Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Ведичні знання для жінок

і я б прийшла) але щоб наступні вихідні.

2. Farfalla

Farfalla Member

І я б приєдналась :girl_wink: я, правда, більше Торсунова слухаю/читаю... якось мені він наразі ближчий, доступніший...

3. Rona

Rona Мама-йожик

ото й боюсь, що одна "знає", друга "знає" і ми таке "навзнаєм", а потім підем то "втілювати" до хати)) я би казала то якось придумати в конструктивному руслі

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

так то ж буде лише форумівка ))) не клуб, покищо..

я за те, щоб спілкуватись більше в руслі "психологія сімейних стосунків", і не обовязково, щоб виключно з точки зору Вед.

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

:girl_cray: в такі моменти я жалкую, що живу не у Львові.

6. Rona

Rona Мама-йожик

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я пропоную в конструктивному руслі попити кави/чаю :) На форумі спілкуватись з людьми, яких бачив вживу простіше - легше уникнути непорозумінь, як на мене.

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я б також пішла. Просто для базару. :girl_haha: Поговорила б про якісь нові рецептики, про те що цікавого про себе дізналась, і такоє всякоє. Власне, щоб не бути тільки якоюсь друкарською машинкою в сайбер просторі.

9. Rona

Rona Мама-йожик

каже мій дохтир, що жінка мусить носити довгу (в підлогу) спідницю, що це дууже добре впливає на її організм, тому посилання даю сюди, а не в шмоточну тему, знайшла прикольну статтю, як то робити красиво :) тут і тут

10. Маруся-мама

маю такі. Коли одягла муж питав, чого ти так вирядилась, ти ж просто в аеропорт їдеш. Злякався, що я буду надто красівая?.:girl_feminist:

11. Rona

Rona Мама-йожик

і як воно по відчуттях? ментально/фізично? в мене поки нема, тому цікаво :)

12. Suzi

Я літом балділа в довгій спідниці. Але я мабуть ще не дозріла, щоб спідницю "в підлогу" в листопаді на вулицю вдягнути.

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

от в мене щось подібне..в штанях якось тепліше. але от мрію про довгу шотландку, але повністю шерсть. а то останнім часом лише акрил всюди(((

14. Suzi

Мені в спідниці і зручніше (нічого не тисне), і тепліше (треба нижню 1-2 вдягати). Але ж це разовий варіант - вийшла в дощ (чи після) навіть на 15 хвилин і вже прати.

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

в мене, коли вдягаю довгу спідницю, одразу виникає якесь підвищене відчуття власної значущості, важливості.. може якось кострубато описала то відчуття, але щось таке є )) ніби стаю більша, вища (але не в плані форми чи ваги), а от в якомусь емоційному плані ))) може дається взнаки комплекс низького росту, а довга спідниця візуально додає росту ))) хз.. але маю на увазі власне широку спідницю, не обтягуючу..

16. Маруся-мама

Особливсе якесь. Зразу ніби підносишся вище, відчуваєш себе принцесою якоюсь. Люблю себе більше. Милуюсь собою. Відчуваю, що пливу як пава.
    Муж зразу зауважує зміну, боїться, що мене вкрадуть.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Я не ходжу. В основному їздю, але всеодно часто перу. :girl_blum:

Доречі, коли купувала собі плащика, то спеціально пішла в той день коли була одягнута в довгу спідницю. Довжину плащика підібрала відповідно :girl_tender:

17. Rona

Rona Мама-йожик

може колись "доросту" до спідниць в буден день :) аби лиш гардероб встигав мінятись відповідно до ментальних змін))

18. Маруся-мама

Я недавно купила сподні, сьогодні брала перший раз, і пожаліла, що відірвала етикетку.

19. Rona

Rona Мама-йожик

питали мене як відчуваю, що навіть не жінка :)
    трапилась нині на очі картинка-відповідь :)
    просто душа вибрала собі жіноче тіло, значить воно найкраще підходило для отримання уроків

20. Маруся-мама

Я то трошки інакше розумію. Я розумію так, що Бог вдихнув в мене душу при зачатті і сказав мені бути дівчинкою, бо я маю завдання на землі. Чому саме жінка, тому, що вона має особливе розуміння. Чула від священників також, що жінка більш близька до Бога, не плутати з псевдо-побожністю.

Статус теми:
Закрита.