Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Та не у всіх же ж.
    Я щось все попадаю на альфа або бета самців))).
    Правда коли я ті фільми ще дивилася. Певно пора вертатися))).

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та звісно, що не всі.
    Я про реклами, скеровані на жінок, а не типу реклам Олд Спайс (я чоловік і від мене чути, як від чоловіка:girl_crazy:). Хоча то теж маразм, що хлоп як не шмата, то мачо, а нормальних чоловіків нема.

3. Sera

Ясно. Я щось геть забула про рекламу.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

читаючи теорію, порівнюючи її зі своїм світовідчуттям, я зрозуміла, що Веди для жінки - то не буквалізм, а швидше - камертон. Настроїлась і вже далі навіть без жодної вказівки можеш здогадатись, що тобі "іде" як жінці, а що - ні.
    так і з водінням машини. Є велика різниця у жіночому і чоловічому водінні. Хоча б у тому, що в жінки можуть бути дні (і місяці :)), коли просто "не йде" водити. А у чоловіка такого нема.
    між іншим, я вважаю, що є жінки, міра цілісності і жіночності яких настільки велика, що вони можуть собі дозволити притягнути якесь заняття у суто жіночу сферу. Тобто, відпочатково - заняття геть не жіночне. Але вона ТАК це робить, що і їй комфортно і нікому в голову не прийде, що не вона сама цю галузь вигадала :)

5. Sera

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дочитала я нарешті "Дети с небес" за лекціями Нарушевича.
    Коротко те, що мені важливим видалось.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Roxie

Roxie Галицька панянка

а що то за "Дети с небес" за лекціяим Нарушевчиа? Я знаю "Дети с небес" автор Джон Грей. То має якийсь стосунок одне до другого?

8. Suzi

Батьки відповідальні за створення позитивного середовища навколо дитини. Мама і тато можуть своїм захистом і любов*ю перекрити багато чого від оточуючих.

З особистого. Після прочитання книжки і однієї події минулого тижня побачила, що я в собі всі ці роки носила великий і важкий тягар, який забирав багацько моїх сил. Відповідальність за свого батька. Я відчувала, що від мене залежить його настрій. А це не так . Тепер я звільнилась від цієї відповідальності. Вона вже не на мені. Чекаю, що буде далі. Чи візьме її тато. І як це відбуватиметься.
    Цікаво і приємно було відчути себе справді дорослою.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Ні. Як є можливість слухати - краще слухати лекції Нарушевича "12 ступенек в небо. Отцы и дети - объявляется перемирие". А то книжка на основі тих лекцій.

Загалом, я отримала багато відповідей напитання чому? і як?

9. Sera

Дякую.
    Я це читала, будучи вагітною.
    Досить цікаво було мені зараз перечитати цих кілька речень.

10. slobodianka

slobodianka Member

дівчата, а як у вас з домашньою економікою. сатья в лекції читав, що цим має займатись чоловік, а більшість, як відомо, віддають зп жінці, на ній оплата рахунків, покупка продуктів і т.д., тобто не знають де ті гроші йдуть-головне принести.
    у мене з тим проблеми-економіка на мені, проводили експеримент-два місяці за то відповідав чоловік-комуналки, рахунки були оплачені, навіть забагато-перерахував і сам себе обдурив в банку, а от з харчами-в нас взагалі з тим було туго, бо не хотів купувати, не те що впадляк було, чи шкода-просто ради більшої кількості зекономлених грошей. і от зараз коли в нього гроші залишаються, а у мене ні, мені важко просити його шось купити, не говорячи про нову сукенку і т.д.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я віддала чоловіку всі ці речі, єдине, що я купую продукти але і це чоловік також робить. Він що-понеділка в жіночий день їздить на закупи. Я тільки докуповую те, що треба на протязі тижня. Оплата всіх рахунків на ньому. Часами хочу, аби він так сильно не контролював куди йдуть гроші... але він у мене не жадний, а домовітий. Он вчора купив мені суконочку. Використав купон на знижку, так. І коли запитав мене що я купила минулого тижня, і я сказала, що мешти. Запитав ціну. Сказав, що це не страшно. Таке ми подужаємо. Він у мене казначей, і мені з тим дуже добре, хоч часами він може бути надто вже прискіпливий до моїх витрат.

