Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Ведичні знання для жінок

А в кого то працює?
    Щось ну ніяк не знайду приклад жінки, яка ніц не мала і почавши все це робити- стала багатою.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Хто шукає, той знаходить ))))))))))))))

3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я не скажу про мані, але загалом - так, воно якось так просто вирівнюється. а до хорошого звикаєш швидко. тому я все згадую. як у фільмах типу джейн остін вони завдли обдумують що і як сказти, перед тим як ляпнути щось не те, чи оці сталі фрази, які дають можливість прийти в себе досить швидко.
    я це називаю "погідною", як погода є погідною, так і я хочу такою бути.

4. Sera

А як не знаходить- то такого немає, ага.
    У мене певне другий варіант.
    То зпочатку все так гарно дивиться, а як копнути глибше- по любому є ще якісь причини окрім отих вед. Ну то я так бачу наразі.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Sera , зате я точно бачила кнопку про те що не кожна жінка може бути багатою . Веди найперше для гармонії життя . Можна попрацювати над чоловіком і то все реально запрацює і буде достаток але от чи багатство .... Хз . Не кожному чоловіку воно потрібне . Тому хіба самій за кочувати рукава і пірнати у вир великих грошей , розчарувань і тд

6. Sera

Мене цікавлять виключно фінанси.
    У мене то багато що вирівнялося(та воно і кривим не було), та там далеко не одні ведичні знання.

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Ооо- я теж це бачила. І при чому дуже часто. Тобто зачастую оце і працює.

7. zetta

zetta Well-Known Member

Веди не панацея для усього ) реально посібник для тонких енергій так . Тому багатства тут не найти , без праці його не буває хіба - спадщина )) Найголовніше найти себе і свій комфорт .

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

То суть, але не кнопка. Суть всього - спілкування, а воно відбувається на підсвідомому рівні в першу чергу, а потім вже слова і бла...бла. Жінка яка не вміє любити інших людей добро в своє життя не притягне.

І так. Я бачила людей, які змінивши спілкування змінили своє життя і фінансовий стан також.:girl_wink:

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

О, значить якщо говорити сухо і неемоційно, то це шлях до бідності, не можна звертатись по фамілії.
    Але десь пару сторінок тому говорилось, що по-імені і по-батькові дуже рекомендується звертатись. А це хіба не сухо і не емоційно?
    Щось я вже запуталась знову

10. Siania

Siania Love Life

Ви хочете свого хлопця загнати в шок?)))) Жартую, уявила його реакцію, як Ви ні з того ні з сього почнете називати його на імя та по батькові))))
    Веди класна штука, але, як на мене то треба навчитись це тонко відчувати, а не все буквально робити як книжка пише, і чекати на чудо.

11. Suzi

Я собі бачу, що основне - воно на рівні емоцій, відчуттів. Коли всередині є оце правильне відчуття, тоді і зовнішні прояви самі собою налагоджуються.
    Але багато хто пробує натягнути на себе лише зовнішнє, а всередині без змін - тоді і починається, що веди то фігня і т.д., і т.п.

Останнє редагування: 23 Грудень 2014
  12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А я знову і знову- так тішилась, що назвала свій "корабель" гарно, поважно і він попливеее, а тут на тобі.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Sera, думаю Марійка в контексті першої лекції мала на увазі

"Відпускай хліб свій за водою, бо після багатьох днів ще знайдеш його"
    як він і казав, - на все свій час і своє місце під небом;

не можна цікавитись виключно фінансами - не фанатіти, відпустити, не чекати вже завтра, і не любити матеріальне, бо "ніхто хто любить золото та срібло, ним ніколи-ніколи не зможе насититися"

ага, цей спосіб 100% працює, я вже на досвіді двох близько знайомих пар переконалась - Жінки звертались до чоловіків виключно прізвищем (на публіці), з часом перестали отримувати витратні гроші від чоловіків взагалі, і звичної купки не стало... тепер як їм щось треба - їдуть виключно разом на закупи з придирками, випрошуваннями та ненормальною аргументацією

ще десь Ліля писала про культ тіла і про порушення гармонії - от мене вражає скільки люди зараз інвестують часу та зусиль у тіло - спорт, мода, тощо, нарощуючи та розвиваючи м'язи, замість того, щоб більше інвестувати у розвиток "вічного" - душі...

14. zetta

zetta Well-Known Member

так одне iншому не заваджаэ , але яка пропаганда таке i iнвестування )

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

звісно, не заваджає, і багато хто паралельно розвивається і досягає просто неймовірних результатів - йдеться про перекос та дисбаланс, який тепер як "добрий день")

16. Sera

Я на друзях дуже часто тільки так і кажу- ну звикли ми так. Все окей з видатками.
    То певне хто і що в то діло вкладає.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тепер дуже багато таких он дизбалансів і перекосів. Всі женуться за тим аби мати зараз і вже і побільше. А моя вчитель каже, якщо працювати лишень з афірмаціями, як то тепер круто-модно, то з часом воно накриє. І повинно накрити.

Добре Шафранова вчить - "хочеш денег? Заткнись!"

18. Suzi

От в тих лекціях про гроші, дуже гарно розказано (хоч і довго). Цікаво, з тих, кому справді треба і хто шукає відповіді, скільки пішли слухати, про що ж там більше 6-ти годин розказують....

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

Розповім про себе. Деколи моє імя люди вимовляють якось так, що мені аж огидно робиться. А деколи - з щирою любовю. І ніби вимовляють одне і те ж слово, просто кличуть мене по імені "Оксана" (не Оксанка, Оксаночка, а всього лиш Оксана), але мені в одному випадку огидно і не дуже хочеться продовжувати бесіду з співрозмовником, а в іншому - відчуваю позитив від людини.

Отак і з тим, як звертатись до чоловіка. Яка фіг різниця додавати по-батькові чи не додавати? Любов має бути в думках, і ЯКИМ би словом не назвали чоловіка - він відчує ставлення до нього. Все починається з думок. Змініть думки, а слова самі зміняться. Суджу по собі.

20. Suzi

Якщо все окей - тоді які питання?

Статус теми:
Закрита.