Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. Красотка

Красотка Well-Known Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Siania шоколадку.......Квіти приємніше. Повірте,це дуже-дуже приємно.
    Частіше б наші кохані дарували нам квіти..не тільки на 8 березня ,на Д Н,на св Валентина,на День Матері.

• Подобається Подобається x 3
  2. Siania

Siania Love Life

та яка різниця, головне увага:)

• Подобається Подобається x 6
  3. Красотка

Siania тільки щоб не було так САМ приніс САМ і зїв)) (про шоколадку)...мені краще квіти!

• Подобається Подобається x 1
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мій коханий мені ще жодного разу квітів не дарував, але думаю, то не показник.

5. Siania

Siania Love Life

То скажіть йому про це

6. Красотка

Siania скільки разів сказано....."Як будеш купляти мені квіти,то не 3 штучки , а більше 10"..все одно 3 штучки в целофані(який я ненавижу)...Але у нас ще все життя попереду,навчу!

7. Siania

Siania Love Life

Може він думає що це викинуті гроші на вітер...мій мені 1 приніс, і нічого:)
    А цалафани теж не люблю, навіть золотисть лєнти мене дратують

• Подобається Подобається x 4
  8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мій мене все балує як малу дитину - то печенько якесь, то шоколадку, то тортіка принесе:girl_in_love: Як захочу чогось смачненького, то він і серед ночі з під землі дістане:girl_smile:

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Навіяло:

• Подобається Подобається x 22
  10. Dolma

Dolma Well-Known Member

були і 31 троянда, і ночування в під"їзді, і різноманітні сюрпризи... але найбільше вразило, мабуть, скульптурне зображення моєї голови, замовлене в скульптора :) жаль, що нічого з вищеперечисленого не зробив мій чоловік :))) буває і таке...

• Подобається Подобається x 5
  11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мені мій чоловік постійно робить сюрпризи: коли я на роботі, то приносить мені на обід різну смакоту, або інколи "вкраде" мене під час роботи, навіть на кілька хвилин, бо скучив за мною. А сьогодні мене дуже боліла голова, він поприбирав все в домі за мене, приготував смачний сніданок нам з синочком... А ввечері приніс мені букетик квітів:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 20
  12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

+1 від мого чоловіка.

Все ще сміється. (Підозрюю, що тішиться, що він не один). :)

• Подобається Подобається x 8
  13. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мене приємно вразило те, як я вчора прийшла змерзла з роботи..вся цокотіла від холоду....То мій коханий, взяв мене на руки заніс в спальню...:girl_in_dreams:зняв мої чобітки...:girl_in_dreams:шкарпеточки...а потім.....:girl_in_dreams:потім чогось пішов в кімнату за спиртом....:girl_in_dreams:Приніс спирт і як взявся розтирати мені ноги!!!!...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:Аж жар пішов по всьому тілу!!!
    Як я його обожнюю!!!:girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 10
  14. odree

odree Well-Known Member

в мене теж було, але чомусь мене це приємно не вразило

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

і від мого теж :)

16. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

о, мій теж не дарував, ну хіба на 20-ти річчя. Він пояснює це просто: не розуміється він у квітах, і знає що я не люблю зрізаних. Мій мені дарує вазоночки, знає що я люблю усі без винятку, а особливо коли вони в гарненьких горщиках. Мене вразило, коли мій коханий, який не любить нічого купувати, базари та магазини то для нього мука привіз мені з Німеччини курточку осінню і вгадав з розміром, я не просто була вражена, я була здивовано-вражена і захоплена. Кажу як ти розмір знав, а він каже - та уявив яка ти в ній і як я тебе обнімаю :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Музик

Музик Мартуська

а мій (майбутній) і не говорить про таке

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

а квіти - то табу, бо не любить мертвих....

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

В продовження теми скажу, що я, певно, остання в черзі стояла, коли Бог мужчин-романтиків роздавав :girl_cray:
    Але колись давно в мене був хлопець, який писав для мене вірші.Ми познайомилися на День міста, в неділю. А в четвер я отримала поштою (звичайною українською поштою!)листа від нього. Лист з віршем....Спочатку так смішно було :) Приходить до мене тато і питає: "То хто такий?" - і називає прізвище і ім'я. А я ж прізвища того хлопця не знаю - один раз в житті бачила! Ну я й кажу, що перший раз чую про такого. І тоді тато дає мені листа, я читаю, і до мене доходить (бо вірш був про те як ми познайомилися)! Таких листів ще потім було багато. Він їх писав і не вручав особисто, а принципово відсилав поштою. Тільки коли я поїхала на море, то мусив смс писати :) Тішуся, що маю такі спогади від нього!

Останнє редагування: 9 Квітень 2010
  19. Anaid

Anaid New Member

І мій такий самий :girl_haha:Дарує вазонки а не квіти,але більше дарує велики:girl_haha:пальми,фікуси та др.Практичний!:girl_haha:З одягу забороняю йому щось купляти без мене,бо на то смаку не має:girl_mad:А так дарує золоті вироби:girl_claping:

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А мій коханий просто золотко:girl_in_love:я була на парах до вечора,і коли я прийшла до дому то він мені каже непідглядуй:girl_in_dreams:я пішла в кімнату,а він за той час приготував мені таку смачненько вечерю.При свічах це так приємно коли вони так стараються.