Продовження теми. Початок тут ********************************************************* Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань. Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку. Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб. Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання. Статті до теми: Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки? Берегите свекровь! Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось Зачем женщине творчество? і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо. Детальніше в лекціях про різні аспекти життя: Алкоголізм Виховання дітей Гроші Негативні емоції Стосунки в родині
ну так все пізнається по плодах ))) вийшло в кінці на добре --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 --- ключовим у всьому цьому робленні є "для себе"
Це не Галя. Хоча подружка так мене називає Бо МарянаК права, якщо вона почне купляти красиву білизну, красиво одіватись, і т.д., чоловік може це не так зрозуміти. А от купила красиву білизну і зразу до чоловіка "хотіла тебе порадувати". Хіба це буде не для себе? Для себе. Але і для нього. Не бачу нічого поганого в такій демонстрації.
З ведичноі точки зору - карма! А так, то просто наслідково-причинна поведінка. Щось у вас конкретно спрацьовує (таракан бушує) саме коли ось така ситуація, а-ля випив. З своїм кукарачою треба розібратись, а не на чоловіка нападати. Ха... Мудрагель Маруська! Сама сьогодні до хлопа вчепилась з самого ранку. Ні, не за горівку, то мене не тривожить, за інше. І хоч я знаю відкіля ноги ростуть, всеодно часто стаю на ті самі граблі. Сподівання-вбивці!!!
Акцент можна змістити з "від тебе тхне" на "ти знаєш, як я реагую на те, коли ти вип"єш, давай завтра......". При всьому моєму не сприйнятті п"яних, я розумію чому ваш чоловік образився. Це дуже не приємно чути, що близька людина відчуває огиду і відштовхує. До прикладу, що в такій ситуації можна надумати - один знайомий за схожих обставин ще довго образу на жінку тримав. Він боявся, що якщо раптом він захворіє, чи буде потребувати якогось догляду, то вона його кине, бо він їй огидний.
Послухала першу частину, яка якраз і називається " откуда берутся деньги" . І зрозуміла з того всього лише наступне. Те що ми маємо сьогодні це результат минулого, і те що результат того що ми робимо зараз - отримаємо в майбутньому. Про яке минуле, і про наскільки далеке майбутнє іде мова?
Слухайте далі Лінків не маю, але час від часу це проскакує в лекціях. Можна на сайті аудіоведи пошукати, там в них за тегами пошук є, я думаю і про залежності алкоголні тег мав би бути.
все має робитись і казатись з відчуттям власного достоїнства.. я розумію про що ви, у багатьох сімях на такі слова чоловік може махнути рукою, мол якісь бабські дурниці, а жінка після того почувається як прибита міхом в якійсь лекціі було, що не варто терпіти принижень і давати чоловіку використовувати себе, робити для нього все, лягати з ним у ліжко і тд. тобто якісь звичайні обовязки продовжувати робити, але оте увага, ласка, ліжко на паузі, поки відношення не міняється, бо жінка має обовязково і завжди поважати себе, на різних етапах - початку стосунків, впродовж, і підчас закінчення якщо так стається тут треба просто відрізняти отой початок роботи над стосунками, якщо чоловік відноситься до жінки як до тряпки, ну то спершу треба змінити оте відношення, а вже тоді працювати над розстановкою акцентів в стосунках.. ну погодьтесь, як можна поводитись з чоловіком як треба, відчувати себе ЗА МУЖЕМ, якщо він тебе принижує інше питання, якщо чоловік відноситься нормально, а проблема в інших сферах, то вже робота йде в напрямку не критикувати, не виховувати, виконувати жіночі обовязки, розвивати жіночі риси і тд. це все звичайно можна і треба робити і у випадку вище, просто принципова різниця в тому щоб не "віддавати себе" ну але то моя НМСД
@Маруся-мама не обов'язково карма. Холодне серце жінки = алкоголізм чоловіка. В чоловіка є базові потреби (як і в жінки свої): потрібен, вільний, розуміють (його). Мій муж не ображається, як кажу, що смердить перегаром. Він каже, що можу сказати "будь ласка" таким тоном, що хоч йди і топись, а можу послати на три букви так, що просто весело і кумедно звучить. Тому Сьюзі права, головне як казати, а не що. (теж маю алергію на п'яних, і причина та сама, намагаюсь фільтрувати свої емоції в таких випадках). Зараз я б не вибачалась на місці Мар'яни, то вже сказано/зроблено, живіть далі.
А я не говорю про те, що важливо вміти говорити? Я сказала, що реакція карма, тобто досвід з минулого плюс що мама навчила.
Нічого поганого немає, але це не для себе. Визначальною є мета. Якщо жінка біжить купувати нові трусики з думкою, що он на форумі написали, зараз куплю, вдягну, і він припинить ображатись/усвідомить наскільки сильно кохає свою жінку/ну або ще щось зробить таке, чого від нього очікує жінка, то це не для себе. Це для того, щоб він щось зробив. І коли жінка через те, що він може щось там собі подумати відмовляє собі - це теж не для себе (живе). Для себе - це купити собі для того, щоб одягнути на себе і відчути кайф від того, що на тобі гарна білизна, нехай ніхто її не бачить. І на не це має впливати хто там і що собі подумає.
А щодо алкоголізму, то он Шафранова вчить взагалі тим не заморочуватись. Ну п*є собі, той ней п*є. Щаслива жінка ніколи не буде нервувати з цього приводу і буде розуміти, що чомусь воно так є і для чогось воно потрібно. Вона може не розуміти до кінця причин, але не буде на тому акцентувати увагу. Ну і відповідно шкандалю не буде робити. Це за умови, що вона щаслива. Ну, а щоб стати щасливою учітє матчасть. --- дописи об"єднано, 10 Вересень 2015 --- Може варто спробувати знову. Я думаю, що тут у вас спрацювало просто те, що ви поклались на Бога чи на всесвіт. Просто відпустили ситуацію і сказали - нехай буде як має бути. А тепер коли знову пробуєте брати ситуацію під контроль, виходить погано. Давайте пробувати довіритись Богу і просто відпустити ситуацію. Курить, то курить. (для мене то велике НО!) П*є, то п*є. Давайте пам*ятати, що ми жінки, ми гарні, чарівні і дуже сильні. ДУЖЕ! Давайте краще нашу силу використаємо для молитви а не для переробляння когось чи аналізу поведінки іншої особи. Дамовілісь?
ммм, звучить звичайно гарно, але то треба бути зовсім відірваною від соціуму, щоб не звертати уваги на алкоголізм чоловіка. Я розумію, що жінка не несе відповідальності за вчинки чоловіка, хоча і кажемо що таки впливпє жінка на чоловіка. Але щоб зовсім не брати до уваги пяного чоловіка, то якийсь нонсенс. Можна не робити скандалу, а не просто з тим змиритись...
Якщо це не алкоголізм як хвороба, то тільки це і залишається. Я ще не зустрічала жодного випадку, щоб після слів дружини "Не пий", чоловік не пив Тобто для нього це такий спосіб розслаблення. Але велика сила прийняття. От приймемо його такого, можливо, знайде інші способи розслаблення.
як на мене алкоголізм - індикатор, якщо хтось часто вживає алкоголь - дзвіночок, що не все гаразд в стосунках, і вважаю, що треба розбиратись і шукати причину, а не наїжджати на питущого з допитами, шантажем, погрозами чи заборонами. Чоловіки мало говорять "по душам", тому слід більше приділити уваги.