Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Це не до всіх чоловіків, мого це бісить))

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

а які вони дитячі рани???? бо я не знаю, що шукати

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

і багато чого, як каже моя сестра....а після нашої розмови обо всем..вона видала фразу..і ти ще з ним спиш???за що???..Думай тут)

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

це взагалі не до чоловіків, а для жінок :)
    Це неможливо так он зразу сказати. Це може бути якийсь вироблений тип поведінки, принцип, страх, образа, манера спілкування. Багато чого може бути.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а от приклад Роксі про зелений колір одягу(попередня сторінка) теж хороший приклад.
    у мене щось подібне було, але мама трохи нав"язувала червоний колір. Як результат - в шафі в мене майже немає одягу червоного кольору(дуже мало), настільки він мені став нетерпимий. хоча ні, не нетерпимий, але не бажаний. не люблю я його так як інші.

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Немає ніяких узагальнених "жінок") Одним треба, іншим ні) А взагалі, якщо людина має сильний внутрішній вогонь, притушення його призведе до вибуху (в переносному значенні:girl_smile:) І добре, якщо зовнішнього)) А не стане така жінка закомплексованою і хворою, бо замість слідувати своїй природі, намагалася відповідати чийомусь стереотипу жінки)
    І жінки, і чоловіки за природою наділені однаковими видами енергії, в різній мірі, але не залежно від статі.

5. ckorpionsha

опечатка...не всі принци....мого "принца" такі зміни нервують сильно

6. Руда Лисиця

які саме зміни нервують?

7. ckorpionsha

Занимайтесь собой, своим наступлением и своей красотой, учитесь радоваться всему и быть удовлетворенной - такі.

8. Руда Лисиця

ну це дуже загальні поради. Я б до такого віднесла як і похід в спа салон і якісь процедурки(вони то як можуть нервувати?), так і ее...наприклад поїздку в Тибет.
    То ж що конкретно його нервує?

9. Orman

Orman Модератор-бомба

тобто його нервує коли ви радісна, красива і задоволена? О_о

10. ckorpionsha

моя свекруха ніколи не ходить в штанах...колись питала про це її, здається почула, що повинні ходити у "жіночому" одєянії

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Нарушевича. І Нарушевича, який виявився Торсуновим (то так вконтакті залито було). Але, чесно, кажучи, мені краще йде, коли читати букви. Планую послухати і Сатью, але то все в міру "надходження часу"

12. Маруся-мама

Того Нарушевича так багато, що на пів року прослуховування вистачить. Вже не кажу про те, щоб сісти аналізувати і почати робити. :)

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

А я от це інакше зрозуміла. Мені видалося, що то йдеться не про тих чоловіків, з якими вже одружені, а як керівництво для тих, хто намагається здобути чоловіка, який не хоче одружуватися, а жінка це бачить і знає, але всеодно прикладає всі зусилля для того, щоб якось його "отримати".

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я здається розумію, що має на увазі скорпіоша...:girl_yes:

Ні. Не так. А коли жінка радісна, красива і задоволена БЕЗ його допомоги.

15. zetta

zetta Well-Known Member

Скорпіонка , то було для не заміжніх жінок.

Ну і сподобалось таке:
    Для женщины одним из главных качеств является умение быть довольной тем, что она имеет, ведь только в этом случае ей дается большее и лучшее. Если женщина считает что ее муж ( или партнер) недостаточно хорош, то это проблема в ее голове, она просто не умеет видеть в нем хорошие качества. Но зато она часто в деталях может вспомнить что он сделал не так, где плохо себя повел, где оплошал. Это разрушает жизнь женщины и близких.

