Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Ведичні знання для жінок

То все в голові імхо.
    Я не відчуваю. Навпаки щось таке тепле і приємне. Як від бабусі чи що. Ну то може мені так повезло. Бо наша у нас і домробітниця, і кухарка, та ще й ідеальна нянька для Тео:girl_in_love:.
    А от кількість звільненої від рутини енергії відчуваю не я одна)).

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тоді однозначно виходить, що я не сама. :girl_claping:

---------- Додано в 08:00 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

То правда.
    Якщо після її прибирання ви всеодно пройдетесь легенько віничком або мітелочкою якоюсь. Ваша мана поверх її. :girl_haha:

3. Rona

Rona Мама-йожик

ото зразу чути хто Шафранову прослухав ;)

бабуся це ж рід, це дуууже рідна жінка, від неї дуже тепло

4. Sera

Так. І шо?

5. Rona

Rona Мама-йожик

ну запросіть чужу жінку, яка Вам прибере в хаті посидить з дитиною і пачювствуйтє разніцу з бабусею

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я б ревнувала, така я)

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Цікава стаття

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Знаєте.....тут теж не все так однозначно.
    Є різниця між "нікого не треба, бо нікого не хочу" і "нікого не треба, бо і так справляюсь". В першому випадку чи не гординя це?
    Часом чужа людина буває тепліша за рідну по крові.
    Я зараз маю хатню помічницю. Вона не робить так, як я. Але в більшості так, як мені треба. І завжди з ентузіазмом сприймає мої побажання. І дітей можу з нею лишити, як треба вибігти - вони і зуби заговорить, і яблучко почистить, і канапку зробить. Так, мама (моя чи чоловіка), то є мама. Але там є свої нюанси :) І серед нерідних можна зустріти...правильну людину. Яка не перекриває мою енергетику, а доповнює і посилює.

8. Rona

Rona Мама-йожик

згодна, що не однозначно, в нас на роботі є прибиральниця, пані Оля, то певно найліпша прибиральниця в світі, такої добросовісної людини, ще й з таким великим відкритим серцем я не бачила, і то певно єдина людина, яку б я могла витримати в хаті в якості помічниці (з тих, що я знаю); а на рах. мами і бабусі, мова йшла саме про бабусю, про стосунки дорослої внучки і бабусі (переважно вони любляться сильно, хоча знову ж таки не все однозначно)

може бути, а ще (я зараз про себе) страх відкрити серце, з чим і працюєм, ще в процесі, нарешті рада гостям (навіть несподіваним і в будь-якій к-сті), нарешті приємні чужі діти, не просто приємні, а кайфую від них по повній
    мені стало легше, коли поговорила про це з аюрведистом і він сказав, що не потрібно відкривати серце людям, в яких воно закрите, але доброзичливо ставитись мож, чо нє

9. Sera

Ну вона нам вже давно не чужа.
    Та й зміст ото робити?
    То не поясниш на словах. То треба відчути.
    P.S.: моїх бабць давно вже немає..
    До кого чи до чого?

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Певно мою енергетику не перекриєш:d23:.

10. Rona

Rona Мама-йожик

"Ранок віддай Богові, день - соціуму, вечір - сім'ї, а ніч залиш собі" :girl_in_love:
    (це означає, що молитись найкраще зранку, працювати вдень, ввечері побути з родиною, а вночі дати собі добре відпочити)

11. zetta

zetta Well-Known Member

Ше б змогти встати рано) лягаю пізно і в мене ніяк зранку не встається.

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

зетто, а ви потрошки. щоб на півгодини змістити графік, то організму треба тиждень на то. лягайте на півгодини раніше, потім ще на півгодини раніше. Загалом займає до 3-4тижнів.

13. Маруся-мама

Перебудувати свій режим. Я також завжди лягала о 12-тій. Тепер такого нема. Лягаю в 9-тій, найдалі 10-та, а в 4:30 я вже буджусь. В 5:00 я на ногах. Полюбила страшенно цей враннішній час. Бо цілий день на роботі а ввечері треба зайнятись родиною. Навіть коли не йду на роботу, всеодно встаю так рано - так багато встигається!!!

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

А я зробила в один день - лягла в 9:30 (звичайно, що не могла заснути до 1-ї) а в 5:00 наступного для встала з будильником - готувати чоловіку сніданок. Тепер щодня так, вже звиклось.

14. zetta

zetta Well-Known Member

дiвчата як своэ внутрiшнэ сонце заспокоювати? як його приборкувати?

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я намагаюсь не сонце заспокоювати, а місячну енергію стимулювати. Тоді сонце саме заспокоюється :)
    Найперша швидка допомога - посуд помити :) Рукоділля, прогулянки. Молитва.

16. Маруся-мама

Сонце, то мужчина. Тобто у вас напевне дуже сильно розвинуте чоловіче мислення.

Я вчора як Лєонов, під денний сон, слухала Нарушевича - Як посилювати вплив місяця, і виписала 12 пунктів що треба робити жінці:
    Ділитись з іншими (всім!)
    Спілкування/комунікація
    Безпечність
    Чистота (всюди і у всьому!)
    Красота (гарні речі вдома, на собі)
    Довіра
    Співпраця (щось робити разом)
    Піклування
    Делегування відповідальності (наприклад, роздати домашнім завдання)
    Похвали і компліменти (в вашу сторону, жінку мусять осипати компліментами0
    Прояви любові
    Різні види майстрування - вишивання, декупаж, в’язання, співати, грати на різних інструментах, писати вірші, придумувати казки. Все творче! (тут ще трошки така річ включається як Венера)
    Можливість годувати інших
    Сотрупнічєство!
    Підтримка
    Будь-яка групова діяльність
    Ритм-розміреність-режим
    Масаж, тепла ванна з ароматичними маслами і пелюстками троянд.

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! Довгі розмови з подругами "ніачьом" і прогулянки на свіжому повітрі.

Зеточко, маєте простір для фантазії. :) Я один пункт вже освоїла дуже добре, доречі коли мені зле, то завше допомагає - граю на ф-но. Розслабляє просто суперово. Про співи і слухання музики мовчу, бо без них не можу ні дня.

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

при чім тут трупи? :girl_crazy: )))

18. Маруся-мама

Ну то слово закарбувалось в моїй пам’яті ще до вашого народження, тому коли хтось каже сотруднічєство, я зразу пригадую сотрупнічєство. Чи то з Жванецького чи ще з кого, вже не скажу.

19. zetta

zetta Well-Known Member

Фортепіано ... Марусю я й гадки не мала що ви шось таке вмієте.
    А сонце так... В мене його багато. І воно мене не тішить, дякуючи астрологу змогла зрозуміти що мене час від часу мордує. Дякую вам дівчата)
    Марусю дякую за рекомендації.

20. Маруся-мама

Я багато чого вмію, як казав кот Матроскін, ще й хрестиком можу вишивати. :girl_crazy: Я правда низинкою вишила рушника, але ж рахується, а нє?

Статус теми:
Закрита.