Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну я б не мішала все на купу).
    Вода, та що 2+ літри в день, про яку кажуть медики- це вода(та що H20).

• Подобається Подобається x 1
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я не буду розписувати. Гроші це енергія. Окрім кармічних там нарахувань, є енергія яка або дозволяє грошам ввійти в наше життя або їх блокує. В двох словах - гроші це спілкування.

Більше писати не буду, бо не потребую нападів з боку дописувачів.

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  5. Sera

Цікава позиція).
    Та це ваше право- зачепити нас і піти.

• Подобається Подобається x 5
  6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

• Зе бест! Зе бест! x 2
  7. zetta

zetta Well-Known Member

Мені сподобалась лекція сатьї про гроші. Ну і три речі змінити не можтиво : дату смерті, рівень інтелекту і рівень (як воно по українськи?) Благосостояния. Тобто що тобі належить воно дт тебе прийде.

8. Rona

Rona Мама-йожик

@Sera якщо ти щось прагнеш дізнатись, відповідь йтак прийде, як буш готова (відкрита) її почути (засвоїти), неважливо від кого. В мене був запит про природу грошей, мені було цікаво як поєднується в них матеріальний і нематеріальний аспекти, і як ними оперувати, взаємодіяти з ними. От і потрапила на 2-місячний марафон (неведичний, але всі кажуть про одне, лиш єнчими словами). Як переказати досвід і практики такої праці, я не знаю. І не вмію. І не варто мабуть. Тому розумію Марусю.
    Галю, вно прийде

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

останні роки маю таку життєву закономірність: як тільки починаю думати про фінанси - болячки (дитячі в основному) сиплять як сніг на голову.
    з останнього - почала читати рекомендовані тут лекції і цього було достатньо(((
    Учень з мене такий собі, ніяк не второпаю чи то "крізь терни до зірок і ніч найтемніша перед світанком" альбо життя вчить мене якоїсь особливої аскези.

• Смішно Смішно x 1
  10. Sera

Мені якось однаково хто що пише після того, як я поділюся думками.
    Ну бо навіть як не догоджу запитувачу- інші скористаються.
    То таке, думки з приводу.

Ото власне ця думка деяких лекторів мені не нра. Я думаю геть інакше. І щиро вірю, що і у ведах десь нормально це все розписано.
    Я це все знаю і інших вчу.
    Я на свої питання відповіді отримала вже давно. Тільки не у ведах. Тому прошу саме ведичне пояснення. Бо загалом теорія вед мені близька.
    Так, я не подумала, що не всі можуть пояснити що зрозуміли. Тоді звісно вибачте.
    А от про не варто? Я в принципі розумію чого тема грошей у нас так зажата. Та мо пора вже зняти з того діла важність? Думки вслух..
    Якщо воно є.
    Альбо у вас в голові є зв'язка що гроші- це проблеми(у вашому випадку зі здоров'ям).

11. Rona

Rona Мама-йожик

@Sera не варто, бо почуєш вже пережовано, скомкано, не прочуствуєш (бо я якраз прочуствувала на тренінгах), не уявляю як то мож зробити в рамках форуму, а не тому що хтось там не хоче чимсь ділитись.
    Щодо того, що благоустрій діло незмінне теж чула, і від Сатьї, і від Нарушевича. В мене взагалі є багато питань, які я б задала по ходу слухання. Тому більше ціную спілкування наживо, ніж слухання лекцій. З того, що я зрозуміла: межі свого благоустрою ми не знаємо, і якщо чомусь не йдуть гроші, то не значить, що всьо, баста, вперлись в стелю. Ти ж сама знаєш скільки є способів розкачати фінансовий термостат. Тому я волію прокачувати, а там буде видно, і не думати про "стелю". І вопше, ми так мало знаємо як влаштовано світ насправді... А кому як вигідно, так і розказує. Де істина. Неізвєсно. Дієш і дослухаєшся до себе. Просиш Всесвіт, Господа Бога, богів, півбогів, Ангела-охоронця (потрібне підкреслити).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Sera

Ну у мене виходить текстом ділитися. Бачу по ОС мені на то діло.
    Я би послухала когось навіть у живу, та наразі не знайшла хто у ведах шарить добре в тому ділі. Я закрию це питання тим чим і минулого року- немає то й немає.
    В загальному і я все пойняла, з темою грошей у ведах не на ДП).

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

14. Sera

15. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

у свідомій її частині - точно нема:girl_yes2:

16. Sera

А хто казав про свідому?

17. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Якщо говорити суто про веди і гроші, то раз чоловікові все ніяк не переводили гроші, то я перестановку в хаті замутила - ефект на наступний день )) Сто пудів енергії. Життєва енергія - ци, вона ж прана. Старі речі непотрібні - застій, затхлість, бідність. Щедрість, милостиня, допомога іншим при чому щира без задньої мислі - що "треба іншим допомагати мені тоді теж грошики вернуться." А ще для себе вивела - всі мої дії, які розглядаються свекрухою як марнотратство, розтринькування, "не бережу роками нажите" чим більше відчуваю осуд - не обов"язково вербальний, достатньо багатозначного зітхання )) Це все притягує достаток. :girl_crazy: Свекруха тут до прикладу - у кожного своя "свекруха" в голові (часто йде з дитинства, може мама або тато засуджували марнотратство і т д), головне зробити навпаки ніж вона каже, і при цьому не відчувати докорів сумління. Якщо людина викидаючи стару пір"яну подушку починає сумніватись і в ній говорить отой голос, що яка я погана... мама, тато, баба купляли, а я отак викину, а шо їй є тій подушці, всього-то 20 років, а пір"я 5 років назад чистили, може хай ше побуде, жааалко, то все гроші тю-тю від тих думок. Вже навіть і не важливо була викинута подушка чи ні, залишились докори сумління "я марнотратна". Осуд себе, сумнів у тому, що мені прийдуть гроші, страх, що грошей колись зовсім не буде, а це недовіра з якоїсь сторони до Всевишнього.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Sera

По темі води- я помітила, що з часом води хочеться пити все більше й більше.
    І якщо колись я пила воду ну бо треба пити, то тепер організм сам її просить. І це так цікаво спостерігати))).
    Раніше я так тішилась за Тео і за воду, ось і моя черга настала.

19. zetta

zetta Well-Known Member

Люди не люблять говорити про гроші щоб не на страхати власну пташку везіння, або ж і зовсім жарптицю). Так є , було і буде). ходять на симінари платять гроші за те щоб шось знати ...тому то іх секрет. А от до о того "благосостояния" сатья відносить і друзів і сім'ю , там значно більше ніж гроші.

20. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

У мене так вже кілька питань один за одним позакривалось. ;) Читаєш - здається, що ті "веди" все знають, у всіх все колоситься. А як хтось починає копати-питати, то: "не пояснити... не в рамках форуму... то само прийде..."

Уявляю, якби такі відповіді були в темах про пологи, дитяче здоров'я або "одягніть мене!" ;) Ніби форум для того і створено, щоб ті, хто щось знають-розуміють, розтлумачили тим, хто прагне дізнатись або хоча б спробували.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  21. Sera

Слава Богу що не всі.
    А про те чи буде- як собі постелим- так і будемо мати.
    Хоча так, в сучасному світі дуже вигідно цю тему замовчувати. Ти дивись люди більшого захочуть.