Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Мій чоловік теж дарує мені квіти, кожен раз інші:girl_in_love:, це звичайно приємно, а одного разу вмудрився навіть безсмертники купити і мені просто так подарувати.Так мені було "приємно", що слів нема дівчата:girl_haha:, він виявляється не знав кому такі квіточки купляють.:girl_crazy:

2. Foxx

Foxx New Member

це було на днях. ми дуже сильно посварились по телефону, поки він був на роботі, щоб якось загладити свою провину сказав що вирветься раніше. я розізлилась і пішла до подружки проходити "психологічну реабілітацію" за допомогою мартіні. він мало того що раніше не приїхав, а приїхав пізніше, зустрів мене біля її хати, всю дорогу додому ми то скандалили то просто мовчали,а вже вдома виявилось що він купив мені торт(я страшенна ласунка) і пляшку вина. і мені стало страшенно соромно за свою поведінку))) хоча незважаючи на торт я сказала - "ти заслужив тільки на пів вибачення". а потім ми сиділи на кухні пили вино і безперестанку говорили, години 3-4, аж дивно. попри тещо ми живем разом ми так багато не спілкуємся,хіба постійно по телефону))) мені було дуже дивно,значить він таки спроможний на якусь мінімальну романтику)

а ще дуже приємно мене дивує, коли я втомлена і нічого не хочу робити він все робить сам - їсти,прибирає,все-все сам. це найприємніша допомога)

а ще були випадки з колишніми - один подарував мені на день народження величезну ароматичну свічку і вазонок з квіткою,яка зав"яла так само як наші стосунки. я тоді була така розчарована, краще б вже нічого не дарував. звичайно шо я подякувала і зробила вигляд що нічого не сталось, але сама подумала "вже хочеш мене на цвинтар сплавити?".
    з цим самим був ще випадок, я страшенно посварилась з батьками перед новим роком, і нікуди не пішла,залишилась вдома. він сказав що теж буде дома,спати,і подзвонить перед 12. перед 12 я не витримала і дзвоню йому і чую що він на вулиці - я кажу - ти де? а він - виглянь з вікна! я виглядаю - а він приперся під мою хату і влаштував в мене перед вікнами офігенний салют. я вибігла зразу і ми до ранку пили коньяк просто на вулиці))))

а ще був випадок з одним "ухажором". він був жонатий,але не міг терпіти свою жінку,хотів розводитись. я думала шо це все прості розмови. серйозних стосунків в нас не було,ми просто спілкувались, ходили на каву, деколи разом з друзями на більярд, ну і я дала йому зрозуміти шо я з ним нічого не хочу мати. і якось він покликав мене на каву, я так неохоче пішла, це було в "квітах на руїнах",в дворику. я сиділа і нервувалась,бо він запізнювався,я ненавиджу коли мужики запізнюються. і він прийшов через пів години такий щасливий, я кажу шо сталось - а він каже - я тікишо розвівся....і хочу шоб ти переїхала до мене.
    я відкрила рот і нічого не могла сказати,була шокована, ми ше деякий час просто дружили,спілкувались,я його підтримувала після розводу бо колишня жінка псувала йому настрій кожен день, а потім перестали спілкуватись.

такшо бувало і приємне і не дуже)

3. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Мене приємно вразив мій коханий, коли я приїхала пізно з курсів в автошколі, змучена, голодненька....а Він приготував мені вечерю романтичну...сам все зварив, лише по телефону консультувався зі своєю бабцею))) я довго не могла повірити, що це він сам :girl_tender: думала мож сусідка яка прийшла, помогла :girl_haha:

4. tunsi

tunsi New Member

Коли ми ще тільки зустрічалися з моїм чоловіком і ві був в Італії,то на всі свята,а часом і просто так передавав через знайомих мені величезні букети квітів і подаруночки всякі. А колись як я ще була студенткою,зустрічалася з хлопцем,він був з іншого міста і коли роз"їхалися на канікули він щотижня посилав мені відеокасети поштою,де записував себе,щоб я його часом не забула.Завжди з приємністю згадую того хлопчину.

5. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Одного разу ввечері напередодні нашої першої річниці шлюбу я сказала чоловікові, шо він скупердяй. Зранку я побачила подарунок, який він мені купив: перстень з діамантом. Я чуть не згоріла зі стиду.

