Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Ведичні знання для жінок

А я не можу багато підряд слухати, бо кожну лекцію довго переосмислюю.. Після кожної лекції - кілька днів перерви, деколи тиждень, деколи більше.. Постійно згадую що ж він там таке новеньке сказав..

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Сьогодні спробувала послухати і....довше 5 п"яти хвилин не витримала. Я дуже гостро реагую на голос, і от його голос і манера зовсім мені не сподобався, навпаки захотілось виключити. Хоча зміст досить цікавий, може є десь книжки, а не аудіо.
    Бо от наприклад вже довгий час слухаю Зеланда, його начитує Міхаіл Чєрняк, то це просто нектар на мої вуха і психіку. Моментально все врівноважується і розвиднюється.

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мені також спершу його голос не дуже сподобався, але звиклось:)
    Зараз слухаю його "Тайная сила женщини".

4. Rona

Rona Мама-йожик

прислухайся добре, то Торсунова лекція

5. Virchuk

6. Furore

Furore New Member

7. Virchuk

діліться:)

8. Furore

Furore New Member

Уфф! Та навіть незнаю чим саме... Досить багато всього...
    Питання про книжки все ж залишається досі актуальним. Наприклад, десь згадувалась книжка про гроші Торсунова, якщо я не помиляюсь, де її можна знайти?
    На слухання дуже мало часу, часто відволікаюсь, о-па, вже прослухала щось, треба вертати назад - не дуже зручно. А так би собі почитувала... Хоча невідомо, чи книжка би була настільки зручною для сприйняття - теж питання...

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Питання по ведах поки що не задаю, оскільки так думаю, що дуже мало ще послухала, а далі відповіді самі віднайдуться.

9. Rona

Rona Мама-йожик

В мене новий запис в нотатнику: "Скритність жінки викликає безтактність чоловіка, а її непослух - його безвідповідальність" :girl_phone1::connie_pull-pigtail

10. Furore

Furore New Member

Ага )) А в мене поки що з улюблених: "Не путайте туризм с эмиграцией" - то по чоловічому відношенню до жінок )))). А я стільки часу не могла знайти відповідь, ну чому, чому????? тоді все було зовсім не так як зараз??? І списувала це на підлість і хитрість. ((

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дуже глибокий, і його треба розглядати не окремо а в контексті.

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

добралася і я нарешті до лекцій Нарушевича. Вирішила почати із лекції Почему так многое в семье зависит от женщины?
    А головне, чудо моє сидить збоку і щось допрацьовує по роботі. Такий питається: що то ти таке включила? Читає тему. Тю, та я тобі сам то можу пояснити (ггг)
    На що я кажу: та дівчата в темі дали посилання, стало цікаво. Хочу послухати. І відповідно слухаю собі.
    Бачу, слухає і він теж. Потім аж навіть ноут відклав. І в ході того слухання відкрилися цікаві речі. Наприклад колишня дружина відмовлялася готувати йому окремо(у нього виразка була свого часу). Це стосовно теми про їжу, про три фактори благополуччя.
    І от впевнена майже на 100% що якби я її просто скинула йому, то він би її не слухав. А так біля мене послухав, і в багато чому погодився. Думаю і нагадав-зрозумів певні речі, але виду не подає))))
    Ну, спостереження я собі свої зробила, цікаво послухати ваші коменти)

13. Rona

Rona Мама-йожик

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

хочу живого спілкування на теми гармонії сімейних стосунків.. давно вже хочу.. хтось може знає чи є у Львові клюб аля "Клуб дружин" чи щось такого напрямку?..

15. Furore

Furore New Member

Десь ніби за Міленіумом якийсь жіночий клуб є...
    ...Я б не хотіла живого спілкування, оскільки мені видається, що це не буде пізнання, а виявиться базаром, оскільки в кожної ситуації різні і ми всі різні, і на різних рівнях. Он подивіться в нас на форумі, і то умудряємось перегаркатися... Хоча б здавалося чому?? Адже в кожної своя проблема і кожен намагається її вирішити по-своєму.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

на форумі нема керівника, який би пропонував тему для обговорення і направляв би розмову у відповідне русло.. тут важко пояснити хто що має на увазі.. говориться одне, а інші додумують, що мається на увазі.. без керівника - базар, згідна ))) ми ж - жінки, нам би тіко базар ))))

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Часом і базар треба ;)

18. Rona

Rona Мама-йожик

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

і я. Отак Ви трохи не знаєте, щехтось трохи не знає, а там дивись і додому не захочем розходитись :girl_yes2:

Статус теми:
Закрита.