Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Ведичні знання для жінок

А у вас є якісь передумови для того руху? Щось змінилось на ділі?

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

У кого по колу - у тебе чи в чоловіка? Коли я перестала паритись розвитком чоловіка (взагалі перестала!) а всю енергію, бажання, знання і можливості направила на себе - мій чоловік став мене приємно дивувати. Ще раз переконуюсь, що людина буде працювати над собою тільки коли сама цього захоче. Жодні рекомендації, повчання, вказування прикладу, жодні жіночі хитрощі не діють, поки жінка не почне працювати над собою сама.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Багато маю що сказати на це, та явно не по Ведах))).
    Як як?
    Нормально бути))).
    Хіба в статті десь сказано не працювати)? Працюйте собі на здоров'я вашим підрядом. Тільки пам'ятайте куди вам ваші гроші спрямовувати))).

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Не тільки, далеко не тільки.
    Я вже це питання тут піднімала не раз))). І бачу, що таки сама до того всього докопаюся. І мо ще кому допоможу).
    У мого мужа +- те ж саме. що і у твого. Тобто він доріс до певного рівня, що бачив і все. Добре, що він бачив хоч цей рівень. І що для нього є нормальною жінка, яка займається домом і дитиною. І так, я дуже рада за себе, що я з дитинства для себе вирішила, хто і що робить в сім'ї.
    З нашуканого мною- тут треба зрозуміти, що у кожного свій старт(хто батьки, яке середовище зростання), база, життєві приклади і т.д..
    І якщо одна людина легко бачить де взяти гроші і їх бере, то інша цього може пів життя не бачити. Якщо не все(.
    Та й(напишу зараз страшну річ)- світ таки несправедливий і всі багатими не будуть. Чому так- то вже інше питання і інша тема.
    До чого то все я- одним уходом З роботи такі питання не завжди вирішуються. Маю наглядні приклади. То все треба робити ну дуже поступово. Ну і чоловікові таки доведеться зайнятися фінансовою грамотою. Або тобі. Щоб розуміти що да как.
    Це чисто моє імхо, та в даній темі я б не надіялася на одну жіночу енергію.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене наприклад змінилось і дуже серйозно. А грошей убуло капітально... Ще хотіла додати, щоб не виглядало, що я заздрю комусь. Просто часами важливіше не гроші а інша близкість.

Ні, зовсім не так. Часами так має бути і в тому нічого поганого нема. Хто нам вбив в голову, що жінка не повинна працювати і чоловіки нам всім зобов*язані. Просто Вам треба прийняти сьогоднішню ситуацію як таку. Зараз є так як є. Ви ж кажете, що він до вас добре відноситься. Значить просто період такий, який треба пережити. Може у нього зараз повернення Сатурна і треба працювати в три рази більше, або карма така. Ну звідки ми знаємо. Є так як є. Тіштесь, що на вас нічого не шкодується. Перестаньте слухати що хтось якесь "мудре" ляпнув. Є різниця коли відбирається, бо не хочу, а є велика різниця, що ділимось, бо зараз така ситуація.
    Вона зміниться, коли ви будете бачити позитив з того, що робите.

Мені не подобається як подається ситуація, що мол я така крутая а ви не вмієте з мужьями розібратись, то щось неправильно робите. Не знаю ситуацію Virchuk до кінця, тому не буду казати нічого. Цитата на попередній сторінці це споживацький підхід паразита. Ані чоловік ані жінка не може бути паразитом. Якщо паразитує жінка це не менше низько а ніж коли паразитує чоловік. Іринко, я не думаю, що ваш чоловік паразитує на вас. Він ж вчиться. А розмови про те, що жінка не повинна працювати будь-кого б дратували, бо тоді ви прямо говорите, що хочу бути паразитом на твому тілі. Принаймі це те, що зараз почув чоловік.

І на останок скажу так як сказано в тій цитаті - якщо після цього допису на мене хтось образиться, ну що ж. Життя справедливе!

PS. Ох нині наша гуру цю установку рознесла в пух і прах. Дівки себе не бачать зі сторони, проте чоловікам претензії виставляють ОГО-ГО які!

