Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Ведичні знання для жінок

Десь я чула, що їх розкривати найлегше. Вот би вспомніть...

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Не знаю, про що ви. В мене в голові вічно якісь ідеї\креатив. Я би все щось мутила. Хіба то зле?

2. Сана

Сана Active Member

Мені Нарушевича найлегше слухати. На другому місці - Сатья, а монотонне бубніння і періодичні співи Торсунова ну зовсім важко.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене потім відчуття "стисненої голови" навіть якщо повязка/обруч дуже вільні, я або розпатлана, а як прибираю то заплетена, в флай леді добре про те що треба встати-помитись-зачесатись-одягнутись і взуття з шнурівкою ггг ну останнього я не роблю але тапки взуваю:girl_haha:
    в мене дуууже багато думок, чоловік постійно дивується як стільки можна думати, а я можу, колись ще дуже багато писала

але те що я багато думаю відчуттів моїх не блокує:)
    от заглядаю в ці теми, переказала чоловіку пару фраз, щось про те скільки чоловік вдень говорить слів і скільки годин вдома, чоловік запитав:"хто той чоловік про якого ти читаєш і головне нащо він тобі?":lol:
    а ще як то вагітна скаже то взагалі ніззя, пра? але ж ви будете місяць чекати, ну ладно
    і в грудні для мене;)

я наоффтопила, вибачайте, але ж мені треба тих пару тис слів вдень виговорити ггг

4. Orman

Orman Модератор-бомба

:) я здаюсь

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

думки думкам рознь. Я в тому розумінні думати в якому мала Марійка, з посилання яке вона дала.

Мій улюблений колір також фіолетовий... Мовчу, бо бачу, що опять не туда.

7. Sera

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

8. Rona

Rona Мама-йожик

кому як, чоловікам так, а жінкам - навпаки, в жінок найбільше верхні чакри працюють, думу думаєм глибоченну (то аджна), а здалось би навпаки, трохи сватхістаною "подумати"))

9. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

реласкуй багато, в такі моменти налаштовуйся на свадхістхану. з фізичного аспекту - вправи на таз, розкриття. Шпагат і всяке таке. Це з того найпростішого що знаю.

10. Rona

Rona Мама-йожик

недавно взяла собі за звичку просто лежати на дивані, без жодних угризєній совісті... який то балдьож... а ще би півроку тому я б себе виїла наніц за такі "лінощі"
    купую собі квіточки, роблю масляний масаж або ходжу в Ківі до масажистки, в штанях ходжу тільки на тренування, відрощую довгі коси, намагаюсь не сперечатись з чоловіком, довіряти йому (то виходить найважче, але я в процесі), ну і ще купу всього не на людях буде писано
    і балдію від того всього по повній програмі, головне))

11. Sera

Щось і я туди на кедрову бочку з онтим масажем захотіла знов:girl_in_dreams:.

12. Rona

Rona Мама-йожик

:) було таке - лежиш і пиляєш себе за то, бо треба робити стопітсотміліонів справ, а ти лежиш відітє лі... коли від дівчинки багато вимагають в дитинстві, то ще й не таке може бути, цвіточки, ну але ніц, ми працюємо над собою - лежимо і кайфуємо )))

13. Sera

Уявила собі новий жіночий рух- лежимо з кайфом)). А чо? Файна ідея)).

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то про мене, тому я не те, щоб лежати, сидіти без роботи не можу. А оті гризіння совісті без найменшої причини мені вже надоїли. Їду додому у Львів - вже себе винною почуваю, бо... і купа причин.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я цього позбулася майже, ще в дорозі...
    Проголошую -" В мене сьогодні приступ лінощів" і їм шоколад, читаю, сплю, дивлюсь фільми.

16. Rona

Rona Мама-йожик

мені помогла фраза мого лікаря: "Кто сказал, что если женщина лежит - она ничего не делает? Она оочень много в это время делает, поднимает свою лунную энергию"

Останнє редагування: 8 Листопад 2013
  17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

18. Sera

Замислилась я над тою фразою. Від мене теж багато вимагали. Та я ще якось в дитинстві тому всьому дуже сопротивлялася. Как счас помню- від фрази ТРЕБА мене аж коробило і я усіма силами доводила, що воно все далеко не так.

19. DarkNess

DarkNess New Member

Уявіть, буває, що не дозволяють доводити своє

20. Rona

Rona Мама-йожик

Статус теми:
Закрита.