Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

А щодо пелюсток троянд чи вечері при свічках - це не про мого чоловіка...[/QUOTE]

І не про мого...але в нашій парі романтик - я. Тож я зазвичай організовую щось таке для нас обох :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  2. Mazerati

Як романтично!!!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мені чоловік написав слова вдячності за сина на будинку навпроти пологового на Джамбула. Хто народжував там то знає як там високо знаходяться вікна. Я ледь долізла туди, щоб подивитися....
    Потім кожен раз як була в тому районі ходила дивитися на той надпис, так мені приємно було......і за пару місяців його замалювали. Я так розплакалася як мала дитина....таке враження було наче в мене щось забрали найцінніше...А чоловік сказав "Давай за 9 місяців знову лягаєш на Джамбула я тобі ще не таке напишу" :)

• Подобається Подобається x 23
  4. UnLikE

UnLikE Фотограф

ми познайомилися в інтернеті, зустрілись, через 5 днів після того в мене було день народження...звонить. типу вийди до зупинки маю тобі подарунок. Вийшла, і знаєте шо то було?
    Додекаедр. То така геометрична фігура (хто незнає) =)) він зробив її з дисків (чистих), позшивав ниточками...короче крута штуковина))
    Мабуть хотів скласти про себе гарне враження, йому це вдалося))
    Ось фото того чуда:

• Подобається Подобається x 19
  5. bzova

bzova Active Member

звичано можна пригадати різні моменти які вразили мене. але згідна що треба і самій робити щось приємне, і це приємне, що його вразить. є багато задумів, які б точно вразили б мого чоловіка: яби купила йому авто, яке йому подобається, аби хотіла відправити його на лав-парад до Німеччини, купила б білет на любиму групу і ще багато чого. але не завжди є такі можливості, щоб вражати любих людей. бо приємно вражають ті речі, які є дуже бажані та не очікувані від цієї людини

• Подобається Подобається x 1
  6. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

Для того чтоб сделать приятно человеку, не обязательно тратить много денег...
    Как по мне, неважно какой это подарок и сколько стоит, главное внимание и чувства с которыми он делается:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  7. bzova

bzova Active Member

згідна що на приємності не треба багато фінансів. тут деякі дівчата говорять, що не можуть згадати те чи ті вчинки їх чоловіків, які їх вразили. мені здається, якщо б запитати тих чоловіків, що вони зробили вражаючого для своїх жіночок - кожен би щось згадав. примних моментів є багато, а от ті що вразають, мають відповідати нашим найпотаємнішим бажанням та очікуванням. якщо ви їх задовільнете, то і приємно вражате!!! , я знаю що хоче мій чоловік але через те чи інші обставини разаі не можливо того досягти - а тут бац! і мільйон виграв - оце приємно вражений і на довго запамятає:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мій чоловік, як я була вагітна кинув палити, щоб не труїти мене, маленьке яке я тоді носила і себе звичайно. І щоб в майбутньому наш малюк не дихав сигаретним димом. Це було вагомим для нього і він кинув палити за допомогою Аллена Кара (Легко кинути палити). Курив він з 9 років, а покинув це було йому 25. І я горда за нього, бо навіть вагітні жінки часто не кидають палити, а він захотів дуже і зробив це.

• Подобається Подобається x 9
  9. марі177

марі177 Well-Known Member

мій чоловік ніколи не забуває на події дарувати квіти,а на день народження завжди викупляє такі букети,що навіть страшно спитатися яка ціна.скоро день народження от і подивлюся чи зачепила його криза,бо вже запитував який подарунок я хочу:girl_in_dreams:тільки от колись це не був спільний сімейний бюджет:girl_flirt::girl_flirt:а тепер жаба тисне,хоча як не на подарунок піде то на пиво.мене він любить,а себе ще більше:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ой моє сонце завжи мене приємно дивує...памятаю,як я була хворенька-хворенька,мені було дуже погано....це була весна....і от сплю я і телефон дзвонить (коханий каже- вийди на двір,вийшла а він мені з машини махає підійшла...вся така сонна а він мені величезний букут ромашок і кошичок з полуничками...мммм....мені було так приємно!!!!!:) а ще,коли була в лікарні(мені в голову кліщ зіліз і його вирізали:) як згадаю,то аж смішно....і от така засмучена вдома сиджу а він знов каже вийди на подвіря виходжу знов моє коханнячко тримає гарненький букетик:)....завджди знов і знов переконуюсь,що коханий в мене найкращий на подарунки також ніколи не скупий ,що вже не дарував....та не за ті всі подарунки кохаю його(хоч дуууже приємно.....)а за те,що та квміє підтримати просто словами,посмішкою,обняти,поцілувати.....:) і стає так спокійно....і таак добре!!!:)

