Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

І щоб не зовсім офф, в платтях-спідницях-сарафанах таки почуваюся комфортніше і більш жіночною. От тільки важко підібрати підходящі, бо не всі фасони підходять до типу фігури. Навіть вдома тепер ношу виключно плаття і спідниці (здебільшого трикотажні), але вже таких кольорів і довжини, які б на вулицю вдягнути не наважилася. А до того усе свідоме життя носила штани-джинси і вважала, що плаття мені не пасують через повноту (то мені мама ще в дитинстві таку думку нав`язала). Насправді ж, якщо правильний фасон, то плаття навпаки здатне хоч трохи приховати ті зайві см, які улюблені джинси підступно викривають. От тільки проблема в тому, що дууууже мерзну власне в ноги і в ступні ніг і довжина тут не рятує, навіть при +20 вдягаю більш закрите взуття. Тому і ношу плаття-спідниці тільки влітку. Але, може, то я ще морально не доросла до плаття і спідниць для осені-зими-весни.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

та кобіт

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дівчата, шукаю біографію Марини Таргакової. Цікавить її сімейний статус. Якщо хтось знає/чув/бачив - буду вдячна за підказку.

Вже сама знайшла, залишаю, раптом ще кому цікаво

Останнє редагування: 3 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  6. zetta

zetta Well-Known Member

Цікаво а для чого тобі іі біографія ? Вона практично на всіх лекціях розповідає про себе.

7. Suzi

Мене зачепило, як в одній з лекцій чи то Сатья, чи то Нарушевич сказав, що звісно бувають жінки, в яких є місія, але це має свої негативні наслідки для жінки. Мова тоді йшла про роботу психотерапевтом, що не варто жінці працювати психотерапевтом. І як приклад навів її, типу " Марина Таргакова, так, але ж ви знаєте". Мене зацікавило.

8. Rona

Rona Мама-йожик

@Suzi Але ж вже дурниці... Знаю кількох дуже успішних психотерапевтів-жінок, в котрих дуже хороші стосунки в шлюбі. Практика мого оточення показує, що це радше плюс для жінки

• мімімі мімімі x 1
  9. Suzi

По результату може бути і так, я так думаю. Питанння - якою ціною )))
    Ну і буду дуже вдячна, якщо не будете через мою трактовку ображати поважних лекторів. Може то я не так зрозуміла, а ви одразу ярлики вішати )))

10. Rona

Rona Мама-йожик

@Suzi я не ображала лектора а виразила свою думку про таку думку лектора (ніхто ж не святий, не ідеалізуємо лекторів ;) ). Якою ціною? То залежить від кожної жінки окремо. Підозрюю, що тоді постає питання домогосподарки. Не важливо чим зайнята жінка, психотерапією чи танцями, чи керує заводом, це забирає час інших сфер. Жінка-психотерапевт це чудово усвідомлює і здатна "лавіровать", вона ж "божественна" ;)

11. zetta

zetta Well-Known Member

Я бачила одну лекцію Сатьі де його всі питали коли він нарешті почне індивідуальний прийом, але він відповідав що поки не знає. На багатьох лекціях він хворий . А на ще одній було видно що депресує чи шось таке, то дійсно треба вміти відмежовувати себе від негативу . Ну і він в мене поки і залишається найкращим з лекторів . Таргакова місцями дуже закручена , важкувата .

12. Rona

Rona Мама-йожик

@zetta кожен психотерапевт має мати свого психотерапевта. Ну і мужчини дещо недбаліші до свого здоров'я загалом :)

13. zetta

zetta Well-Known Member

Ну якщо брати конкретно Сатью то він про це знає, І наголошує навіть простим чоловікам не те що психологам . сподіваюсь у нього це вже минуло.

14. zetta

zetta Well-Known Member

♡ КАК ПИСАТЬ ТЕРАПЕВТИЧЕСКИЕ ПИСЬМА? ♡

Эта практика помогает, когда:

♡ У Вас много невыговоренных слов, эмоций и боли к какому-то человеку.
    ♡ Вы не можете решить проблему в отношениях с каким-то человеком, потому что он не открывается Вам или игнорирует Вас.
    ♡ Вам нужно решить проблему в отношениях, но не хочется вовлекать другого человека.

• Подобається Подобається x 3
  15. Materynka

Materynka Well-Known Member

На одній з його лекцій жінка запитала: що от вона і на роботу ходить і гроші заробляє і в сім"ї все добре, то типу а якже його теорія про
    На що він відповів, якщо в неї так працює то нехай так і залишається, нічого міняти на силу не потрібно
    --- дописи об"єднано, 4 Серпень 2016 ---
    А я думала, що він веде прийоми, бо деколи говорить, що консультує пари...

16. zetta

zetta Well-Known Member

@Materynka, вів. В старих лекціях часто про то говорить, весною мав такий кризис . Зараз може знову практикує.

Дійсно бувають такі моменти де той же Сатья каже , якщо на вашу думку у вас все працює то залишайте як є, він не наполягає . Просто питання нормальності і отого " все працює" воно для кожного різне. Для однієї : чоловік, діти є , дома сидить, не гуляє і навіть на 8 березня квіти приносить то вже круто.

Останнє редагування: 4 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 5
  17. Suzi

В кожному випадку ціна своя, тому мені не подобаються узагальнення і маю пунктик на слова "бред", "чушь" і "єрунда" - то як червона шмата для мене, тому реагую. Не приймай на свій рахунок.
    Я цією темою цікавлюсь з точки зору досвіду - в психотерапевтів хороших багатий досвід життєвий свій. Мене цікавить, як не набрати собі зайвого, бо і так досить )))

18. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Це зі статті Валяєвої. Щось, як на мене, явно вона переборщила :girl_crazy:

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

О то точно )) як якась обмежена особина виглядає по опису. Але може в контексті воно десь і "грає")) ну мене явно би образило , якби мені сказали щось про "маленьку голову", яка призначена тільки для зачісок)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

20. Rona

Rona Мама-йожик

Ну може в людини зараз такий стан. Все ж вона зробила великий ресурс для розвитку. То виснажує як не крути і часом хочеться не думати ні про що, а побути "головкою для бантіків".

21. Orman

Orman Модератор-бомба

ну та, обмежена особина з математичною освітою, яка написала кілька книжок, і має дуже активний сайт, четверо дітей, один з яких аутист.

стомилася жінка.

• Подобається Подобається x 2