Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Ведичні знання для жінок

ох, люблю таке писати..

Пруф будь ласка!

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Там багато всього намішано. Чоловік допомогає жінці очищувати серце. Можливо її "мегерність" це воно і є. Тим більше жінка з малою дитиною. А ще й коли скоро буде друга маленька дитина. Ваш брат дорослий чоловік. Не шкодуйте його, він має силу з цим впоратись. Можливо, це і є його призначення в цьому житті.
    Тобто не "за що", а "для чого" - щоб навіть в непростих ситуаціях любити свою жінку і бути їй надійним плечем і люблячим чоловіком.

4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Sera, я не те мала на увазі. А те, що ми жінки в стосунках терпимо більше, ніж чоловіки. :girl_cool:, тобто в стосунках ми карму відробляємо. Кажуть, що який у тебе чоловік, такою ти була в минулому житті :girl_crazy:. І я не сприймаю карму, якщо щось неминуче, фатальне. Навпаки, цілком згідна, що все в наших руках. Просто питання, що робити і куди рухатись, щоб виправити ситуацію.
    Suzi, я не жалію брата. Просто хочу розібратись в цій ситуації з ведичної точки зору. Бо в цій ситуації якраз виходить, що брат щось відробляє.
    Одним словом, я ще початківець, тому не кидайтесь помідорами :girl_blush2:

5. Suzi

Чому, наробляє - буде хорошим чоловіком зараз, буде мати хорошого в майбутньому )))

6. Sera

Судячи по мені- не факт.
    Більше терпить той, хто може більше витерпіти.
    Як там кажуть- кожному дається по його силі(я не сильна в цитатах, якщо що).

Виправити що? Дітей? Сімю? Жінку? Свій вибір одружитися?

Де виходить? Чого виходить?
    Якщо людина одружилася з мегерою- ну то сі тяжко називається. Якщо жінка такою стала з часом( я правда не дуже вірю словам чоловіків про мегер)- то треба сідати і шукати причини змін.

Та ми тут майже всі такі).
    Просто не треба плутати грішне з праведним.
    Хоча я розумію- як залазиш з головою в нові знання- то хочеться все життя під них приміряти.

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Мені цікаво, як виправити його ситуацію, щоб жінка стала розуміючою, підтримувала і т.д, а не пиляла і інші погані речі :girl_sad:
    Тобто з нами жінками зрозуміло. Виконуємо свої обов'язки, з любов'ю, поважаємо чоловіка і буде нам щастя :girl_in_love:
    Одним словом, я зрозуміла, йому терпіння треба і більше нічого не допоможе :girl_in_dreams:
    А от з вихованням дитини... Чи мають родичі моральне право вмішуватись в нього? Ой, не відповідайте, бо в такі дебрі зайду. Одним словом, не моя це сфера відповідальності, не можу я на це вплинути. От і треба змиритись. Це, мабуть, в моїй ситуації найправильніше, щоб спокій зберегти.

8. Sera

Здається ви основу пропустили- спершу жінці треба знайти себе. Бо без того діла не буде.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

А ви самі як думаєте? Як з ваших племінників будуть знущатися- будете сидіти мовчки?
    То ж не психологія вже йде, а тверезий розум.

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Правильно, правильно, все починається з нас. Це істина.
    А от щодо знущання. Так деякі з моїх знайомих "биття" дітей вважає основним виховним процесом. Коли таке чую, в мене чомусь зразу сльози на очах. І тут нічого не поясниш і не вдієш. Ми не в США, де за таке позбавляють батьківських прав.

10. Suzi

Давайте не будем про США і позбавлення прав )))
    В Нарушевича є класні лекції про виховання дітей. Слухайте і готуйтесь до виховання своїх.

11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Все, більше не буду. Читала в цій темі, що обговорювати чужі і схематичні ситуації - справа програшна. І це таки правда.

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Щось в Новому році потягнуло мене на жіночніше вбрання:girl_wink:набридли штани і джинси. аж мені якась потреба в цьому. так що як тільки пройдуть морози (бо я трохи змерзлюха:girl_blum:) переходжу на новий стиль. вже аж дочекатись не можу:girl_tender:

13. Sera

Вітаю).
    І з першим тебе дописом в цій темі в новому році:girl_wink:.
    А я ото вже літа хочу і чогось цікавого на каблуках.
    Нашо мені ті каблуки я як зажди не знаю(так і купляла завжди їх, бо хочеться і все:girl_spruce_up:) так шо якось так))).
    Ну і чогось я на днях захотіла пуховика до колін. Ги- як завжди спихаю то все на старість))). Мо пройде, а?
    А як не пройде- то і в мене буде новий стиль:girl_spruce_up:.

З Новим Роком нас, дівчата!

14. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дякі, і тебе вітаю)))
    А я ще не хочу, я ще не натішилась зимою, тим більше, що вона нарешті справжня:girl_blum:а от каблуки це цікаво, тільки я б не дуже високі хотіла (а чо не скажу:girl_cool:)

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

неа, до колін краще не треба,попа буде мерзнути:girl_haha: мені навпаки довший за коліна набагато жіночніше виглядає:girl_wink:

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я і в морози ношц спідниці і парадокс, але мені тепліше в спідниці і гетрах, аніж в джинсах.

16. Suzi

Новорічний фб приніс)))

17. Sera

Довший за коліна?
    Ги- мені до того ще явно далеко))).
    Я як на до колін перейду- то вже подвиг буде:girl_crazy:.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

Я все життя мерзнула в холода в джинсах.
    То носила балонові- або штани або спідниці. Ляпота.
    Під спідниці правда доводилося колготи одягати(а я того діла ой як не любила), то частіше носила штани.

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

На цьому етапі я вибиваюся з ведичної психології.
    Бо мені зачастую розходиться в рамках виконання бажань.
    Чесно- захоплююся жінками, яким не розходиться взагалі.
    Більшість моїх бажань, якщо вони здійснені пізніше, ніж я хочу- втрачають актуальність.

18. lilochok

lilochok Well-Known Member

це які?
    Я мерзлячка ще та. Вдягаю термобілизну та штани поверха теплі. Виглядає не по-жіночому((
    Бачу що красуні при -10 у тоненьких карпонках ходять. Як так можна?

19. Rona

Rona Мама-йожик

[nick="Sera"]Sera[/nick], часто жінки хочуть те, без чого можуть прожити, і не вмруть, а почекати поки цілий "локомотив" (пам'ятаєте порівняння Сатьї чоловіка з потягом, а жінки з вагончиками) перелаштується на виконання жіночого прохання дуже корисно, почуваєш себе Жінкою в результаті (знову ж таки, то не єдиний спосіб, але такий новий для мене, тому дуже цікавий по відчуттях себе, смакую :) )

20. Sera

Балонові з флісом.
    Не знаю як зараз, бо давно вже не купляла, та раніше вони були різних кольорів і фасонів.
    Не тільки спортивні.

Та ясно, що ми не вмремо без 99,9% наших Бажань.
    Та для чого себе обмежувати аж настільки, якщо можна самій трішки допомогти їм реалізуватися?

Розумію про що ви і тому для таких відчуттів залишаю ті Бажання, в яких мені дійсно не розходиться в часі.

Статус теми:
Закрита.