Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Це мій ідеальний варіант і я до нього йду. Відповідні кроки роблю. І якщо я буду розпитувати , що там чоловік відчуває, про що думає і чого образився - я до цього варіанту не прийду. Чому? Тому що таким чином я себе поводжу як мамочка. А з мамочкою чоловік не буде себе поводити як чоловік, в сенсі "муж".
    Варто визначитись, куди Ви хочете прийти (це я не до когось конкретно), перш ніж йти. Щоб не виявилось, що пішли не тим шляхом.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

о, це я така (була). А потім зрозуміла, що це мої мухи, і лічитися треба мені. А в чоловіка з алкоголем все добре.
    --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 ---
    я про те що нема пункту "вислухати ізліянія чоловіка"

в мене нема потреби кожного дня розказувати чоловіку про себе в якихось великих (чи навіть середніх) об'ємах

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Все індивідуально.Можна так зробити один раз, другий, а на третій сам скаже. А може нічого не дати. Без знання людини ніяких конкретних порад не вийде давати.

5. solana rok

solana rok Well-Known Member

А можете просто сісти біля нього ввечері сказати:"Любий, я знаю, що ти зараз не в настрої, але мені так важко на душі, я хочу, щоб ти мене просто кілька хвилинок вислухав і все. Мені соромно, що я наїхала тоді на тебе і останні дні сама не розумію, що відбувається. Я не хочу, щоб ми сварилися, але і не знаю як вирішити цю проблему. Дякую, що терпиш мене таку і за те, що вислухав"

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

6. Suzi

Так і я ж про це.

7. Siania

Siania Love Life

Не думаю ща такі словечка добавлять гармонії у сімю де вже є проблеми. Чоловік тільки ще більше переконається що він герой, а жінка як та тряпка, яку ще й він терпить.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. solana rok

В кожного різні підходи. Я завжди вирішую проблеми з чоловіками, показуючи слабкість. І зазвичай потім вони визнають, що поводяться як ідіоти, або забувають про всі свої образи

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

9. Siania

Siania Love Life

Я б сказала "В кожного різні чоловіки". Це може подіяти позитивно, а може навпаки - погіршити ситуацію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

ой схоже на то - бо сказав, будем тепер так жити, поки діти виростуть, а там собі підеш на всі 4-ри. І чого так взлився? Повторення п"ятирічної давності історії ой, як не хочу.

11. solana rok

Я не про одного чоловіка говорю. А про різних, ну на 70 точно перевірено)

Я тільки пропоную один з можливих варіантів. Думаю, щоб врятувати сім'ю варто багато чого перепробувати

12. Siania

Siania Love Life

Вам добре дівчата радять, Ви менше чоловіка дьоргайте розмовами, а краще виховуйте в собі повагу до нього як до людини, вчіться сприймати його таким як він є, все налагодиться.

13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Не міг він через Ваші слова про перегар так відреагувати. Тут десь в іншому місці собака зарита :scratch_one-s_head:

14. Orman

Orman Модератор-бомба

а чого не міг?
    може це слова стопісотий раз вже були

15. Suzi

Знаєте, чим далі слухаю, думаю про ці вчення, тим більше розумію, що йдеться навіть не стільки про те ЩО сказати чи зробити. А про те ЯК.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. МарянаК

як? - гаркнула зло і без церемоній. Хочу бути (і є!) правдивою, можу хіба змовчати. В цій ситуації рахую, що нема причин аж так ображатися - так неприємно чути такі слова, але мені тож неприємно нюхати і дивитись. Може я егоїстка? Ну такий бар"єр на п"яних. Розумію, що мінятися мушу сама, почну з себе, а чоловік "автоматом", але не знаю з чого почати? Розбираюсь в тому всьому. І обіди зараз не маю, просто не комфортно, коли ігнорують. З його боку - напевно бачить більші причини, або ще собі надумав - він так вміє.

17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Не реагувати таким чином на нього п'яного :girl_smile:

18. Suzi

Наберіть собі ванну.
    Жінці треба менше думати, більше відчувати. Щоб бути в тому внутрішньому стані, коли відчуваєш себе достойною і щасливою.
    А для цього треба щодня робити приємні дрібнички (і не тільки дрібнички) своєму тілу.
    Купіть собі нову білизну.
    Новий гарний пухнастий рушник, щоб після ванни в нього загорнутись.
    Свічки.
    Крем для тіла, щоб запах Вам сподобався.
    Зводіть себе на масаж.
    До косметолога.
    Манікюр-педикюр.
    Зробіть собі вікенд в ліжку з гарними фільмами.

• Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Про алкоголь - я теж маю таку болячку, що не люблю пяних і нервує мене випивший чоловік. На щастя в нас це рідко буває, але на початку спільного життя я буквально звіріла на очах. Спершу переконувала себе, що ми не мусимо повторювати історію моїх батьків, що треба реагувати спокійніше і не накручувати себе зайвий раз.
    А от з балачками в нас не по ведах. Чоловік любить мені розповідати як в нього день пройшов, про свої переживання, я начитавшись лекцій намагалась від того якось його відохотити, але побачила що чоловік тоді ображається і все одно продовжує розповідати. Я тепер і його слухаю і про себе розповідаю.

• Подобається Подобається x 9
  20. МарянаК

аж радісно стало, як прочитала - але то пряма дорога до "в тебе хтось є, що ти так викуповуєш (я про білизну)/напахнилась/... " проходила таке, 5 років тому.
    Хоча тоді він вже так забембав , що я вже була готова піти - жила з думкою "будь, що буде" (я навіть тут, на форумі, плакалась) - і, якось це все переросло у вагітність і щасливий кінець. Вже навіть і не памятаю подробиць.

21. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Може просто робіть це для нього, ось так демонстративно :girl_smile: