Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Повністю згідна! Оці дилеми про "спідниця для жіночності чи штани-але ж то забирає жіночність" то взагалі жесть, ну і про грубі райтузи під спідницю тут бачу досі памятають:girl_crazy:. І до речі, мені у спідницях набагато зручніше і багвати, і крітитись по справах, і взагалі в них якось вільніше. Хоч штани теж часто ношу (особливо джинси). То зовсім не головне. І погоджусь, що впадати у крайнощі і сліпо слідувати словам тих відунів-учителів то не є гут. У всьому потрібен здоровий глузд і адекватність Сподіваюсь нікого не образила, бо і тут якісь страсті :d23:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

@Supernatural а ще потрібно дослухатись до себе, бути чутливою з собою і догоджати собі;) якщо я відчуваю себе Принцесою в спідничці, то буду носити спідничку, а хочеться побути пацанкою - вдягну джинси, бо я так зараз хочу, знаючи, які відчуття мені принесе той чи інший одяг, чи червона помада на губах. І та, як я себе відчуваю, так до мене ставляться, то транслюється на навколишніх, викликає відповідну реакцію.
    Буває, що жінка зациклена на якійсь проблемі і їй важко почути себе, відчути як їй краще, тоді шукає інформацію ззовні. І лекції про ведичні традиції, як на мене, не найгірший варіант. Головне бути чесною самій з собою і приміряти до себе - підходить чи ні.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Мене теж не вчили, так сталось, на жаль. Але це абсолютно неважливо. В молитві найважливіше Віра! Більше ніц не потрібно, імхо. А без віри в те, що молитва - шлях до вирішення проблеми, можна і не молитися, я вважаю.

І всі інші ритуали, якщо робити їх "для галочки", а не тому, що віриш, що це допоможе, це зайве. Молитва - можливість поговорити по душах з Богом. Якщо так сталось, що віри в Бога бракує, то краще вже поговорити по душах з собою, зі своєю Душею...

• Подобається Подобається x 2
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Як знайдеш куди з тим іти у ведах- буду радісно чекати розповіді.
    У ведах я відповіді на свої питання по темі фінансів так і не знайшла.

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  6. Sera

Я то вже енний раз пишу, та тобі повторю з радістю- якби всі жінки на тому світі були спокійні і виважені, ми би "вмерли" від скуки. Я все рахуюся з різними темпераментами людей. І спокій в тихоні ніколи не буде таким самим як у жінки- енерджайзера.
    І міняти свою суть- то геть не по ведичному.
    Тому особисто я гроші не пов'язую з темпераментом. А більше з тим, що робиться в голові(причому голова чоловіка тут грає першу роль, бачу це по свому і по деяким з оточення на всі 100).
    Успіхів тобі!
    Я точно знаю, що у тебе- все получиться:kisss:.

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Дівчата, а хтось бере участь в марафоні на Санзі?

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я хочу, але якось дивно почуваюсь. не можу чітко визначити , що саме робити, бо маю кд. Відповідно настрою чіткого немає.

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

А що за марафон? Не знаходжу інфи

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

1. Если на период почитания предков у вас выпали критические дни, откажитесь от практик, которые включают в себя прикосновение к священным предметам (святые писания, четки, освященная пища, изображения божеств и т.д.). В эти дни можно читать молитвы или мантры в уме, мысленно предлагать огонь, кормить животных, делать медитации, вспоминать предков и рассказывать о них.
    2. Марафон Почитания Предков 28 сентября — 13 октября | Женская Санга

11. Suzi

Дякую, я бачила. Але там немає відповіді на моє запитання.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене також, і завжди починаються на повний місяць. Я просто перечекаю ті дні коли КД і потім помолюсь.
    Нажаль марафони не моє.
    А я знайшла. Не у лекціях, бо я їх не слухаю. Мені вчитель порадила перестати це все слухати і робити щось одне, конкретне. Розуміння звідки беруться гроші тепер є.

Останнє редагування: 28 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  13. Suzi

Цікаво про питний режим :)

• Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

От мені би таке. А то нічого толком не роблю. Все якось наскоком. Маруся-мама, а з чого найкраще почати?

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Не зовсім ведичне відео, але пов"язано з тим що тут обговорювали про обов"язки жінки, її вкалування та ін.:girl_yes2:

16. Sera

Поділіться будь-ласка(якщо дійсно ведичне).

17. Orman

Orman Модератор-бомба

і ще рак прямої кишки від непиття. Від якого вмирає більше жінок, ніж від раку грудей.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

А пиття - це будь-яка рідина (чай, кава, сік, компот...)? Чи тільки вода?

19. Siania

Siania Love Life

Тільки вода. Компоти і соки прирівнюються до їжі. Діток тед дуже добре приучувати пити воду замість компотиків і сочків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

21. Skifia

Skifia миється в бані

@Маруся-мама І звідки ж беруться гроші? Що ви для себе зрозуміли з вед?