Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Похвалюся тепер своїм чоловіком :)
    Коли ми були ще просто друзями, то моя голова була забита всякими дурницями (як я тепер вважаю), поділилася з найкращим другом (тепер він ще й мій чоловік), що потерпаю від безсоння. Знаєте, що він зробив через декілька днів? Подарував мені котика :) Чоловік прийшов до мене на роботу, а я тоді ще й затрималася десь до 20,00, і приніс мені котика, який більше був схожий на маленький комок шерсті, який поміщався на долоні, та ще й з великим бантом :)
    Потім розповідав, що котик цілий день пробув у нього на роботі - спав у шухляді, на нього зі всього офісу збігалися дивитися, попісяв йому на штани, а потім викликав шалене задоволення в дівчат, які йому той бант в"язали в магазині :)
    Тепер Муфтик живе в моїх батьків і завжди радий бачити мене та мого чоловіка :)

• Подобається Подобається x 10
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А мене коханий вразив під час першого побачення. Була зима сніг такий лапатий, ну він дзвонить мені на мобільний, типу питання робочі тре вирішити ( а ми на одній роб. працюємо). Я така втомлена 8-ма вечора, що небудь на себе нап"ялила сідаю на свою 50 маршрутку і їду в центр. А там біля "Антошки" мколишньої тепре там здається "Біла ворона" стоїть він і ховає щось за спиною, велике таке ховає, я підходжу ближче і він урочисто вручає мені величезного красивого лева зростом трохи нижчого за мене. Типу в тебе було день народження я не привітав і т.д. Приємно було. А левчик тепер сторожує наш сон у спальні.

• Подобається Подобається x 6
  3. Tanju

Tanju Well-Known Member

Перечитавши майже усі дописи, зробила висновок, що майбутні чоловіки були романтиками у "конфетно-букетный" період...:)),а сімейних вже не надто тягне на подвиги

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  5. Нюта

Нюта Well-Known Member

Колись давно, на перше побачення один молодий чоловік до мене приїхав на кареті з трояндою рівно в 18-00 (на таку годину ми домовлялися) - це було мило:). Потім виявилося, що той молодий чоловік не такий і милий.:umbrage: но перше враження йому вдалося справити на мене.

• Подобається Подобається x 5
  6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Перечитала...Людоньки, та в вас золоті чоловіки!!! Такі романтики! Я от ДУЖЕ романтична, аж занадто, а чоловік...промовчу. Вже десь писала, що романтичний вчинок - то не по його парафії:) Єдиний ну дуже романтичний вчинок - то була пропозиція одруження. От дійсно не чекала( принаймі в той день) і було....Ммммммм! Під предлогом, що його друг застряг на Високому замку, поїхали його "штовхати". Я всю дорогу так матюкалась, що часу і так немає, я спішу додому, на дворі майже 12 ночі, а він мене везе бог знає куди. Приїжаєм на оглядовий майданчик...Нікого не має, друга також. Тарас виходить з машини, говорячи, що йде пошукає. Я сижу, нервуюсь. І тут моя чудо, відкриває двері, падає на коліно з величезним оберемком троянд, і розказує, що я для нього сама рідна і сама кохана, і що всі ті вогні міста ( а Львів ночі так гарно світиться!!) він хоче подарувати мені і ....ляля-тапаля....І натягує колечко (Як я його хотіла!!!) Плакали ми разом:sad: От в такій позі, він і я на колінах, нас потурбував пан міліціонер:xaxa:Типу, тут паркуватись не можна і тд. Перебив всю романтику....
    :xaxa:Порівняно з вашими історіями, моя не дуже вражаюча, але для мене то був просто казковий вечір....

• Подобається Подобається x 26
  7. Mazerati

Та ви що!!!! то просто супер романтично!!!!:rolleyes:

• Подобається Подобається x 3
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

:xaxa: Мій брат освідчився своїй дівчині в бобіку, в наручниках! Ото романтика :xaxa:

• Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 1
  9. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А моїй одногрупниці хлопець освідчився на Чортовому колесі в Парку культур. Перед тим домовився з працівником, щоб коли вони будуть на самому вершечку він зупинив колесо. Той так і зробив. І в цей момент було освідчення. Але хлопець трішки не розрахував, що його дівчина трішки висоти боїться. То вона казала що в цей відповідальний момент щастя вона не відчула, а тільки страх, що щось сталося чи попломало і таке інше. :8::8::8:

