Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Ведичні знання для жінок

В Нарушевича є низка лекцій про гроші.І в лекціях про дітей теж трохи є.Я не можу сформулювати коротко суті, варто в комплексі слухати(або читати) :)

Я вже десь писала, що за моїми відчуттями чоловіку важко дається власне те, що в пологах він мусить довіритись жінці, дитині і Богу. Нести відповідальність за те, що відбувається і не керувати, бути виконавцем.

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

У Валяєвої ціла книжка. В Нарушевича різні серії лекцій.
    Стисло тут є
    Как восполнить запасы Женской Энергии — 85 способов (Ольга Валяева)

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Там хіба було щось про білизну?
    Перечитаю при нагоді.

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

тобто з тим, що Ви працюєте?.. Сатья каже, що звільнятись одразу - не потрібно.. то все в процесі.. Бо я теж над тим питанням думаю, оскільки за півроку вже треба виходити з декрету на роботу.. То все само прийде з часом. Не тре робити різких рухів. Нехай чоловік поступово звикне до того, що жінці робота потрібна для задоволення, для ідеї, а не для заробляння грошей.

і в мене так.. тепер подумала, що треба записувати ключові моменти з кожної лекції..

---------- Додано в 08:20 ---------- Попередній допис був написаний в 08:09 ----------

то не обовязково, щоб було конче у Валяєвої, чи конче у Нарушевича.. вони ж - не догма, якій треба слідувати без відхилень.. он є таке твердження як я написала, що жінці корисніше ходити без білизни, щоб краще поповнювати енергію землі, і коли ти просто почнеш ходити без білизни, не виконуючи інших моментів (з тої ж Валяєвої), то ефекту можна не відчути й зовсім, а коли почнеш робити усе, то ефект буде синергетичним (2+2=5), тобто ходіння без білизни підсилить усе попереднє, хоча само по собі ефекту не дає..

щодо присутності чоловіка на пологах.. якщо не чоловік - тоді то має бути якась людина, якій дуже довіряєш: подруга, мама.. яка сприймає тебе такою, яка ти є, не повчає і не критикує.. я не знаю чи маю таку людину, крім чоловіка.. тому з ним мені на пологах було надзвичайно комфортно.. після прослуховування лекцій я задумалась, над тим, що чоловік не може виконувати 2 ролі одночасно: бути чоловіком і подругою..

4. Rona

Rona Мама-йожик

панімаєш, я пишу з лекцій Сатьї, там в нього всьо чітко, по пунктах, а лекції Нарушевича не так то легко тезисно викласти на папері...

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мені здається, що тут сплелись в одне знання дуже багато джерел, і ведичні, і традиційні, і транссерфінг, і духовні джерела.. От є ж такі речі які ти просто знаєш чи інтуїтивно відчуваєш, що саме так треба поступити.
    З оцього прочитаного http://www.valyaeva.ru/?p=776, знайшла багато підтверджень чому після якихось вчинків стає так добре і затишно. Навіть така ніби дрібничка, але коли в мене клієнтка "говорлива")))), то з нею надзвичайно легко працювати і зовсім не втомлюєшся, а це виявляється ми обмінюємось енергією позитивною. Чи чому після абсолютно дитячих вчинків чи розваг, все налагоджується і з тебе просто пре енергія- це ми побавили внутрішнє дитя. Чи чому я вперто не хотіла чоловіка на пологах і сам він був категорично проти- бо нема чого забирати в нього енергію, а так як він там нічого не проконтролює, то він її втратить.
    Забрала собі цю ссилочку, ще треба кілька завалів розчистити.

6. Sera

На кожен тренінг маю окремий зошит\блокнот.
    Мені власне хочеться з тою білизною розібратися. Мені якось легше робити одну-дві речі для хорошого ефекту, а не цілу купу по чучуть. Зараз бачу величезний прилив сил від свого хоббі. Я ради нього готова в 6 ранку вставати. Перечитала ще раз ті 85 способів- окрім йоги я бачу там звичне жіноче життя. В чому фішка? В регулярності всіх способів зразу?

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

Та власне всі ці знання просто подаються з різних сторін.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ну це можливо для нас звичне жіноче життя, а є різні жінки, з різними установками
    ""Позволяйте себе неуместные слабости. Мыльные пузыри в парках – даже если у вас нет детей. Прыжки на кровати. Танцы в душе. Песни во время уборки. Забавные носки. Костюм Пэппи-Длинный Чулок на корпоративный маскарад"- знаю таких, котрі собі цього ніколи не дозволяють і не розуміють і ще й засуджують. "Доброе слово приятно каждому — и женщины могут очень здорово поддерживать друг друга, подпитывая комплиментами. Мужчина не всегда заметит новую прическу (миссия у него другая), а подруга — заметит даже новую укладку той же самой стрижки.

Не скупитесь на добрые слова — говорите комплименты подругам, коллегам, родным. И учитесь их принимать, не отвергая и не смущаясь."- є такі, що тільки все критикують і доброго слова чи компліменту від них не дочекаєшся.
    "Когда женщина позволяет о себе позаботиться, у нее сразу же повышается уровень энергии, а кроме того успокаивается психика. И самое главное, что мешает женщинам просить — это страх. Страх, что откажут, подумают что-то. Или просто стыдно отвлекать человека — неудобно, не к месту.

Все это — от низкой самооценки. И тем самым мы лишаем себя возможности получить необходимую заботу. А мужчины лишаются шанса стать еще сильнее — оказав нам помощь. «Я сама» -это принцип разрушает не только нашу женскую природу, но и наши отношения."- є і такі, хто не може собі дозволити попросити допомоги чи то від страху, чи то від гордині і сама себе їсть зсередити тільки б довести, що вона сама все може ну і результат переважно такий і приходить-сама залишається.
    Ну тобто майже до кожного пункту є різний підхід різних жінок...