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Згідна на всі 100. але таке треба запроваджувати з самого початку. я теж вважаю що мої гроші я маю витрачати на себе, свою красу, розвиток,захцянки, подарунки близьким. це чудовий стимул для мужчини заробляти більше. ну не має жінка паритись такими питаннями. а якщо вже привчила, то хіба поступово це міняти. а головне любити себе треба, тоді якось то розуміння саме по собі приходить.

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ти права, є установка, що гроші заробляються важкою працею і щоб багато заробити тебе багато працювати.

звісно ні, і думаю йому самому то не дуже приємно, що я більше заробляю.
    проблема не в тому, що я хочу бути багатою чи ще щось таке, а в тому, що в нас реальні проблеми з квартирою і забудовником і кардинально різний підхід до того, що робити якщо все стане ще гірше. Але скажу вам, що вчора я трохи може різко чоловіку сказала, що його підхід не розумний, але нині він уже згоден зі мною. Щиро надіюсь, що ми цей період переживемо і я більше не буду тут нити ;)

8. Sera

До чого тут паразитування?
    Особисто я все пишу про те, що кожен має займатися тим, що його.
    Чоловіча сфера для більшості пар(у кого інакше і їм все ок- це ж чудово)- заробляти на сім'ю, жіноча- робити затишок в тій сім'ї.
    Я себе паразитом аж ніяк не вважаю:girl_crazy:. Мій вклад в сім'ю і в дитину можливо навіть більший ніж чоловіка в його сфері. Та я роблю своє і мені ок.
    А моє хоббі і те, що я з нього маю- так, я вкладаю ці доходи виключно в себе і на подарунки\поїздки. Що тут паразитного?

Яку установку)?
    Вже самій цікаво))).
    Ото з того і треба починати.
    Шкода, що у них були тільки такі приклади в житті. Та я вірю, що це все можна з часом змінити. Головне бажання.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

10. zetta

zetta Well-Known Member

Установки установками але не кожен чоловік може приносити грошей багато чи навіть достатньо шоб вистачало на життя і трошки . І не беремо до уваги коли чоловік вчиться чи там депресняк в нього і тд. Хоча є такі шо і під час навчання заробляють. Але як хлоп пішов працювати викладачем , і він дійсно хороший викладач , вчитель - ну натура в нього така , не бізнесмен він , не шофер , і тд . А ше згідно вед на чоловіковий достаток впливають друзі , ага . І веди не рекомендують жінкам пхатися в сферу друзів чоловіка бо : вони формують його знайомства корисні і тд, світосприйняття , ідеї . Але не завжди ті друзі такі що несуть позитив то правда .
    Найкраще заспокоїтись , може самій змінити роботу , чи чимось себе відволікати і дати чоловіку довчитися . А далі все зміниться , просто нам жінкам хочеться чим скоріше . А терпіння то направду дар святого Духа . Терпіння вам дівчата , не старайьесь міняти чоловіків , вдосконалюйтесь самі а чоловіки мають підтягуватись )

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Тут про секс ) може і про питання вище шось найдете .http://audioveda.ru/audio?id=82

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

А от цілий інтимний розділ http://audioveda.ru/tag?id=23

11. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Но самое обидное, что подобными действиями, где нет любви, счастья все равно не достигнуть. Счастье ниже Анахаты (сердечной чакры) не бывает!!! М.Полонскі

12. Sera

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Що я і писала.
    Не всі можуть мути багатими, далеко не всі...
    Отут я троха влізла по молодості. Не спеціально, просто якось так вийшло, що ми з часом відійшли від них.
    Хоча зараз бачу, що то геть не зле.

13. Rona

Rona Мама-йожик

Зате всі можуть бути щасливими! І ще: по вірі вашій буде вам ;)

14. zetta

zetta Well-Known Member

Так) бо є жінки яким не треба бійцівських чоловіків щоденно мамонтотягів , а щастя воно довкола .

15. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

ну тут мова саме про "подобные действия", ще згадала: людина є енергетично незахищена (тобто канали відкриті) коли: їсть, п"є, позіхає, справляє природні потреби,народжує дитину, спить і при оргазмі. Десь ще писали, при оргазмі повинен бути партнер, або ним стане як писала Полонскі якась чужеродна енергія.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ні, не тільки через це.