6. Dmutrivna

Dmutrivna New Member

щось останнім часом мій коханий чоловік мене не дивує ... а так хочеться...

7. anka

anka Well-Known Member

ще я розкажу про вчинки:
    Був хлопчина, з іншого міста, який активно мною цікавився- в мій день народження мене викликають з пари, кажуть, що до мене хтось прийшов (а викладачка- немолода клімактерична незаміжня мадам, в якої одруженим дівчатам залік було здавати важко, але то інше питання). Виходжу я на коридор- а там він- приїхав 6 годин в потязі, аби подарувати мені букет троянд і провести додому. дуже приємно було, але проводжання додому тривало під розмову на тему "Чому я не можу з ним зустрічатися"- я все зіпсула, одним словом:)
    і ще про потяги- інший знайомий теж з іншого міста- ми зустрілися на 2 години між потягами- були справи до обговорення. Підійшов час, що йому потрібно було вже іти на потяг, ми навіть трохи добігали. і в якийсь момент він зупинився і сказав "я нікуди не поспішаю. Краще поспілкуюся з тобою". І зупинився. А як же квитки? Мене б жаба задусила- за годину додаткового спілкування ще раз купити квитки:) але теж приємно.
    І ще одна, для мене найбільш вражаюча історія
    Карпати, рання весна, мороз надворі, вночі до -5-8. Живемо в наметах- весь день на холоді і в лідяній воді (катамарани-каяки), руки мити в холодному потічку ітд-одним словом-до вечора- бурулька. Залізла я в свій спальник- найбільше бажання закритися з головою, надихати і спати, поки сонечко ранком не розтопить сніжок на наметі. Я вже задрімала, приходить Він (тепер мій чоловік, тоді ще до одруження років 5) і я майже крізь сон сказала, що "так зимно, що хіба чай вдома пити в таку погоду". Щось таке- абсолютно без натяків. Він вийшов на той холодище і через якийсь час будить мене- зробив мені чай. Це ж треба було- в таку зюзю вночі йти до потічка по воду, розпалити вогонь (сірники не годен в руках тримати, бо пальці замерзлі), зварити мені чайок... Мене це настільки вразило!!! Дотепер йому вдячна.

8. Melancholy

Melancholy New Member

ООО)))деколи хлопці дійно вражають своїми вчинками)))ММ)я знаю одного хлопця який відчуває до мене щось сильніше за дружню любов..так от серед всіх його вчинків.а ї хбагато і романтичних...найбільше запамятався цей: це було зимою ...на вулиці сніг ...ми вирішили піти в кінотеатр на вечірній сеанс бо двоє страшні кіномани)прийшли.а виявляєтсья шо фільму небуде(((бо крім нас ніхто не пішов на нього((((а показувати двом людям вони не можуть з різних причин.але Сергій не рорзгубився.запитався а скільки має бути людей для того щоб запустити фільм було не накладно)касир відповів шо мінімальна к-ть людей - 6.І Сергій купив 6 білетів на цей фільм)і це непередавані відчуття: Ти заходиш в зал і він ТІЛЬКИ для тебе)))М))М))великий екран ви одні у залі..фільм грає тільки для вас І ви двоє))))))))ММ))незнаю як кому але я ше й досі під враженням)
    А ше теж з тим же Сергієм історія) він запросив мене гуляти)ми провали весь день разом а потім пішли на дах його будинку))ММ))під захід сонця сиділи в обнімочку і просто мовчали...це було круто.а потім я якось обмовилсь шо ше ніразу не бачила Злітаючих літаків.і він сказав ПІШЛИ)я зі своєю догадливістю шось тоді була невладах тому недуже зрозуміла куда)ми йшли довго говорили сміялися(в такі моменти розумієш вислів "любов це коли не дивишся один на аодного а дивишся в одному напрямку"або "найкращі чоловіки виходять з найкращих друзів")і прийшли в луки.я незрозуміла де ми бо вперше була в цьому районі.йшли через луки.на вулиці сонце і небо було напрочуд чисте і блакитне. І тут він каже ПРийшли.через то шо луки були ніби з пагорбами не такі ж рівненькі я небачила дорбре що було навколо мене ОДНІ ЛУКи.і ми лягли на траву включили Океан Ельзи бо двоє фанатіємо від їх музики. Лежали на живій траві дивилися один одному в очі....просто неомгил відрватись.а потім шум .я піднімаю голову а ПРЯМО над нами Взлітає літак))))так близько я їх ше не бачила)виявляєтсяь він привів мене на луки біля аеропорту там де взлітна смуга.))))))))))я була в шоці))це видовище просто дух захоплювало)))все було так спонтанно і неочікувано.романтично.ми просто лежали сміялись говорили слухали музику а в рожевих небесах літали літтаки)))))))))Мелоч а приятно)