8. Sera

З цим згіда на всі 100. І тут я би починала явно не з волосся і білизни. Мо якусь таблицю пріорітетності по ефективності наслайдити:girl_in_dreams:.

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Однозначно!!! То як моя знайома говорить "От я дитину годувала грудьми до 2-х років, а вона все одно хворіє, причому більше, ніж інші діти, які на сумішах були".. Ну ж ГВ то не єдиний фактор здоровя дитини.

Так і тут - білизна, волосся, манікюр, спідниці і т.д. - то підсилюючі додатки. Не можна послухавши кілька лекцій - різко звільнитись з роботи, вдягнути спідниці, відростити волосся, почати вишивати і сподіватись, що одразу все життя налагодиться і станеш отака жіночна, що капці.. все в голові.. Наші стереотипи щодо того, що жінка має бути сильною, що має вміти обходитись без чоловіка, що має сама на себе заробляти - вкладались в нашу голову 2-3 десятки років, тому не виключено, що на викорінення отих чоловічих рис з нашого характеру може піти і 5 років, і 10, і більше..

10. Suzi

Для тебе хоббі виявилось ключовим, для когось спідниця, для когось білизна. А ще для когось щось інше. Ну немає універсальної кнопки яка працює однаково для всіх :)
    Стосовно звичного життя жінки для мене відкриттям було те, що варто ото все робити з любов*ю - до себе, до родини. А не тому що "треба".

11. Sera

Ключовим в смислі останнью каплею? Чи реально коли все зле спідниця допоможе? Багато дописів на валяївському форумі доказують протилежне.
    В мені це якось інтуїтивно було, та я ніяк то іншим пояснити не могла. Ну як то ж я прибирати без настрою не буду:girl_haha:.

12. Suzi

Ти впевнена, що доказують? *я не в курсі, що дописи, якби що :)*

13. Sera

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нажаль, в нас напевне такого не буде. Мій не заробить на нас. У нього нема звідки.

15. Rona

Rona Мама-йожик

ну, є така теорія, що чоловік заробляє в соціумі гроші і свої і жінчині, мені трудно зрозуміти ті енерго-потоки, і поки трудно в то вникнути, тільки я розумію, що валова доля моєї з/пл йде на витрати по роботі (одяг, взуття, харчування, дорога), офісний одяг взагалі не мій стиль, а мушу носити і витрачати кошти на то... маю ідейку сісти і порахувати чисте сальдо своєї з/пл, а тоді шукати роботу до душі, яка би була по з/пл не менша того сальдо

16. zetta

zetta Well-Known Member

Для того чтобы наслаждаться достижениями материального порядка, нужен определенный ресурс эмоциональный, нужны отношения, нужна женщина. Мужчина может достигнуть чего угодно, это его благословение. У мужчины есть благословение – он может достигнуть чего угодно, такова его природа. Просто вот… потерять ногу, руку, здоровье, свободу – неважно, но достигнуть чего угодно. Совершая аскезы - здоровые или нездоровые. Но у него есть одно проклятье – он никогда не может быть доволен тем, что достиг. Нет такого ресурса, даже органов таких в головном мозге нет! Они очень маленькие. Три органа, которые отвечают за наслаждение, за способность получать позитивный материальный опыт переживаний, восторга, восхищения, радости. Они в несколько раз… органы у мужчины – это гипоталамус, гиппокамус и гипофиз, ученые исследуют это сейчас тщательно. Они оказываются в несколько раз меньше, чем у женщин, физически нечем радоваться, понимаете?
    Р. Нарушевич
    До одягу)
    Женский гардероб означает: каждый предмет одежды – это разные выражения эмоций. Попытка гармонизировать сейчас себя через одежду с внешней средой, выразить свое настроение.

17. Sera

А чого тоді про жінок кажуть що ті вічно незадоволені? І однією зі скарг на чоловіків є така, що ті ні до чого не прагнуть?

18. Rona

Rona Мама-йожик

тому, що жінка хоче ласки, насправді, а чоловік сексу... нестиковочка виходить
    до чого може прагнути чоловік, якщо йому апріорі небагато треба, а жінка не надихає на подвиги? вона тіпі всьо сама, і то працює, якої мари йому тоді паритись?

19. Sera

Ми про подвиги говорили, а не про ласку)).

Паритися зовсім не означає вічне незадоволення тим, що він досяг.
    ІМХО це прерогатива жінки- бути вічно незадоволеною досягненнями чоловіка. Бо вон там є ще оооось таке платтячко)). І море на Кіпрі вже якесь не таке)).

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Он і мені ся так видає, що при моїй роботі я більше втрачаю ніж здобуваю.

Ні, мій муж зовсім не поганий, вірніше зовсім непоганий. Мене просто дратують люди з якими мушу працювати. Їх погляди, їх відношення до всього. Їм нецікаво, що у мене сім’я, що сім’я для мене важлива. Їм важлива їхня річ - робота. У них немає дітей, або ніколи не було або дорослі. І я ще маю в собі таку велику річ, як внутрішній спротив. Дуже мені помогло чотири рази переслухати Нарушевича, про чотири типи дітей. Я повітря! Я не можу виконувати рутинну роботу. Я мушу літати, бо коли осідаю, то мені робиться зле.

Он я тепер і подумую, як я можу або змінити професію або щось знайти з моїми знаннями, щоб воно мені дозволяло залишати за собою простір. Мужа вже помаленько готую. Нині говорила про те, що улюблена справа завжди знайде дорогу до прибутку, бо її хочеться робити, той відповідно робиш добре. Коли ти вкладаєш позитивні хвилі в свою працю, то є віддача. Погодився!

Статус теми:
Закрита.