Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

З 2 по 22 листопада на Санзі Марафон Жіночої Сили Марафон Женской Силы
    Хтось проходив/буде проходити? :girl_smile:

Останнє редагування: 26 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

О я була ще та любителька джинсів і штанів, але влітку поекспериментувала з платтями, спідничками, то мені дууууже сподобалось. І навіть вже осінню стараюсь час від часу одягати жіночний одяг. Для цього прикупила кілька пар теплих гарних колготів з узором. А на наступне літо хочеться або довгий сарафан або довгу спідницю, але щоб в яскравих кольорах:girl_curtsey:.

• Подобається Подобається x 2
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я не згодна з багатьма тезами в цій статті, але загалом було цікаво прочитати, як спідниці змінили комусь життя.

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я хіба з темою про спідниці і зиму.
    Ну бо я тонкошкіра і мерзну. А довгих пуховиків не лю і усе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Про плаття. Я колись бачила інтерв"ю Наді Мейхер (тої, що з Віагри), коли вона пішла із гурту. Типу вона казала, що її все дістало, а особливо, що у них там багато заборон всяких Меладзе понапридумував. Перша заборона -- це обрізати волосся (ну всмислі міняти без його дозволу свою зовнішність), а друге -- це табу на штани. Тобто нікяих джинсів, шортів і спорткостюмів -- лише сукні і спідниці. І от Мейхер дуже жалілась, що ті плаття -- то такий напряг, ну ладно на сцені, але і в автобусі-поїзді-літаку готелі -- теж плаття.

Я абажаю Меладзе -- він ну дуже мудрий мужик. І не дарма він на них ті сукні понапялював. Що не кажіть, жіночих гуртів є багато, і учасниці там гарні, але дівчата із Віагри хоч і зовсім не красуні, але якісь такі особливі, харизиматичні, з ізюмінкою, з енергією...

І що сталось із Мейхер, коли вона пішла? Полазила собі в джинсах -- ах, як хороше))) Із досягнень -- то добре, що хоч ведучою на СТБ взяли (і то на час декрет у іншої ведучої) -- і повернулась назад у Віагру.... Так що у платтх велика сила!

І щодо статті (я її так по діагоналі переглянула), то я погоджуюсь із першим коментарем до неї -- оці сарафани "аля-бабушка" -- то вапше не ріспект. Як на мене, то важливо ще яка сукня, а не будь-яка -- головне, щоб не штани. І штани я би не викидала, бо є такі екземляри в яких себе куди жіночніше і сексуальніше почуваєш, ніж в якомусь сарафані

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Цікава стаття. Але от я собі щось все-таки не уявляю як зимою з тими спідницям, та ще за дитиною бігати....В такому випадку може бути альтернатива у вигляді туніки? під темні лосіни?

10. zetta

zetta Well-Known Member

На фото в цій статті Валяєва мабуть ще з першим сином . Я літом теж в спідниці ходила але скоріше для різноманітності .

Горда, довжина спідниці теж має значення. Може тоді якесь плаття в'язане до колін . Туніка вона як правило досить коротка.

Останнє редагування: 4 Листопад 2015
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А мене останнім часом дуже сильно жмуть джинси. І не тому, що я поправилась чи ще щось, а просто некомфортно :pardon:
    І от думаю накупити собі гарних теплих колготів і ходити в них і в спідничках та платтях :)

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ой, вчора читала останні дописи в цій темі а сьогодні вранці порвалися мені остаточно і безнадійно останні "пристойні" джинси (навіть не знаю який смайлик тут пасує:girl_haha:чи :girl_cray:). Враховуючи теперешні ціни на джинси (а точніше співвідношення тих цін і нашого сімейного бюджету) то "світить" мені таки зима у спідницях :girl_crazy:- бо спідниці шити вмію, а штани - ні. Так як я хом"як ще той, то тканину маю (в т.ч. навіть джинсову), ще мама грозилася мені кавалочок спрезентувати - то буду шити собі штуки 2-3 тепліших спідниці , запасатися колготами з "начосом" :) і "впєрьод с песнєй".
    О, як буває - життя м"яко натякає :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Rona

Rona Мама-йожик

Поки ходила на роботу, в мене не було жодних офісних штанів. Усі, що купляла мені запорювали, як вкорочували чи перекроювали під мене)))) і так сталось, що я на роботі ходила лише в спідницях. То зручно, набагато зручніше мені було, ніж в штанях, бо як цілий день сидиш, тобі не перетискає судини в паху і на животі.
    А зараз вагітною ходжу лише в штанах, не дуже парюсь гардеробом, лишилось ще трохи часу, маю інші клопоти на голові, а "вагітні" джинси досить зручні, хоча ті резинки теж трохи заважають...
    На фотографіях в статті чомусь не видно щасливої жінки... Якийсь сум і стурбованість в очах. І ці плаття їй не дуже личать, як на мене.
    Знову я приходжу в своїх висновках до того самого: головне дослухатись до себе, і робити в першу чергу як тобі добре. Як та фраза? Mom is happy - everyone is happy ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  14. Akina

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

16. Rona

Rona Мама-йожик

Спало на думку. Якщо є якийсь певний одяг, в якому я себе дуже впевнено почуваю, не важливо що це: в одному випадку вдало склався комплект кофтика+спідниця, в другому вдалий фасон сукні співпав з кольором, який мені дуже личить, в третьому склались пузлі у туніки з леггінсами, то я буду їх носити, бо це вдалі поєднання саме для мене. Я себе чую в цих речах комфортно. Це речі з матеріалів, які мені підходять, правильної для мене фактури. Що ще треба? Ніц :)
    --- дописи об"єднано, 4 Листопад 2015 ---
    @Jusi ніякої, лиш на фото цього не видно. Може кобіта не любить фотографуватись, то таке...

• мімімі мімімі x 1
  17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

18. Akina

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Ви дійсно думаєте що то в платтях причина?

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

та чого... літо-пляж (+ "хфігура" після родів і годує грудьми (я так зрозуміла) - мені подобається

• мімімі мімімі x 1
  21. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Поки було літо я ходила в спідницях, люблю я їх. А от в сукні я собі не подобаюся, треба свою фігуру підтягнути трішки. От зимою напевне не ризикнула б ходити в спідниці. Змерзлюх страшний. Хіба що б прикупила довгу парку. А так хлопець завжди просе, щоб ходила у всяких платтячках, спідницях по домі, а мені жалко нових речей затаскати по домі(

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk