Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Мені дуже подобається:girl_tender:, ще з попереднього фото зацінила. Тільки з короткою курткою буде зимно.

2. Furore

Furore New Member

Я стараюсь за всіх не розстроюватися (зміст???). Зате як приємно спостерігати вияви джентельменської поведінки, які все ж ще зустрічаються - і пропустять вперед, і місце уступлять, і двері притримають. Не все так погано. :girl_wink:

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А Ви не "Абіжайтесь" а включіть блондинку і поросіть місце вступити/пропустити/допомогти/подати руку.
    і півз/п забрати в місцевих прибиральників. На прання.

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я отак минулого тижня для експерименту вдягла довгу(до середини ікри) спідницю, і треба було мені заїхати на нову пошту. А був такий нюанс, що не мала скотчу для упаковки(довелося дома скріплювати хоч трохи лейкопластиром) То ж я така заходжу на ту Нову Пошту і кліпаю очками. "А у вас не буде часом скотчу?" Хлопчина аж підскочив і з радістю обмотав мені добротно мій пакунок. Ось вона, сила вочок і спідниці)

6. Electra

Electra New Member

А мені самі на Новій пошті запропонували скотч, щей обмотали, хоч я була в штанах і куртці. Там чемні навчені хлопці. :)

7. DarkNess

DarkNess New Member

Suzi, "за страну обидно"...

8. Руда Лисиця

Електро, не розбивайте мою віру в силу спідниці))))

9. Electra

Electra New Member

Та це я хотіла хлопців дуже похвалити. Читаючи всіх про спідниці сама подумую.Добре бмати таку , ну по кісточки, а ще ліпше 2-3. я досить не повна, мені б пішли. Але тоді треба відповідну куртку-шубку-пальтішко, і чоботи з високими холявками, а в мене з короткими. Ех..
    Хоча одного разу була в відряджені, в шубці і спідниці, виходжу з машини, а директор мені руку подає.)) Точно спідниця і шубка спрацювали.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну в мене інший досвід. Хоч я без каблуків і часто в штанах.

Можна ж з себе і почати...

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Страна- то ми і є. В кого хлопці- той і формує онтих джентельменів чи ...

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Притча цікава. Дякую.
    Думаю, що душа може свої уроки пройти набагато швидше (якщо взяти цю притчу- то навчитися прощати ще з батьками, і тоді чоловік прийде інший, так як і начальник). Все в наших руках.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

12. Furore

Furore New Member

Ну в мене з тим якось проблем не "наблюдалось". Навпаки, спостерігала, як ще з юності, хлопці, підходячи до мене, мінялись в поведінці, з’являлись оті джентльменські манери і жести. Тому з впевненістю 100% можу сказати: джентльменів не існує без леді. :girl_yes2:
    Ну і виховання, звісно ж, грає дуже велику роль. Коли хлопченя верещить на всю маршрутку "Хочу сісти!" і старші цьоці вимушені йому вступати, і маман уступає йому, нічого не пояснюючи, то це звісно ж, показник. (цікава річ, чомусь завжди мені трапляються хлопці, які верещать, а не дівчата ))))))

13. Sera

То певне треба питатися в мам, які мають дівчаток і хлопчиків разом- чому вони так по різному їх виховують. Маючи сина, не дам відповіді на це запитання.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а дівчата і хлопці виховуються в тих самих батьків? Моя може робити шкандаль запросто, правда я вмію її заспокоювати. Як добре, що ми маршруток не знаємо. Чому? Та тому, що в нашій культурі відношення до хлопчика як до маленького царька. Тільки Сера тут права, як виховаєте, так матимете.

Дівчата, я ще наразі переслуховую лекції про дітей, тому до жінок не дійшла. Що робити з слізьми? Мене нераз так дусять, що гей, але через багато причин я собі не дозволяю плакати. Думаю, що то зле.

15. Руда Лисиця

зле тримати в собі ті сльози. обернеться ж проти тебе

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора обходила два магазини і спідниць з ліхтарем не знайти. ВСЕ завішане штанами і джинсами. Знайшла одну велюрову фасон А, то купила. Маю високі брондзові чоботи, то буду носити. В неті собі пригледіла одну спідничку 70-тих, також А фасон. Красотінь!

Просто жах, що нема спідниць в магазинах! Тільки в неті бачила такі, як ви хочете. Вони мені також подобаються.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Та власне. Вчора була зла, як міґєра. Правда мовчала, але була зла. Потім пішла на свої зібраня, і так мені сльози хлинули, що жах. Але було встидно перед чужими людьми плакати, хоча вони навпаки до того ставляться з розумінням і любов’ю, але я не хотіла перед ними плакати. Думала в машині поплачу, але вирішила полікуватись шопінґом. Трохи полегшало.

17. Rona

Rona Мама-йожик

зле, аюрведа каже, жи усі виділення, позиви тіла стримувати зле для здоров"я, сльози в т.ч., я реву, як хочу, деколи просто сльози самі течуть (ну, ніби особливої причини нема, а щось там згадалось), то най течуть, що я їм зроблю, а недавно так виревілась, давно мені так обідно не було, але попустило, головне, ситуація розрулилась на протязі півгодини, ну але я вже відреагувала образою і добре, що воно з мене вийшло, а не засіло

18. Sera

Не те слово. Плакати ТРЕБА. Навіть не так- треба ДОЗВОЛИТИ собі плакати. Це теж наш з вами ресурс.
    Більшість блоків в тілі від онтого недозволяння.
    Те, що не хотілося на людях- нормально. Можна і пізніше. Головне не заїдати це діло\не бавитися в шоппінг і т.д.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ситуація складається як мінімум з трьох моментів: 1) хлопченя, яке верещить; 2) мама, яка певним чином реагує; 3) старші тьотки, які кидаються вступатись місцем.
    ключове, НМСД, - те, як реагує мама. бо те, що хлопчик хоче сісти чи в нього капризний настрій - нормально. Хотіти не шкідливо.
    В нас прикол був трохи давніше. Моя мама з жахом розповідала про те, що дитина зайшла до автобуса - і каже: "Мам, а де я сяду?" На думку моєї мами, то було ознакою дуже поганого виховання. І треба ж, що їдемо додому - і Дми каже: "Мам, а де я сяду?" а я йому: "Сонечко, зараз мусимо постояти, бо всі місця вже зайняті." Інша річ, що одразу знайшлись тьотки і бабки, які сказали "що то за мама, яка не шукає для дитини можливості сісти, ходи сюди, біднесенький хлопчику"...

20. Rona

Rona Мама-йожик

ой, дівчата... ся Школа леді і джентельменів... 6-та частина про те, як правильно справлятись з гнівом, як жінці правильно проявляти свій гнів, охохох... дав би мені то хтось послухати років 10 тому, скільки б нервів було збережено,
    можу коротко по пунктах написати, але ліпше слухати - там файно всьо розжовано з прикладами
    ще би Господь дав мудрості застосувати то на практиці :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.