Останнє редагування: 8 Травень 2010
  9. bzova

bzova Active Member

приємно вразив вчинок парубка ще за мого дівоцтва:). прийшла до нього додому без запрошення (таке собі дозволяла, бо сам мешкав на кавалєрці:)) задзвонила в двері а він не відкривав (мабуть не було). розвернулась і пішла. відійшовши трохи відчула що хтось мене ззаді зупиняє - розвертаюсь - о то ВІН!. на ньому довга куртка, голі ноги та мешти на босу ногу ( а було холодно!). Закохалася!!!

10. Melancholy

Melancholy New Member

ЦЕ ЧУДОВО)))ех)))правильно)кохання приходить зовсім несподівано))я надіюсь у вас з ним було щастя?)

11. Svet

Svet миється в бані

Розкажу трохи про свого так мона сказати друга.Було два випадки.Так от я думала шо то просто по дружньому ми ж незустрічалися але після всього я зрозуміла шо він до мене не по дружньому ставиться. Просто іду по вулиці і зустрічаю його а він каже стій тут а я зара прийду залишив біля магазину ну так виходить вже з квітами отак було спонтанно і приємно, а ще то я жила вже у Львові ( взагалі то я не львівська )ото звонить і каже шо хоче приїхати в гості бо небачилися давно а він тоді якраз приїхав з заробітків та я кажу добре,а я ше тоді жила зі своїм колишнім хлопцем , ну нічого хлопець піде на роботу я сама от і поспілкуємось випємо пива Зустрічаю я його вже біля будинку купили пива іі до хати сидимо за компутером вроді фото дивилися і тут з сорочки кишені витягає колечко золоте і каже ото тобі пдарок я в шоці незнаю шо сказати та беру, а шо делать Було дуже приємно так запамяталось до тепер .А щодо мого громадянського чоловічка то тоже може здивувати приємно і колечка були і букет -кожна квітка різна ,але вбільшості як має шось подарити то питає бо каже нашо тобі буду купляти як воно тобі несподобається.Тай по господарству тре цінувати те шо роблять наші чоловіки от вмене наприклад завжди пилососить сам підлоги миє сам собі їсти бере а не тицькати все під ніс це все також приємно думаю в кожного щось є те що здивує

12. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Гарна тема. Зачитатись можна.
    Вчинків таких чи інакших стрічала багато, але розкажу один самий вражаючий: лежала з дитиною в лікарні. До нас в палату підселили звичайну собі жіночку з звичайним хлопчиком. Ми з нею фактично не спілкувались. Щодень їх навідував їхній тато. За три дні їх виписали. Пройшло кілька днів і в палату заходить отой самий мужчина-тато з величезним пакунком продуктів, і іграшкою: "Я боявся, що вас виписали, ось - то щоб вам не було так самотньо... " Посміхнувся до дитини і пішов.
    От такий от вчинок ...

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Це помітно. Турківський район? [​IMG]

14. sani

sani New Member

не всі ж з левандовки :rus:

15. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мене сьогодні вкотре вразив мій чоловік - він таааааааааааааааааааак терпеливо пакує на відправку ІКЕЮ)))))))))))))) - попри це - по ньому скаче з крейдою і ложкою з сиром зі сметаною маленька кіця Софія, постійно дзвонить його робочий телефон, але він ж МЕНІ - своїй КоханіЙ (скромній) допомагає) (собі теж, але то вже інше)))

17. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Мене вразив хіба один вчинок мого чоловіка - то осівдчення. Це було в університеті на парі при свідках усієї аудиторії (близько 60 чоловік)!
    Він попросив викладача підіграти, зайшов як нічого не бувало з величезним букетом і каблучкою, попросив мене вийти, став на одне коліно...а далі я смутно пам"ятаю, але суть була ясна...я сказала:"так". Аудиторія встала, почала аплодувати, викладач (молодий доцент) зронив сльозу...
    Всіх відпустили із заняття, а ми пішли (я попливла)...
    Потім та подія ясно, стала головною на факультеті, а я ще довго мусіла всім показувати каблучку і розказувати про свої відчуття...
    то було так романтично, що аж досі перехоплює подих при згадці...

