Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Мій колишній коханий завжди вмів мене дивувати....На наше перше побачення він запросив мене у надзвичайно красиву кавярню....і потім сказав,що відійде на кілька хвилин...(я вже подумала, що його чимось налякала і він втік:))...і от сиджу я...і тут відчиняються двері...і він приносить мені у подарунок 99 троянд мого зросту (а це не багато не мало 1,60 см)...там в кавярні всі були шоковані...ну як і я....і протягом довгих років кожного місяця того дня він мене дивував дивовижними сюрпризами....
    Трошки не до теми, але на рахунок сюрпризів я відповідала взаємністтю....одного разу ми дуже посварилися...на той час він був у Львові...а я в Києві у відрядженні....і мене так совість мучила (бо ініціатором скандалу була я...ну як завжди), що я не витримала....і за 4год на таксі приїхала до Львова миритися...

• Подобається Подобається x 29
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

мій чоловік на одне з моїх днів народжень напередодні створював заклопотану атмосферу - купа справ - треба кудись їхати у справах, поїдь зі мною, а сам завіз у миленький готельчик в горах на романтичні вихідні!!!!!!!

ще він мене вражає подарунками-сюрпризами, довгожданими запланованими покупками і милими дрібничками - банально? але надзвичайно приємно!!!!!!!

:confused:востаннє мене мій теперішній чоловік найприємніше вразив, коли залишився сам на кілька днів з донечкою, поки я була у відрядженні - банально? можливо. але надзвичайно приємно!!!!!!! :confused:

• Подобається Подобається x 26
  3. Натуся

Натуся Well-Known Member

І мені пригадалось :)
    Ми з чоловіком познайомились 1 вересня 2005року,а через 5 місяців він запропонував вийти за нього заміж...Все було би зовсім звичним,якби не одне "але"...За цих 5 місяців ми зустрічались "по-телефону",і десь 3 рази він приїжджав (те,що він сам з Северодонецька,а працював на той час в Києві я писала в інших темах:ninja:).А потім він просто кинув все (роботу,батьків,друзів) і одного дня просто приїхав до мене...назавжди...причому я про це не знала...зранку прокидаюся,а він біля мене з трояндою,просто сидить і дивиться як я сплю...Це було в травні 2006,а в вересні 2006 ми одружилися...І я ще ні разу про це не пожалкувала...
    А ще якось на новий рік,після невеликої сварки,написав записку,в якій гарно розписував який він нечемний,як він мене любить,і що обіцяє змінити в собі у новому році...І вручив мені її з поцілунком разом із 12 ударом годинника.Цю записку досі зберігаю,так приємно її читати...

• Подобається Подобається x 27
  4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А мене мій чоловік ще вразив(вже який раз) на моє д.н.Я дуже хотіла золотий годинник, а він так гарно зіграв роль:xaxa:, що, на жаль, цього року не вийде, бо багато витрат і т.д.Я щиро повірила :confused:. Просинаюсь я зранку, а на тумбочці стоїть величезний букетище і поруч...гарнющий золотий годинник.Моїй радості не було меж:radist::radist::radist:Щей потім ми суперово відсвяткували д.н., яке він організував.

• Подобається Подобається x 18
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

і я теж...:sad::sad::sad::sad::sad:
    Забилам би!!!:tanksmile::tanksmile::tanksmile::tanksmile:

