Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Ведичні знання для жінок

1.веди - не їхні, коли вони записались Індії не було
    2.саме питання означає, що про ведичні писання Ви, Галю, ніц не знаєте :) зараз вік такий Калі-юга, і у ведах дуже добре було описано які люди житимуть в такий час

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доречі, мені мій чоловік зауважив, що в нього на роботі є жінка-японка, яка за його словами поводиться саме так як описано про жінку в ведах. Ну просто розуміння в неї є що таке жінка і які у неї пріоритети. Це моя мрія - стати правдивою жінкою.

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я як почитала про калі югу, то трохи засмутилась.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Те, що у них не європейський рівень життя- це одне. Їхня справа, як їм жити.
    А коли людину, яка померла на трасі з нижчої касти люди вищої касти не бачать. І якщо односельчани не взнають і не заберуть- ну то там і залишиться- для мене НЕ Є НОРМАЛЬНИМ. І навіть одного того факту особисто мені вистарчило для того, щоб попуститися з тими ведами.
    Є закони світу, які краще не порушувати. Це так. Сама багато що беру з вед. Та добре то все аналізую і порівнюю.
    Чогось не думаю, що прям вся їх духовність взяла і пропала.

Де була мова не про те?
    Я задала конкретне питання.
    Ну чого. На Калі-югу можна валити все на світі.
    Тільки це вже мабуть не смиренність)). Піду смиренних почитаю.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Мене вже давно попустило.
    Беремо життя в свої руки). А калі юга, вона і сама пройде)).

5. Rona

Rona Мама-йожик

Sera, вірно, арії були першоджерелом, тепер почитайте хто вони такі
    Про звалення на Калі югу, то аналогічно як валити все на долю (щось я не помітила, щоб щось кудись валила взагалі). Господь дав як свободу вибору так і бажання захисту. А хто як хоче так і тойвово. Я лиш не розумію до чого тут Індія.

6. Sera

Точно- до чого тут Індія)).

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

та далась вам та Індія!

8. Rona

Rona Мама-йожик

Галю, веди пішли від аріїв, і вже різні народи переробили це під себе
    головне, чо прийшла писати, ділюсь:
    техніка пропрацьовки стосунків з батьками

9. Маруся-мама

Про те, що писання лівою рукою переписує програму підсвідомості я вже знала, але он сам ритуал досить цікавий. Дякую!

Думаю таку практику можна застосувати до всіх до кого є будь-яке непрощення. Просто бажати їм добра і щастя. Спочатку воно дуже важко дається, але з часом... відпускаєш онту злість і образу, якусь.

10. Sera

Як на мене- ідеальне))
    Додам ще цілковиту вірність собі і у всьому.

11. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Дівчатка, може не дуже в тему, але сюди напевно найбільше підходить.
    Слухаю зараз лекції Маріанни Полонської на аудіоведа.ру Дуже багато всього цікавого.
    Ось на її сайті такий ведичний астрологічний прогноз для України

Чомусь, правда, цей прогноз Маріанна відредагувала, якщо ви підете по посиланню то він там вже дещо інший. А те, що я вам вище виклала, я постила на свій фейсбук, тому у мене збереглося.

12. Маруся-мама

Нічого проти неї не маю, тільки чекала від неї більшого, саме тому, що вона живе в Каліфорнії. Може то просто мій вогонь вимагає більшого.

13. Sera

А я просто чекала більшого.
    Бо тут бачу багато тексту, мало суті. Імхо.

14. Маруся-мама

Он що наші сподівання нам дали ))))

15. zetta

zetta Well-Known Member

Біблія права, чоловік повинен любити жінку а жінка поважати . От досліджую підняття енергії жінки , і натрапила на фразу Нарушевича : . Женщины не могут давать любовь, если они не чувствуют любовь со стороны своего супруга
    Источник: http://audioveda.ru/audio?id=39
    І тут багато радили жінкам починати з себе а жінці то важко робити як не відчуває любов чоловіка.

16. Маруся-мама

Я трошки підходжу до того за іншим принципом, бо так можна собі сказати, що раз він не дає тоді... Себе треба любити і життя в першу чергу, а тоді вже щось з чоловіком пов’язувати. Он взагалі переконалась, що не може чоловік зробити нещасливу жінку щасливою, він може її зробити тільки не нещасною. і то за великого бажання жінки. Якщо жінка не вміє любити себе і життя, то чоловік їй не поможе.

17. Rona

Rona Мама-йожик

а буде ще більше дзеркалити, і вона зненавидить, і його, і себе, і всіх
    тому як не крути, оп"ять вперлись в самооцінку))

18. Маруся-мама

Якщо б всі справді задумались над принципом дзеркала, то не треба було б так сильно переживати, а що ВІН мені?

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Слухаю "Возрождая любовь" Нарушевича.
    Багато цікавого і не_рожевого. Про дітей, що сидять за компом цілодобово, про мамине "я тобі все, а ти...", про покарання. До речі є про те, що не варто зациклюватись на одному джерелі любові. Є про те, чому голос лектора не подобається, чому в лектора прізвище не_таке :)
    Словом, раджу прослухати всі лекції.
    упд. про основне - звідки ноги в жіночого "я все роблю, а він мені нічого". І що з тим робити.

Останнє редагування: 31 Березень 2014
  20. Маруся-мама

А я тут вимиваю голову і підлоги в хаті. Ото було кіно в суботу. Ніч, темнота, всі сплять, а я на колінах шуршу по-підлозі. Мужові в той час сниться, що я лежу поруч і чіхраюсь, чіхраюсь, чіхраюсь. Він ся взлостив і як гепне мене рукою... а тут ОПА! а мене зовсім і нема поруч. На наступний день реготали пів дня з того всього.

Зате яке класне відчуття в голові після помитої підлоги. Тепер розумію чому кажуть мити підлоги два рази на день і не шваброю а руками. Хоча шваброю також піде, але руками то зовсім інше відчуття.:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.