Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Ведичні знання для жінок

100%.
    Причому працює аналогічно і на чоловіків.
    Це дуже добре видно на зустрічах однокласників.

Дівчата- хтось з вас таке практикував?
    Або піде з вашого життя... І таке буває.
    Давно мене цікавить- чи у всіх це працює?
    То тільки мені так здається, що передерли у Валєвої?
    Тема альфа-батьківства складна.
    Фраза Писарик
    обнадіяла)).

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Значить не принц.:girl_blum::girl_bye2:

У всіх в кого є дитячі рани, а їх рідко у кого нема. У кожного своє і якщо справді хочеться розібратись, то варто шукати вчителя/психолога.:girl_flirt:

3. Sera

Ого як)). Круто:connie_pull-pigtail.
    Так і думаю. З досвіду бачу, що не всім писанина допомагає. Деколи треба когось ззовні залучити. А то товчеш воду в ступі і ні в какую. І деколи одна фраза все ставить на місця.

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

на сторінці Валяєвої у ФБ дуже часто розміщені статті оцієї Судакової, тому вони мабуть, коліжанки ))) Щойно на одному диханні прочитала кілька статей Судакової і зрозуміла, що мені її значно легше читати. Мало водички, що мене дуже тішить.

5. zetta

zetta Well-Known Member

А мене цікавить от чи може бути призначення в тому що не подобається? Бо сьогодні мала таку цікаву розмову , вона мене озадачила .

6. Маруся-мама

Не стільки не подобається, а скільки, я б такого ніколи не робила. Цілком можливо. Треба просто переглянути ваші таланти, тай вже.

7. Sera

В тому випадку, якщо не подобається воно з чужих причин- цілком може бути.

8. zetta

zetta Well-Known Member

Що означає з чужих причин?
    Таланти... Може вони і є але щось ніяк не пов'язуються з призначенням по натальній карті.

9. Маруся-мама

Це вже цікаво. :girl_wink:

Доречі, глибоко, глибоко в підсвідомості ви відчуваєте ЩО є ваше покликання і які у вас таланти. Вони просто можуть бути зараз закриті, бо треба відпрацювати щось інше.

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

з тих причин, які навязані кимось іншим, а не власною душею..

от сказав Вам хтось дуже авторитетний ще в дитинстві (мама, наприклад), що гра на скрипці не може бути професією, і що творчі люди - ненадійні, в нашій країні бідують, тому професія, повязана з творчістю - це фу-фу-фу, і взагалі сором грати на скрипці, коли в країні лікарів бракує. От лікар! Доню, правда ти будеш лікарем як виростеш? Рідко яка дитина не хоче виправдати сподівання батьків і каже "Добре, мамо." І самій дитині здається, що бути лікарем - круто, а грати на скрипці - принизливо, хоча коли чує гру на скрипці, то враження таке ніби то голос власної душі. Але з іншого боку - слова мами. Найчастіше для дитини слова мами є вагомішими, ніж голос душі.

Це був тільки приклад. Не ображайтесь, бо то не є моя думка щодо жодної з професій. Але то наглядний приклад навязування батьківської думки. І таких навязувань може бути - багато, і від дуже різних людей. Не завжди від батьків, часто від подружок, хлопців, кумира, і т.д. Коли низька самооцінка, і людина втратила звязок з своєю душею, своїм серцем - навязати думку дуже легко. І тоді людина думає, що ця думка - її власна, а не навязана.

11. Sera

Чесно- порвіть ту карту і займайтеся тим, чого душа бажає.
    Причому ці сподівання можуть навіть не озвучуватися. Діти ловлять це на тонкому плані.