• Подобається Подобається x 16
  6. odree

odree Well-Known Member

в мене купа всяких історій. але основні дві . які запам"яталися зараз викладу.
    Отже історія перша.
    Було це в далекому 2001 році 17 липня, за чотири дні до мого весілля. О 8 ранку дзвінок в двері. Зазвичай я в такій порі сплю, але на дзвінок відреагувала, хоч і не пішла відкривати. Відкрив тато і кличе мене. Я приходжу і бачу перед собою незнайомого мужчину з величезним оберемком ромашок (мої улюблені), він мене вітає і каже, що це для мене. Ну мені звичайно приємно, розпливаюся в усмішці, думаю, що це від коханого, хоча він і не романтик зовсім, але хто зна, люди ж змінюються. Коли я взяла квіти і хотіла зачинити, він каже, що це не все. в нього ще багато :) я в шоці. В результаті вся хата була в ромашках. ВСЯ. Я вже не мала в що їх ставити, заповнила всі можливі ємкості :xaxa:
    Але основний нюанс був у тому, що це не від коханого!!!! а від колишнього, з яким ми тихо мирно, як в морі кораблі, розійшлися більше року тому. і от він вирішив привітати і можливо повернути, та було пізно. Зате чоловік до тепер це пам"ятає :tanksmile:
    А ще в цей день було приємно, коли ми переїжали ураїно-польський кордон, то мене польський митник привітав (спостережливий :xaxa: ) чоловік не міг пережити, про що це я з ним гомоніла :xaxa: :xaxa:

І друга історія
    Яка відбулася відносно недавно, в серпні 2007 року. Я була з Соломією на відпочинку в Болгарії. Мала на телефоні номер болгарського оператора, який знали тільки чоловік, батьки і турфірма в якій я купувала страхівку і авіаквитки. І ось на день так четвертий мого відпочинку, телефонує мені мужчина і офіційним тоном заявлює, що бракує якогось мого підпису в документах на страхування, що без нього вони не будуть дійсні і т.п. бла бла бла. І каже, що він зараз є саме в Несебрі у відрядженні і може підійти до мене за підписом. Я відмовляюся, бо це був обідній час і Соля спала. Але він каже, що довго тут не буде, і що це лише хвилинна справа поставити підпис. Я погоджуюся зустрітися з ним через пару хв неподалік від того місця де ми жили. Приходжу, нікого нема. І тут виходить мужчина з-за машини , питає чи то я і... вручає мені букет :xaxa: Я стою в шоці і питаю від кого (бо в чоловіка за спільні роки навіть натяки на романтику випарувалися :sad: тому усвідомлюю, що не його рук діло) і він мені повідомляє, що мол така то і така фірма вітає мене і бажає приємного перебування в Болгарії :) І як виявилося, це був знайомий, який знав про мою подорож і працює в турфірмі, але не в тій де я все брала, а іншій. Та йому не було важко через знайомих довідатися інформацію :) Зате мені було шалено приємно. А квіти стояли до кінця відпочинку і там і залишилися.

• Подобається Подобається x 23
  7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я пам'ятаю, що чимось він мене дуже-дуже здивував, але я забула.....і хто я після того?

• Подобається Подобається x 15
  8. Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

--------------------------------------------------------------------------------

Цитата:
    Допис від Mokka
    ееех, мені б так...
    а я щось нічого ТАКОГО і не можу пригадати...

Цитата:
    Допис від Gala
    Я теж

і я теж...
    Забилам би!!!

:8: і я теж:tanksmile:

• Подобається Подобається x 9
  9. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Що ж це таке?! Чи то вік, чи яка холєра?! Все що не згадую, то все у "Забилам би!"!!

Хоча заради правди, натура я не вельми романтична, я швидше скептик-прагматик, і вчинок мав би бути такий якийсь ... мужній чи що? Знаю, не запам"ятала б квіти, подарунки, а ще якщо приправлене романтикою, то точно - не моє. Я б швидше підсміхати почала, ніж розтанула і розплакалась. Але то я така, чоловік звик...
    А, згадала! Колись свекруха влаштувала скандал, що я їй спеціально не таких футболок накупила, і колір не такий, і намальовано не те, і пратись вони, мабуть, погано будуть. То чоловік згріб їх і заніс сусідці, сказав, що мати веліла вам віддати, бо у неї забагато лахів. Це мені дуже запам"яталось.:xaxa::xaxa::xaxa: Я так покайфувала в душі, краще ніж від подарунка.:clapping:
    Дуже мужній вчинок, до речі, знаючи мою свекруху...:ninja::xaxa:

• Подобається Подобається x 34
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Не від себе, але таки варто розказати... Мам куліжанку, яка живе на Рудницького (поворот на ліво від Чупринки), може кожна людина побачити... Її колишній хлопака, білою фарбою, на дорозі прямо навпроти її вікна написав власні вірші... То було добрих 5-ть років тому, а є і досі... Щоразу приходжу до неї і читаю їх... Ех... раманціка...