• Подобається Подобається x 7
  10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Не впевнена, що цей вчинок мого чоловіка можна назвати романтичним, але згадуємо ми його з мамою до сьогоднішнього дня. Коли ми з Владиком зустрічалися перший раз маючи по 16 років, були важкі 90-ті роки. Одного 8-го Березня мій майбутній чоловік, а тоді ще школяр і мій перший серйозний кавалєр прийшов нас з мамою привітати нас зі святом. Приніс кожній по гвоздиці і дезодорант... один на двох... запах унісекс... Привітав, вручив і каже: "Тьотя Надя, вибачайте за такий скромний подарунок. Я колись "піднімуся" і буду дарувати вам набагато гарніші подарунки!". Не знаю, який він тоді зміст вкладав у слово "піднімуся", але на сьогодні він вже здатен подарувати хороші парфуми і мамі, і мені, але вже кожній по флакончику... :xaxa::xaxa::xaxa:
    На сьогодні романтичні вчинки мого чоловіка закінчилися пів року тому замовленням під пологовий нам з Юстею лімузину. Сподіваюся, що все це пов"язано з новими клопотами і турботами, а не з сімейними буднями... Правдку кажучи, отримувати на свята квіти і гроші і далі самій вибирати собі дарунки вже трохи надоїло...

• Подобається Подобається x 15
  11. Mazerati

Правдку кажучи, отримувати на свята квіти і гроші і далі самій вибирати собі дарунки вже трохи надоїло...[/QUOTE]

як я не люблю, коли мій хлопець каже:Йдем купим тобі подарунок. це жах!!!:girl_cray: люблю, коли сам щось вибире і подарує, витратить час, щоб зробити приємне :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 7
  12. Юстина

Юстина Well-Known Member

як я не люблю, коли мій хлопець каже:Йдем купим тобі подарунок. це жах!!!:girl_cray: люблю, коли сам щось вибире і подарує, витратить час, щоб зробити приємне :girl_in_love:[/QUOTE]

Я, аби не отримати в подарунок якусь шкатулку чи статуетку, легенько натякаю ще задовго до події, що мені би хотілося. Чоловік згодом вважає, що зробив мені сюрприз. Я тішуся і йому приємно.
    В світлі сьогоднішніх подій, коли у нас маленька дитина і йде будівництво, я навіть не маю поняття про що натякати, бо окрім дитячих магазинів і парків-скверів не дуже орієнтуюся в новинках моди, прикрас, парфумів і косметики... А щодо пелюсток троянд чи вечері при свічках - це не про мого чоловіка...

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Господи!!!:girl_sad: Я би забила!!!

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я так теж робила частенько:girl_spruce_up:

я би теж хотіла так закінчити речення, але у нас маленька дитина і кредит немаленький ще так років на 10 - того я можу, нажаль, про свій професійний кенон чи нікон і не натякати:girl_sad:

Останнє редагування: 29 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

І я теж натякаю :girl_in_dreams:.

16. Panadolka

А я натякаю-натякаю, а він за 5 років ніяк зрозуміти не може........ :sad:

• Подобається Подобається x 12
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

:girl_crazy:Ще не вечір..ще рік два і збагне..:girl_crazy::girl_crazy:

18. Panadolka

Терпіння мені б побільше....терпіння:girl_haha:

19. Deidra

Deidra Well-Known Member

А справді, як важливо і гарно читати вранці (коли я прокидаюся, він уже на роботі): "доброе утро, принцесса"... Або будитися під запах приготованої ним кави, або прийти додому і виявити, що вечеря готова, стіл накритий, а в хаті чистота... Або ще багато дуже приємних і не менш романтичних дрібничок, які ми маємо вчитися помічати і цінувати :)

• Подобається Подобається x 6
  20. Deidra

Deidra Well-Known Member

Хм... Вирішила ще поділитися тим вчинком, який мене ну дууууже здивував :) Ще до одруження були ми в Криму: я з батьками, а він в той же час і поруч собі був :) Ну, відповідно, день він у нас, день я у нього :) Але так як відпустки разом не планували, то я повернулася до Львова на тиждень раніше... І уже в понеділок приходить в офіс якийсь дяденько з веееееличезним оберемком троянд і вручає їх мені :) Я від емоцій ні подякувати, ні запитати нічого не встигла..) Ходила і гадала, від кого ж то - все боялася повірити в своє щастя :) А потім він подзвонив, спитав, як перший робочий день, сказав, що уже дуууже за мною скучив :) Ось так :)
    Досі фотографії тих квітів на телефоні тримаю :)

• Подобається Подобається x 9