12. zetta

zetta Well-Known Member

Роксі, якщо чесно в моєму житті жодного разу не було сказано батьками що скрипка погано, вчитель не прибутково, а лікар - круто. Я просто собі жила , вчилась і займалась чим душа бажає , але вона в основному бажала просто ганяти на вулиці з друзями ) . Клопоту догоджання батькам я не мала.
    Карту не порву бо багато в ній є мого, зрештою навіть призначення моє по карті , дивним чином співпадає з тороченням мого чоловіка вже кілька років ) . Я таки мушу прокрутити ше то все в голові і як не зможу спокійно спати то зроблю по своєму )

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

Угу. Дитина вловлює настрій мами і підсвідомо хоче, щоб мама була щаслива. Навіть ціною ламання власної долі. А мама радіє, що має послушну дитину. Послушні діти то супер, але тільки тоді, коли в них при цьому самооцінка на місці. В мене від лекцій Нарушевича на цю тему - мурашки по шкірі. Як і від статей на тему альфа-батьківства.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Це був видуманий приклад, який нічого спільного з реальністю не має. Перше, що придумалось - то й написала.

Приклад з власного життя, може трохи банальний: мама завжди говорила, що мені не пасує одяг зеленого кольору. Дуже критикувала, коли я приміряла щось зелене. Тепер бачу, що деякі відтінки зеленого мені дуже навіть пасують, і розумію, що можна зробити так, що мені буде пасувати будь-який колір. Тільки треба правильно підібрати відтінок і поєднання з іншими кольорами. Але досі в моєму гардеробі немає зелених речей. Хоча, деколи хочеться, навіть приміряла, але купити - ще не наважилась.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, в мене так з організацією весілля було, поначитаєшся на ДП, наспілкуєшся з дівчатами і все вже тре було: причандалля, різноманітна програма і тд.
    а коли відбули то хіби дивувалася, де була моя голова і кому то все треба, радість отримала від зовсім іншого:)

п.с. цікаво тут у вас, тре буде заходити почастіше)))

15. Sera

Отут вплив батьків не є вирішлальним. Багато вкладає оточення, соціум в цілому(содок\школа\універ і т.д.).

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Дуже часто так і з втіленими мріями буває. Втілиш і думаєш- а КОМУ воно було треба))?

16. Orman

Orman Модератор-бомба

на форумі Валяєвої була тема про вибір напрямку діяльності. Дуже ненапряжна і навіть весела вправа. В мене дуже відповідає внутрішньому відчуттю. Тільки що з тим робити не знаю. В якийсь конкретний вид діяльності воно не перетворюється. Мені правда і не горить.

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, я тут впхаюся необізнана ще... Тему поки що тільки до 30ї сторінки прочитала, але почала вже слухати лекції..То вибачте, якщо вже повторю те, що обговорювалося.
    Перші лекції просто слухала. А тепер слухаю і пишу, і так якось то дивно..Не раз думаю: не буду записувати - то ж інтуїтивно і так зрозуміло.. ан нєт.. проходить час, і я забуваю, тільки в загальних рисах памятаю.. Тому буду писати старанніше, і перечитувати часто - мені здається, що буде більш ефективно - як, знаєте, є такі відео, які треба дивитися кожного дня - працювати з ними як з аффірмаціями.
    З того, що дуже вразило, наведу 2 тези:
    Якщо чоловік зробив щось добре - похвали, зробив погано - просто промовчи. (А не так як найчастіше: зробив добре - промовчала, погано - розкритикувала).
    І ще - не можна розмовляти критично, занадто емоційно, грубо і саркастично. Це відганяє гроші. І друга крайність. Не розмовляти занадто сухо і беземоційно, і ніколи не кликати чоловіка по прізвищу.
    І звалило наповал : жінкам треба вчитися мистецтва пасивності.

18. Rona

Rona Мама-йожик

та :) в жінки багато сонячної енергії, і аби себе не спалити треба розвивати лунну (охолоджуючу), заспокоюватись; а в чоловіків навпаки багато лунної, вони від активних жінок топляться як масло і ніц не роблять)))

19. oksitigra

oksitigra Member

Карту не порву бо багато в ній є мого

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А які саме?
    Я прослухала Сатью, Нарушевич мені занудний. Порадьте що послухати чи ліпше подивитися.

Статус теми:
Закрита.