Продовження теми. Початок тут ********************************************************* Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань. Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку. Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб. Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання. Статті до теми: Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки? Берегите свекровь! Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось Зачем женщине творчество? і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо. Детальніше в лекціях про різні аспекти життя: Алкоголізм Виховання дітей Гроші Негативні емоції Стосунки в родині
Це мій ідеальний варіант і я до нього йду. Відповідні кроки роблю. І якщо я буду розпитувати , що там чоловік відчуває, про що думає і чого образився - я до цього варіанту не прийду. Чому? Тому що таким чином я себе поводжу як мамочка. А з мамочкою чоловік не буде себе поводити як чоловік, в сенсі "муж". Варто визначитись, куди Ви хочете прийти (це я не до когось конкретно), перш ніж йти. Щоб не виявилось, що пішли не тим шляхом.
о, це я така (була). А потім зрозуміла, що це мої мухи, і лічитися треба мені. А в чоловіка з алкоголем все добре. --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 --- я про те що нема пункту "вислухати ізліянія чоловіка" в мене нема потреби кожного дня розказувати чоловіку про себе в якихось великих (чи навіть середніх) об'ємах
Все індивідуально.Можна так зробити один раз, другий, а на третій сам скаже. А може нічого не дати. Без знання людини ніяких конкретних порад не вийде давати.
А можете просто сісти біля нього ввечері сказати:"Любий, я знаю, що ти зараз не в настрої, але мені так важко на душі, я хочу, щоб ти мене просто кілька хвилинок вислухав і все. Мені соромно, що я наїхала тоді на тебе і останні дні сама не розумію, що відбувається. Я не хочу, щоб ми сварилися, але і не знаю як вирішити цю проблему. Дякую, що терпиш мене таку і за те, що вислухав" Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Не думаю ща такі словечка добавлять гармонії у сімю де вже є проблеми. Чоловік тільки ще більше переконається що він герой, а жінка як та тряпка, яку ще й він терпить.
В кожного різні підходи. Я завжди вирішую проблеми з чоловіками, показуючи слабкість. І зазвичай потім вони визнають, що поводяться як ідіоти, або забувають про всі свої образи Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Я б сказала "В кожного різні чоловіки". Це може подіяти позитивно, а може навпаки - погіршити ситуацію.
ой схоже на то - бо сказав, будем тепер так жити, поки діти виростуть, а там собі підеш на всі 4-ри. І чого так взлився? Повторення п"ятирічної давності історії ой, як не хочу.
Я не про одного чоловіка говорю. А про різних, ну на 70 точно перевірено) Я тільки пропоную один з можливих варіантів. Думаю, щоб врятувати сім'ю варто багато чого перепробувати
Вам добре дівчата радять, Ви менше чоловіка дьоргайте розмовами, а краще виховуйте в собі повагу до нього як до людини, вчіться сприймати його таким як він є, все налагодиться.
Знаєте, чим далі слухаю, думаю про ці вчення, тим більше розумію, що йдеться навіть не стільки про те ЩО сказати чи зробити. А про те ЯК.
як? - гаркнула зло і без церемоній. Хочу бути (і є!) правдивою, можу хіба змовчати. В цій ситуації рахую, що нема причин аж так ображатися - так неприємно чути такі слова, але мені тож неприємно нюхати і дивитись. Може я егоїстка? Ну такий бар"єр на п"яних. Розумію, що мінятися мушу сама, почну з себе, а чоловік "автоматом", але не знаю з чого почати? Розбираюсь в тому всьому. І обіди зараз не маю, просто не комфортно, коли ігнорують. З його боку - напевно бачить більші причини, або ще собі надумав - він так вміє.
Наберіть собі ванну. Жінці треба менше думати, більше відчувати. Щоб бути в тому внутрішньому стані, коли відчуваєш себе достойною і щасливою. А для цього треба щодня робити приємні дрібнички (і не тільки дрібнички) своєму тілу. Купіть собі нову білизну. Новий гарний пухнастий рушник, щоб після ванни в нього загорнутись. Свічки. Крем для тіла, щоб запах Вам сподобався. Зводіть себе на масаж. До косметолога. Манікюр-педикюр. Зробіть собі вікенд в ліжку з гарними фільмами.
Про алкоголь - я теж маю таку болячку, що не люблю пяних і нервує мене випивший чоловік. На щастя в нас це рідко буває, але на початку спільного життя я буквально звіріла на очах. Спершу переконувала себе, що ми не мусимо повторювати історію моїх батьків, що треба реагувати спокійніше і не накручувати себе зайвий раз. А от з балачками в нас не по ведах. Чоловік любить мені розповідати як в нього день пройшов, про свої переживання, я начитавшись лекцій намагалась від того якось його відохотити, але побачила що чоловік тоді ображається і все одно продовжує розповідати. Я тепер і його слухаю і про себе розповідаю.
аж радісно стало, як прочитала - але то пряма дорога до "в тебе хтось є, що ти так викуповуєш (я про білизну)/напахнилась/... " проходила таке, 5 років тому. Хоча тоді він вже так забембав задовбав (мягко кажучи), що я вже була готова піти - жила з думкою "будь, що буде" (я навіть тут, на форумі, плакалась) - і, якось це все переросло у вагітність і щасливий кінець. Вже навіть і не памятаю подробиць.