• Подобається Подобається x 17
  11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Мій коханий - зі всіх романтиків найромантичніший.

Але маючи трьох дітей в хаті, дуже в романтичні вечори не побавишся. Ще й при тому маючи мене, неромантика.

І ось одного дня йому набридло чекати, коли в мене буде день, вільний від обов"язків. То ж він одного дня замовив спа-готель, і сказав - їдемо! А коли я почала віднєкуватись, то сказав, що домовився з моєю сестрою на рахунок догляду.

Дітей ми відвезли, цілий день ніжились у саунах та джакузі, а коли я надвечір почала поговорювати, що додому пора, він признався, що з сестрою домовився на три дні. :) І в машині лежить валіза з моїми речами і білизною.

Я навіть після цього випадку заразилась романтизмом (трішечки).

• Подобається Подобається x 52
    • мімімі мімімі x 1
  12. Megan

Megan Well-Known Member

Я теж маю кілька історій.
    1.Коли я тільки почала працювати на фірмі, з"явився клієнт із Дніпропетровська, який і придбав собі продукцію нашої фірми. Потім те обладнання поламалось, і він почав надзвонювати на фірму, всі від нього відхрестились, і одного дня по телефону він натрапив на мене. Я оіцяла, що поможу чим зможу. Так і було, хоч допомога моя, можливо не була суттєвою, але мене він називав своєю "спасителькою". І одного дня під фірму під"їжджає машина і в офіс заходить мужчина з величезним букетом квітів, корбка цукерок і пляшка французького вина. Весь офіс вийшов у фойє дивитись що то таке. І питає Іру. Позбиралися всі Іри, я перша кажу, що це не до мене. А він називає ще й по батькові, тоді розумію, що це я. А він тоді "Андрій передав своїй спасительці". Я була приємно вражена. А всі працівники так і стояли:eek::eek::eek:.

2. Мій колишній, не знаю яким чином взнав, що в мене весілля, і напередодні, по "Нашому Радіо" передав вітання і пісню "Зачем ты это сделала?". Я була вражена, але добре, що мій теперішній цього не чув, бо тоді весілля могло би і не відбутись. :xaxa:

3. Мій чоловік, зовсім не романтик, коли взнав про вагітність,подарував 9 великих троянд (9 місяців), і колечко з надписом "моїм двом", а при виписці з пологового, гарний осінній букет, і золотий годинник з надписом "моїй найдорожчій за сина". Я була вражена.:shy:

• Подобається Подобається x 38
  13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Романтичних історій багато, були і прогулянки з моїм псом під дощем, і нічні чекання під вікнами, і копання бабусиного городу ( він до того лопати вживу не бачив) :xaxa:
    Але найбільше вразила така:
    Трапилось це коли мій чоловік був ще не моїм чоловіком і навіть не бойфрендом, просто другом. А у мене зявились проблеми зі здоровям, мені протягом тижня необхідно було здати цілу купу аналізів. А він володів транспортним засобом, і по моїй просьбі возив мене з одної клініки до іншої. Всюди брали кров. Мій організм почав бунтувати, одна медсестра навіть просила "не спазмувати судинами, бо кров не йде":xaxa: І ось на порозі однієї лабораторії я з перепугу плавно сповзла по стіні. Доктор холоднокровно замітив: жіночко, хоч би поріг переступили, а то на порозі розклались:xaxa:
    Коли я очухалась, мій організм запанікував і я помаленько направилась до виходу. Переконання що це останній і найважливіший аналіз на мене не діяли. І тоді мій друг заявив що піде здавати кров зі мною. Нас поклали поряд ( щоб ще раз не впала) і у двох вицідили необхідну кількість крові. І все б нічого, тільки кров брали на визначення жіночих статевих гормонів:xaxa: :xaxa: :xaxa:

