном не прийнято скорочувати. Кличуть усіх повним ім'я, навіть дітей, а якщо дитина не слухає, то до неї звертаються обома іменами, часом і з прізвищем. Емілія, Теодор, Димитрій. Тільки так кличуть і не інакше. На ім'я прізвище ніхто не звертається, бо так не прийнято, але можуть звертатися на містер і прізвище, містер Гарпер, наприклад.
    Вибачайте за такий довгий оффтоп. )))

Я мужа називаю Ромусь, Ромашко часом. Котики й зозульки в мене лише до дітей. Але ото думаю, може, муж того й хоче часом, аби до нього як до малої дитини ставитися, що я його такими здрібнілими формами називаю. :mocking:

9. Маруся-мама

Мій любить тільки коли хворіє, а так то "пижиться" і хоче завше здаватись дорослим. :girl_haha:

10. Маруся-мама

Вичитала. Досить оригінально. Точно мені треба спати на дворі, бо я така нераз з’іритована.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

запропонувала своєму майбутньому чоловіку називати його на повне ім"я , він прийшов у захват, але ще вибрав сам для себе лагідні прізвиська - "my love" і "Papi" - ( типу татусь). Сижу і думаю тепер, чи він себе сам вважає для мене татком? :confused:
    Мене називає по імені а також "honey", "my sweet pie", "baby". Я питалась чи подобається йому, коли я його називаю "мій герой", "моє щастя"? - Казав, що це піднімає його в небо.:girl_tender:

13. Маруся-мама

Напевне. Мій також любить, щоб я його татком називала.:girl_in_dreams:

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ніколи не називала і не називаю чоловіка "усіпусіками" різними, але на ім"я по батькові теж ніколи. Взагалі не люблю отого по батькові. Є ім"я. десь писали, що ніяке слово не звучить солодше для людини, ніж її ім"я.
    От називаю чоловіка по імені.

15. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

я теж. Хоооча, раз в рік можна, або якщо треба підлизатися. Для нас оті "усіпусі" не звисні, і ми той період пройшли)))

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

16. zetta

zetta Well-Known Member

Про депресію :
    точки зрения аюрведы депрессия почти всегда является признаком дисбаланса капхи. Другим дошам особенно некогда находиться в депрессии, вате – из-за высокого ветра организма, который гонит их по жизни, питте – из-за огня организма, амбиций и гнева. Но при депрессии все три доши все равно вовлечены в дисбаланс. Дисбаланс между основными элементами в теле, негативные мысли, безнадежность генерируют ненормальное поведение нервной системы и могут быть причиной депрессии. Хотя депрессия и считается в основном дисбалансом капхи, вата и питта тоже могут иногда находится в депрессии.
    Поскольку депрессия – это ментальное состояние, то причины надо искать в психологии и окружении. Интереса к жизни нет, когда нет восполнения жизненной энергии или же – когда есть ее сильная потеря. У капхи это связано в основном с привязанностями, к которым люди этого типа очень склонны. Они привязаны к людям, к предметам, к ситуациям. С течением жизни таких привязок становится все больше и больше, а каждая привязка – это энергетический канал, по которому жизненная энергия из человека уходит навсегда. (см. Проявление Капхи на ментальном уровне)

Со временем, когда потеря энергии достигает некоего критического уровня, выходят из баланса другие доши и уже трудно четко определить, какая же на самом деле викрити (текущая конституция). Антидепрессанты в данном случае притупляют душевную боль и отупляют сознание, но кардинально проблему не решают. Питание не имеет решающего значения (если, конечно, на протяжении долгого времени объедаться, то в конце концов депрессия наступит от одного только лишнего веса). В основе болезнетворного процесса лежит, всё-таки, энергетика.

Полезно бывает провести ревизию своих отношений. Именно в неудачных отношениях, которые часто закончились уже десятилетия назад, кроется причина сегодняшнего энергодефицита. Все отношения (с родителями, партнерами, друзьями по школе, детскому саду) надо раскопать, «виновных» простить и отпустить. Это очень важная работа, не выполнив которую, часто не удается не только избавиться от депрессии, но и вообще чего-либо достигнуть. Без отрезания ненужных привязок ни о каком достижении даже простых целей не может быть и речи!

17. Музик

Музик Мартуська

теж не люблю. і навіть з дітьми як знайомлюсь на заняттях, називаю тільки ім'я. мені так комфортніше.
    а щодо чоловіка - то має кілька прізвиськ - і котик в тому числі. за видатні заслуги перед Вітчизною дружиною гордо іменується Мій Герой. а так - на ім'я просто.
    важко навіть змоделювати ситуацію, коли "Богдане Володимировичу, на вечерю макарони чи картопля?"

18. Rona

Rona Мама-йожик

А шо не так? :)

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та якось як до чужого чи що.

20. Маруся-мама

Все залежить від відносин в сім’ї і від того яким тоном це сказано. Для когось це буде звучати фальшиво і надто віддалено, саме як до чужого, а для іншого це буде прийнятно і навіть десь ніжно.

Я часами до свого говорю Андрій Йосипович, а що вам нині зготувати?:girl_blum:

Статус теми:
Закрита.