---------- Додано в 08:03 ---------- Попередній допис був написаний в 08:01 ----------

У мого також завжди залишаються гроші. Я кажу просто, - ой, а мені треба грошей, у тебе нема? Якщо відмовить, то відмовить. Наразі не відмовляв. Часто у нього трапляється невеличкий підзаробіток, тоді він мені сам дає. Просто так.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

стратегічні закупи разом, планування покупок - разом, комуналку платить він, безготівкою. якщо купили щось, про що ще не домовились - розповіли один одному. Якщо рахунки прийшли набагато більші - зясували все разом, подумали, що і як скорегувати. Усі гроші в чоловіка. А він купляє все і для всіх :)

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

точно я ніколи не знаю, що там у нього залишається :) але якщо мені треба - то теж прошу ,і теж не відмовляє.
    Або часом сам скаже, скільки лишилось, щоб я була в курсі і подумала, які з матеріальних побажань висловлювати до 1 числа

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В нас теж, але це стосується суттєвих закупів для дому, або чогось дорожчого.. Тобто, продукти-хімію-шкарпетки ми не обговорюємо, і детального плану як такого не маємо.
    Ні-ко-ли.. Тобто, не зовсім: він-то мені розказує, а я щось все приховую-приховую..
    Комуналку плачу я, "зі своїх" :) Залишок своїх - в заначку і переходимо до виділених чоловіком на сімейний бюджет. Що залишиться з нього до кінця місяця (якщо залишиться) - також в заначку. Правда, в нас щомісяця виникають якісь незаплановані і конче необхідні (деколи й не дуже..) витрати, тому "заначка" - це дуже голосно сказано. Добре, що не позичаємо поки. ))
    Ні, мій так не може.. Покупки його втомлюють і дратують. Хоча він більш раціональний в цьому плані.. І справді, в нього завжди залишаються гроші (і я ніколи не знаю, скільки саме )) ), хоч він і не скупий зовсім, а в мене - як вода..

14. Sera

Сатью не слухала.
    Моя думка- кому легше, той хай і займається.
    До малого мені було легше, а тепер чоловікові.
    Чого не знають? Я як щось купляю, то кажу ціну.
    Мій на все ціни знає. Правда забуває швидко))).
    З чим саме? З тим, що в лекції Сатьї інакше?
    Думаю, що то нормально.

15. Suzi

В нас мабуть як Сатья каже. Чоловік мені дає на витрати, які я роблю. На ньому оплата рахунків, глобальна закупка в супері і на базарі, я тільки щось підкуповую протягом тижня. Одяг-взуття - часом я оплачую, частіше чоловік. Бачу, що ціни треба казати. Тоді чоловік реальніше уявляє скільки що коштує, відповідно в нього чіткіше уявлення про те, скільки нам треба грошей. Тому намагаюсь озвучувати скільки що коштує, і розказувати про всі покупки. Хоча часом ловлю себе на тому, що щось купую сама і типу приховую. Здогадуюсь звідки ноги ростуть, тішусь, що принаймні вчасно діагностую. Часом себе силою веду розказувати про покупки і ціну.

16. Маруся-мама

А я боюсь, тому також часами приховую. Воно потім всеодно вилізе, бо ж кредитку він бачить і рахунки він оплачує.:girl_blum: Бути зразу чесною із собою і з ним - виграю!

17. Suzi

А чого саме?
    Я своїх тарганів по-троху відловлюю, знайомлюсь. Вони, коли по одному і названі виявились абсолютно не страшні.
    Але мабуть ще десь один-пару не ідентифікованих гуляє.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сюзі, а звідки ті ноги ростуть? Бо я то чоловіку кажу скіль що коштує і він ніколи не жаліє мені тих грошей, але я щоразу боюсь його негативної реакції.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

Боятись чиеiсь негативноi реакцii - явно з дитинства :sad:

20. Маруся-мама

Вибуху вулкану. )))

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Та тільки відтіля. У мене мама така, що якщо щось виходило з колії - смерть мухам.:girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

В мене ще наразі зграйка заблуканих. Тобто я їх вже ідентифікувала, але ще не витравила дихлофосом, тобто молитвою і "писанками".

Статус теми:
Закрита.