• Подобається Подобається x 7
  11. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Та, є трохи вчинків знайомих чоловіків, які мене приємно вразили і запам'ятались. Правда, не знаю наскільки ті вчинки романтичні :girl_cool:, але те що я тішусь, що були ці випадки в житті, то це 100%. :girl_smile:

Згадую як на студентській практиці в одному з міст України нас повели на екскурсію: по місту, в парк, в печеру одну завели. І в тій печері було трохи темно, але нам сказали де ми можемо походити і що тоді побачимо, а де ліпше не йти (був там один типу колодязь чи провалля, так толком я і не знаю). Ну от, моя група чемно походила "де можна", а мені так цікаво стало що ж в тому колодязі є і наскільки він глибокий-широкий:girl_smile:, що я так гарно підійшла, одною рукою взялась за стінку колодязя (от кумедна, думала що втримаюсь :) ), і трішечки нахилилась (ну, що б оцінити чи глибоко і помацати рукою з якої гірської породи складений:girl_curtsey:). І...чую так злегка, що вже починаю летіти донизу (було би па-па назавжди), аж тоді чую, мене хтось міцно взяв за руку і витягує. То був наш викладач:girl_claping:, який потім розповів, що помітив з яким ентузіазмом я слухала про ті місця, куди не можна йти :girl_crazy:, і, відповідно, зауважив мої походеньки до колодязя. І яка я рада була за таку його спостережливість! Хоч в мене й були тоді трохи поцарапані ноги, а він собі, бідака, руку поцарапав, коли мене діставав (видно, з твердої гірської породи складений колодязь), але...все добре, що добре закінчується. :) Во!

• Подобається Подобається x 14
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А мене сьогодні чоловік вразив: прийшов з роботи, побачив, що я ще не прибрала в хаті, забрав у мене з рук порохотяг і сам все прибрав. Я тільки порохи повитирала. Він і раніше прибирав, але тільки тоді, коли мене вдома не було, або коли синочок був ще дуже маленьким, але так як сьогодні - вперше :)

• Подобається Подобається x 14
  13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Читає форум????? ;)

• Подобається Подобається x 10
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нє, не читає - форум то МОЄ! В нього свій є)
    Шось він сьогодні задуже до роботи взявся - ще захотів трошки переробити шухляди, де моя білизна лежить. Я цього не знала, відкриваю шухляду - а там все не так! Думаю, невже рився?!!!! Там же моя заначка!!!(цукерочки і трошки грошеняток) А він дивиться на мене і тішиться - думаю, зараза, забрав...А нє, поклав все чемно на місце, навіть не понадкушував, а то колись поз"їдав і робив з фантиків "муляжі" цукерок.

• Подобається Подобається x 18
  15. Mazerati

А до мене вчора подруги приходили. Влаштували маленьку гостину. Так приємно було, коханий взяв всю роботу по кухні на себе:)) а я просто сиділа і відпочивала з подругами, поки він нас "обслуговував":))) ех!!!оце чоловік!!!

• Подобається Подобається x 17
  16. Siania

Siania Love Life

Мій коханий теж мене приємно вразив недавно:)
    Сиділа в Япі з подружкою, а після того мала з ним зустрітись в центрі. Він знав де я:)
    І тут я чую хтось ззаді цілує мене в голову, зявляється квітчочка, приємні слова, цьомки.:girl_in_love: Він правда зразу втік, щоб ми договорили з подружкою:) Такий приємний сюрприз був:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 19
  17. Красотка

Красотка Well-Known Member

Siania Вам можна тільки позаздрити))

18. Siania

Siania Love Life

Та не варто:)
    Впевнена в вас теж було багато приємних сюрпризів:)

19. Красотка

Красотка Well-Known Member

Siania було стільки....що згадати навіть одного не можу...Ні згадала..на днях приніс шоколадку до чаю))

20. Siania

Siania Love Life

А мені ніколи не приносив(((
    ))))