І взагалі - менше думай про проблеми. Більше радій тому, що зараз маєш. На сьогодні маєш квартиру - щиро, від усього серця, від усієї душі, кожною клітинкою тіла, відчуй енергію вдячності в тілі, її тепло (як енергія проходить вгору, піднімається від ніг, через живіт, переходить в руки, через голову і піднімається вгору до неба) ДЯКУЙ. А як завтра буде проблема - то й завтра будеш її вирішувати. Про вирішення завтрашньої проблеми я можу подумати 5 хв в день, не більше. А решту дня - краще насолоджуватись тим, що є сьогодні.
    "Менше думайте - більше відчувайте" (Orman, дякую за фразу;))

Недавно змінила роботу, і оскільки все нове, боюсь щось забути, стала більше думати. І відчуваю, що енергія виливається в нікуди. Перестала думати - енергія знов наповнюється. Менше думайте (або навіть так - думайте ефективно).

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я зараз про себе буду писати, про свої "напрацьовки" в цьому напрямку )))
    Думки, про " в країні важка ситуація" я намагаюсь присікати. Переключаюсь на щось інше. Чому? Тому що краще від цього нікому не стає (ні бідним бабусям, ні солдатам на Сході, ні чоловіку), а гірше стає - мені, бо маю паскудний настрій, дітям, бо мають маму в паскудному настрої ))), чоловіку, бо має жінку, яка в паскудному настрої, зла і недобра, діти капризують (ну бо ж мама недобра))). І чоловік не відчуває моєї віри в те, що він може нас забезпечити більше. Як я переключаюсь - шукаю на вулиці, в пам*яті тих, хто навіть в непрості часи живе в достатку. Жінки в дорогих шубах і хороших авто. Чоловік на дорогих машинах і з дорогим годинником на зап*ястку. Вони є, є люди, які отримують високі доходи навіть в непрості часи. Можливо зараз не так добре, як, скажімо рік тому, але, скажімо так, значно більше, ніж маю я. Тобто картинка того, що і зараз можна достатньо заробляти - є. Як - це не моя справа. В мене є чоловік і я впевнена в тому, що він а) може заробити більше (конкретно на 1,2,3), б) коли захоче, знайде найкращий спосіб це зробити. Жираф большой, ему видней (с).

А ще питання в моїй самооцінці - чого я варта. Отут я багато колупала. Стосунки з батьками, особливо з татом. Тато має всіляко балувати доньку, любити і пилинки здувати, обожнювати і захоплюватись - тоді в неї відчуття того, що вона варта найкращого і має на підсвідомості відчуття того, що світ завжди дасть те, що вона хоче. тобто і питання самооцінки і відчуття довіри світу. Розслабитись і довіритись.

І ще до питання самооцінки. От заробляє чоловік багато. Біля нього з*являються жінки. Жінки різні. Деякі гарні, розумні. Доглянуті, начитані. Самодостатні. З широким колом інтересів. І спортом займаються. І настрій постійно хороший. Що тоді?)))

Ага, і про гостей. Днями Нарушевича щось слухала ( не про гроші, щось інше) - не шукайте чоловіку роботу, краще запросіть додому гостей. Гості - це нові можливості.

Ага, ну і ще згадала. Чи в статті, чи в марафоні з Санги було про те, що жінка вкладаючи гроші в себе ( в матеріальні речі - одяг, прикраси, тілесні задоволення - масажі, спа, манікюр-педикюр, тощо) З РАДІСТЮ, не шкодуючи собі - збільшує таким чином добробут сім*ї)))

І в Нарушевича чула, що коли чоловік виконує бажання жінки (не сміття виносить, а на вечерю веде, сукню купує, на море відпочивати везе) - то Світ дає можливість заробити йому в скількись там разів більше, ніж витратив на здійснення бажання жінки.

І ще звідкись -вже не пригадаю, чи то з Санги, чи то ще звідки - якщо жінка працює і особливо, якщо вона заробляє більше, ніж чоловік, то мінімум 30% вона витрачати на себе - не на сім*ю, не на квартплату, а на себе.

Останнє редагування: 12 Грудень 2014
  18. Sera

Точно питання самооцінки)).
    Жінка, в якої з тим ділом все в порядку, про таке навіть думати не буде. Там чоловік думає)))).

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а якщо не може... ну реально, фізично не зможе. Що тоді?

20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Як кажуть на нет и суда нет, хай тішиться тим, що має.

Статус теми:
Закрита.