Шкода, що казка закінчилася...і почалися будні...

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Згадала багато приємних дрібничок-сюрпризів, коли ще у школі мені дарували мишок (я їх колекціоную). Залишали їх просто на парті, чи передавали через подруг, бо стидалися подарувати самостійно. Особливо багато мишок було тоді, коли я була в школі міс валентина (на день закоханих), тоді усі намагалися знайти відкритки-валентинки з мишками! приємно! набагато краще, ніж би мені квіти дарували (не люблю того страшенно!):girl_yes:
    А потім...універ...навчання у дівочому царстві...хлопець, який не дуже полюбляв сюрпризи...глухо! Мені було достатньо того, що він зі мною...
    Але дуже добре пам'ятаю, як сестра з чоловіком і його друзями-боксерами витягли мене в Пікассо на дискотеку. Там мене запросив на повільний танець такий собі хлопець з пивним животиком. Не дуже повний, але порівняно з моїм хлопцем, то мені здавався милим пампушком. Потанцювали і забула я про нього. Спустилася на нульовий поверх, де моя компанія відпочивала. І тут...О диво...Приходить офіціантка, і ставить нам на стіл пляшку текіли, сіль і скибки лайму...І каже, що це від Юрія Володимировича для чарівної дівчини у білій кофтинці (це я!) І через 5 хвилин зайшов сам Юрій Володимирович...з величезним букетом білих троянд! Всі ми були в шоці, особливо я! Оскільки, друзі-боксери - хлопці без особливого гумору, я не раз бачила, як вони через дрібниці влаштовували "розбори", то злякалася, що вони зараз почнуть до нього чіплятися...Але вони усі (було десь 10 хлопців-здорованів) почали йому аплодувати!
    А далі...щось мені не дуже сподобалося, бо почало нагадувати більше якийсь жарт - він став на одне коліно, і сказав, що хоче зі мною одружитися! Ми всі посміялися, посиділи ще трохи...Але він, як виявилося, не жартував, і вже почав казати щось про рагс (!), а це вже було дивним. Нав'язливий дуже...липнув, як жуйка...Таких не люблю. Тому прийшлося з ним поговорити, і відмовити у будь-яких стосунках, тим паче, що у мене був хлопець.
    Потім він всю дискотеку сидів за столиком сам і пив...дивився і пив...
    І приємно, і дивно мені було...:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 12 Жовтень 2010
  19. sweetditya

sweetditya New Member

Так приємно читати всі дописи! Не можу не розказати щось з моїх сімейних історій. На пам"ять приходить пропозиція одруження. Я страшенно мріяла про казку- щоб замок був і я як принцеса. Так от одного зимового дня мій майбутній чоловік заїхав за мною і нічого не пояснивши посадив в машину. Подорож тривала близько 4 годин!!!! Він страшенно нервувався, але на жодне питання відповіді не давав, тільки бурмотів що треба встигнути до 17.00. Пунктом призначення ,як вияснилось, був Меджибожський замок на Хмельниччині. Ми встигли за 15 хв до 17.00 (він як музей закривався). Нам дозволили піднятись на найвищу вежу замку (як згадаю,досі лячно бо треба було підніматись на останній поверх по звичайній приставленій драбині бо йшов внутр.ремонт) Опинившись на верху,чоловік став на коліно і попросив моєї руки.Я була так шокована,що одягнувши подаровану каблучку,забула що треба дати згоду:d23:
    Ми залишились в Меджибоші на ніч в готелі збудованому в стилі замку.Номер був повністю воблаштований під середньовіччя, я відчула себе справжньою принцесою і сказала "так":girl_in_love:

20. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

За студентських часів любили з коліжанками в чатах посидіти під час пар в комп. аудиторіях. І якось одному чатівцю я сі так сподобала... каже, друг до Львова їде, зустрінься з ним... я прихожу, той мені букет квітів і пакуночок... а там золотий ланцюжок з підвіскою...
    До сих пір його ношу, та по дурості своїй якось чоловіку розповіла... тепер кричить, щоб зняла і не носила... а ця прикраса така ніжна і чомусь мені дуже дорога...