Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Ведичні знання для жінок

2. Orman

Orman Модератор-бомба

я зараз щось скажу і мене звідси наженуть.
    давайте вже спустимось з голови трохи в тіло. А то все такий аналіз і інструкції...
    в когось класний блог був/є - "я душа, у меня есть тело".
    от мужики хай аналізують і раціоналізують. А я пішла пити чай з шоколадкою хо-хо
    так у вас волосся коротке ... а з косою до поЯса, різниця величезна коли зібране, а коли ні

3. Rona

Rona Мама-йожик

я сагласна розкривати нижні чакри, як? ;) прошу інструхцію :girl_crazy: серйо
    і ми будем, на форумівці :) Іра, ти свисни коли будеш у Львові, ми вже якось підлаштуємось, шоб ніхто не дувся ("от коли я була - не робили, а коли поїхала, то на тобі" *жартую!*)

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

5. Orman

Orman Модератор-бомба

там є в пості, хо-хо називається. Не знаю чи про чакри, але капець помічне.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

смєшно, мене не буде з 16 по 22. Чи на мене і не розраховували? (потім прикол про це розкажу)

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

7. Virchuk

8. Rona

Rona Мама-йожик

:) хороший пост, багато хотіла написати (багато ж думаю, нє?) але чось всі мої роздуми зводяться в одну й ту ж фразу, причому кожного разу: "У кожного своя доля і свій шлях широкий", тут маю на увазі, що кожна людина має на щось причини, а доходять всі до одного, тільки різними стежками, і то дуже цікаво так жити, коли в кожного своя :) *пішла робити імбирний чайок*
    можем зустрітись двічі: один раз в честь приїзду Іри, 2-й в честь приїзду Марії :)

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Марія, це шикарно! Хо Хо))))
    Забрала собі...

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

++ кличте коли буде.

11. Virchuk

в мене коротке волосся, але заважає дуже.
    Як каже Рона, я не можу зібратись, постійно відволікаюсь, щоб його поправити. Те саме з халатом - я розслаблена, така вся не до роботи.

Слухала якось Нарушевича, і чоловік почав зі мною слухати, сподобалось йому, каже голос в лектора гарний і стиль такий нічо. А Як включала Сатью - то вже на 2-гій хвилині запротестував, щоб виключила, бо голос йому не нра. А в мене все навпаки:)

12. Руда Лисиця

обруч наш фсьо! або пов"язка. Теж маю каре, і незручно з коротким волоссям щось робити. Але пов"язку почепила і все - впірьод.

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

а моєму нагадав молодого Жванецького. Сатья теж йому не сподобався, але як на мене, Сатья краще висловлює тезу ніж Нарушевич. Нарушевич любить порозписувати ситуації гіперболізовані(хоча це скорше плюс ніж мінус) і частенько "оффтопить"

13. Virchuk

таки-так, але деколи тисне (голова то не маленька :girl_crazy:)
    Згадався анекдот з експрес-кул: ви такий розумний, вас мозок не тисне :))

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

100% згідна.

14. Руда Лисиця

тоді бафф або бандана) таке не тисне точно)))

15. zetta

zetta Well-Known Member

Я сама люблю часом втрачати думку, і нарушевич такий, слухати його не можу а от почитати мені краще йде, так от читаю як правило про дітей і іже з ними ...а дізнаюсь попутно все решта завдяки його офф )
    Сатья мені грубий.

16. Virchuk

Про одяг - я так задумалась, що мені подобаються брючні костюми, спілкувалась з подругою і переглянула кілька фото з фешн-віку, мені кілька костюмчиків дуже сподобалось [​IMG] [​IMG]
    І ще пару сукенок
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

17. Rona

Rona Мама-йожик

маю цілу папку картінок з довгими платтями і спідницями, лишилось реалізувати :girl_blum: найгірше, що поняття не маю, чи пасуватиме, буду завертатись в покривало і дивитись :girl_wink:

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

дівчата в сусідній темці обговорюють яка то має бути жінка, і, читаючи дописи, згадалась Шафранова: "Шо главнає в женщінє?" Правильно! Життєрадісність! :girl_claping: а нині слухаю Нарушевича про лунную енергію, він там радить жінкам навчитись жонглювати, каже: уявіть, чоловік прийшов з роботи, а жінка вдома жонглює - красота! :girl_smile: по-моєму вони обоє про одне й те ж балакають :)

18. Orman

Orman Модератор-бомба

у мене постійно в голові крутиться
    "меньше думайте, больше чуствуйте". Ну вот подивитись направо, подивитись на ліво, розумних багато, мудрих мало, а щасливих ... на пальцях рахувати, і то всі пальці не використаєш.
    ______
    це не про фемінізм було, але "визволили вони нас, і нема на то ради"

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Можливо тому мій муж його зразу сприйняв. Я просила послухати кілька хвилин, а він захопився і всю лекцію прослухав.

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Он, тото і воно. Я виростала собі щасливо дівчинкою, яку всі називали пофігісткою, бо не думала. Заставили мене думати, зробили нещасною. Я перестаю думати, стає легше.

20. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, хто це такий той Нарушевич. Психолог в сімейних справах? Просто читаю ваші коменти про нього та випадково натрапила на інформацію, що він через 4 дні буде у Львові читати лекції в палаці Хоткевича = 300 грн = 3 дні. Можливо комусь пригодитьсся ця інформація все-таки хто він такий, чи варто піти? Чи насправді він відкриває очі на певні ньюанси на проблеми в сім"ї?

Статус теми:
Закрита.