Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Ведичні знання для жінок

:) 3 дні, я за йогу плачу більше, і за 3 год 100 грн - це взагалі недорого, помоніторте трохи, як матимете охоту,
    щоб щось змінити треба мати бажання, в першу чергу, і віру, а лекцій купа в тирнеті, від кольору до вибору, ніц не коштують :) дівчата, з вас хтось на Нарушевича ходив? хоч гривню стратив? отож...

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я хотіла, але в мене конференція була(
    але хочу в середу скочити

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якщо жінка може окриляти, значить може і опускати. З власний спостережень.
    Чоловік нюхом чує, що про нього думають.

Чесно? Я вже змучилася)).

Щось так хочеться поофтопити)).
    1-це ще дуже дешева ціна за лекції такої тривалості\такої тематики\і такого рівня лектора
    2-є люди, у яких виникла проблема, вони прослухали 1 лекцію\внедрили все почуте\у них все вийшло\подякували лектору і забули
    3-є люди, які просто живуть на енергії лектора і ходять на всі всі тренінги в реалі(та й онлайні)
    4-ну і також є ті, яким подобається те, як лектор росте і вони хочуть йти з ним руку об руку
    5-напишіть своє))

5. AilataN

AilataN жива

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У жінки цей нюх набагато витонченіший, і вона вміє маскувати все так, що чоловік ніколи і не відчує нічого тим своїм нюхом. За його почуття я не відповідаю. Забагато беремо на себе, коли думаємо інакше.

7. Rona

Rona Мама-йожик

дякую Богові, що моя "найбільша проблема" зараз, то "яку з лекцій Нарушевича я буду слухати далі" (читай: "Тетяна Василівна, чим себе далі будем розважати?"), а не - де я маю спати, що їсти і т.д.

8. Sera

харизмою і знаннями

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

От одного не пойму- де той нюх дівається, коли жінка терпить роками негоже ставлення до себе коханої.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Почала слухати "Куда деваются деньги" - справді цікава лекція.
    В мене на днях був перегруз тим всім, є речі які я сприймаю і розумію, а є такі що не вкладаються в голові - зарано мені ще про матерії думати, ну або взагалі не треба.

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

то такий садомазо - коли сама думаєш, що більшого не варта, на мою думку.

10. Rona

Rona Мама-йожик

там щось є 3 штуки про гроші, ще якось "Откуда берутся деньги"
    взагалі, жінці (особливо заміжній) нема чо в духовність пхатись, а як вже займається духовною практикою, то плоди її присвячувати своєму чоловікові, бо її то буде руйнувати, і її і шлюб
    тому й кажуть, що жінка живе вищими чакрами, а чоловік нижчими, а мають прагнути до навпаки: жінка розвивати нижні, а чоловік вищі (тому йду підлогу помию)))

11. Virchuk

згідна, думку сформувати не можу, але як починаються роздуми на тему - то все дуже в голові перемішуються.
    Всьо, тре трохи розслабитись і поговорити про спідниці:)

12. Sera

Хто готовий зустрічати в них зиму))?
    Я наразі маю аж 1 теплу)).

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я! Готова на всі 100!!! маю файні теплі колготи, чоботи і спідницю відповідно. Вчора хотіла ще прикупити, але не сподобалась. Вірніше не було мого розміру.

14. Rona

Rona Мама-йожик

маю теплі, але не довжелезні, а нижче коліна, ще маю вовняні гетри (перевірені минулої зими, було тепло)

15. Sera

Пів життя хочу гетри. Та носити їх ще не готова)).
    Задовільняла цю свою хотілку в спорті колись).

16. Virchuk

А я ще зимової спідниці не купила, думаю щоб то таке обрати, щоб до верхнього одягу пасувало.
    В мене цього року відкриття те, що мені пасують спідниці не то тюльпан, не то олівець, щось середнє, тепер дуже хочу ще одну таку, якусь кольорову:)
    Потішила себе колготами з узором, але вони теж не до всього пасують, тому мені конче треба парочку спідниць:)

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

я вже одну зиму відходила в спідницях, так що і цієї не боюсь.
    а я верхній одяг підбираю тепер такий, щоб до довгих спідниць пасував :girl_crazy:

18. Rona

Rona Мама-йожик

а довгі - то до землі чи 10-15 см над нею? не зимно в короткому? чи то не коротке зверху?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

а чо? я маю на увазі такі довжелезні підколінки, як виходять і за коліно (тобто носок і пятка закриті, бо в танцювальних відкриті) їх не видко під довгою спідницею, а дуже тепло

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

я то думаю для чого Валяєва постійно пише, що починала з того, що мила підлогу кожного дня.. ах вот для чого! я вже всяке нафантазувала, а то виявляється - справа в чакрах )))) тепер пунятно.. Якшо шо - Торсунова я не слухала.. кажуть, що то він про миття підлоги говорить..

зимовими спідницями ще не укомплектувалась.. але планую )))

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Сантиметрів на 5 над землею була минулої зими. А зверху куртка була така, що не пасувала, але головне, що дитину в слінгу в ній носити можна було. Цього року вже хочу щось таке, щоб пасувало. А пасувати в моєму уявленні може тільки або коротке , або довге, розширине до низу пальто. Я більше схиляюсь до короткого варіанту. Пошила вже теплу довгу шерстяну спідницю, думаю що в ній холодно не буде в будь-якому випадку.

Статус теми:
Закрита.