• Подобається Подобається x 28
  14. Despina

Despina Well-Known Member

Ну, з романтикою в мого коханого трохи туго, тому розкажу про звичайний такий собі вчинок, який тим не менше мене дуже вразив.
    Було це в січні. Прийшла до мене в гості коліжанка і запросила через тиждень до себе на день народження, яке збиралась святкувати в "Пікасо". Тоні тоді було не цілих 7 місяців, спала вона тільки біля мене, а тому я зразу сказала, що не зможу, ну бо мала дитина ітд ітп. Чоловіка в той час дома не було і розмови він тої не чув. Отож, коли прийшов з роботи, я моргнула коліжанці і почала йому розказувати, що на другий тиждень йду на дискотівку. Я чекала реакцію типу "Яке Пікасо, мала підросте, то будеш ходити". І уявіть моє здивування, коли мій коханий почав дякувати коліжанці, що вона мене витягнула, бо я так з малою змучуюсь, цілий час вдома - то так нелегко, треба їй кудись піти розвіятись...":) Я тільки рот відкрила. Давай ще сперечатись з чоловіком, що я мол пожартувала, як же Тоня без мене спати буде. То він мене ще переконував: "Та перестань, іди, положу її біля себе". Отакий приємний "облом".
    До слова скажу, що вернулась я в пів другої ночі, донечка мирно спала біля татка:)

• Подобається Подобається x 26
  15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Мій чоловік відпустив мене на зустріч однокласників(15 років як не як),коли донечці було 3 місяці:):):),а додому я прийшла о 4 годині ранку.:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  16. Котя

Котя Оптимістка :-)

В мене чоловік дуже великий романтик (ткий же як і я:)), тому старається робити якісь приємні речі дуже часто, особливо на свята, але найбільш мені запам"яталось, що коли ми поїхали у пологовий зі схватками, то він весь час був біля мене і при пологах і після, та найбільше мене вразило як він організував моє повернення з пологового, надувні кольорові кульки починались вже зі сходів у під"їзді, квартира також була вся в кульках, квітах, плакатах " З поверненням до дому", "Дякую за сина", купа відкриток з маленькими прикольними дітьми, ну і з усіма прибамбасами для малого. В мене тоді ще страшенно гормони пригали , нічого не могла з собою зробити, постійно від радості плакала:clapping:.

• Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 1
  17. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Ще на початку нашого "зустрічання" мій коханий якось влітку проводив мене додому. Було вже біля опівночі. Я з ним попрощалася, а хвилин за 20, вже вдома, зауважила, що загубила свою улюблену сережку.. Була дуже розстроєна, і не втрималася - подзвонила йому і розказала про то.. Він вже також був вдома (якраз останні маршрутки перестали їздити), то пішки прийшов на Сихів і почав обходити всі місця, де ми були. Шукав він ту сережку до пів на шосту ранку, і таки знайшов її! :y:За десять метрів від мого дому... Досі дуже йому вдячна за це :)

• Подобається Подобається x 18
  18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я собі згадала як мій коханий також сережку шукав, біля нічного клубу на Стефаника, я вдома побачила, що загубила, а він пішов шукати. А там якраз того вечора була якась потасовка, когось побили, і загребла мого коханого рідна українська міліція. Ночував на Мартовича, але кульчик знайшов! Якби не той кульчик, то напевно зранку б не випустили:xaxa:

• Подобається Подобається x 16
    • Смішно Смішно x 1
  19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Буду п'ятою :ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 8
  20. Люша

Люша Well-Known Member

Я пригадала, лише два випадки романтизму мого чоловіка,
    перший був коли ми навіть не зустрічалися, а були друзями, він підробляв на свята Дідом Морозом, і до мене теж зайшов, 31 ввечері - поставив на табуретку, заставив віршики розповідати, видав подарунок з мішка та пішов, я так і лишилася з подарунком на табуретці.

А другий він вчудив вніч як родився наш син, разом з друзями добре відмітив, так добре, що відром з білою фарбою, через всю вул. Мечнікова написав слова вдячності. Писали вони вчотирьох, прямо по трамвайній коліі у 2 годині ночі :xaxa:, на наступний день весь поверх ходив дивитися кому це такий напис нашкрябали на всю вулицю...:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1