Наверно каждый астролог встречал подобную ситуацию, когда приходит богатый и влиятельный, видный мужчина и смотрит гороскоп на совместимость со своей любовницей, мол жена дома сидит, ничего не делает, не интересная уже. Заглядываю в карту и вижу, что деньги у него идут именно от партнера по браку, именно от жены, спрашиваю:
    - Дела пошли «в гору» когда поженились?
    - Да, так случайно получилось!
    - Если Вы разведетесь -большие деньги уйдут из Вашей жизни, с этой женщиной (любовницей) у Вас будет средний доход. Но ведь Вам не деньги важны, правда ведь?
    Оба ( и мужчина и любовница) озадачились и замолчали. Любовница тактично взяла его за руку и сказала, что ей свадьба не к спеху!

К чему это я?
    Многие яркие мужчины обретают себя именно с той женщиной, которая находится рядом с ними, а без нее они теряют свою харизму.
    Я встречала женщин рядом с которыми даже трезвенники начинали пить и дебоширить, и напротив таких леди, рядом с которыми даже безответственные и ленивые мужчины становились мужественными, ответственными и работающими.

В женщине заложена огромная сила преобразования окружающей действительности, и если научиться ей пользоваться — можно творить чудеса.
    Ключ к получению этой силы очень прост и одновременно сложен — нужно научиться быть довольной тем, что имеешь! Осознать и принять, что ты получаешь именно то, что ты заслужила, что все справедливо!!!
    Именно с этой перемены в сознании начинаются глобальные позитивные изменения в жизни!

16. Маруся-мама

Коли є налагоджене спілкування, то не буде поставати питання про інтим як пряник чи батіг.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Та не буде він тим злоститись. Ви щось чоловіків недооцінюєте. Хіба, що онте "без ЙОГО допомоги" втирається йому і махається перед носом - а бач яка Я!!!! Я б сама на таке злостилась.

Вибачте, тільки я не вірю, що якщо жінка в доброму настрої, задоволена собою, щаслива, поважає ВСІХ і ВСЕ довкола себе, чоловік буде незадоволеним і злоститись.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

власне то і маю на увазі...
    Але зараз всі веди вилізли назовні)))) Хто чоловік, хто жінка, а хто просто ніхто...Така ситуація в нашій країні, що дуже добре все проясняє, як лакмус

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я вже кілька років спостерігаю за такою ситуацією в сім"ї знайомих. Так прикро дивитися, як жінка своїми руками руйнує стосунки в сім"ї, а вона все ніяк не спиниться.

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Як хтось знайде ту темку- поділіться лікном пліз.

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Ми всі росли в одній країні. Якщо у нас є травми і заморочки, то і у них є
    Негативні реації на +- нормальні події.
    Ну якшо спати за щось...
    Лікується. Дуже легко. Головне признатися собі самій, що нервує власне з вище перелічених причин. Ти дивись і з часом захочеться)).
    Забрати з голови установку- що робиш щось назло мамі.
    Це ви троха не про те)).
    В мене вогню внутрішнього на 7 життів вистарчить:girl_crazy:.
    Тільки я його направляю в геть іншу сторону.
    В чоловікову зону відповідальності не лізу. Ну майже не лізу))). Мені б за своїми встигнути.

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Почала відслідковувати- під який настрій мене тягне на певний одяг)). Так цікаво шо ну.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Мені вже ніякі веди не допомагають.
    Хочеться все зносити на шляху.
    А може поменше слухати, а побільше діяти?
    Одну лекцію пропрацювали, потім іншу і т.д.
    А що важко подякувати чоловіку за цей стан? Я дякую. Бо дійсно розумію, якби мені нерви тріпали або звалили на мене купу інших проблем і обовязків- фіг би я була радіна\красива і задоволена.
    Без їх допомоги це робити анріал. Ну я про те, коли живете разом.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Я якась інша)).
    Бо якби я була довольною тим, що мала або приймала те, що, все, що я заслужила- справедливо- то я би так і жила, як середньостатистична укр.жінка.
    Робота\дитячий садок\дім.
    Нє, нє- я краще ще трохи позлюсь)).

20. Маруся-мама

Ну так я про те, що роботи вистачить на довго, з саме таким підходом - прослухала, пропрацювала. Думаєте за один день то відпрацьовується? :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.