Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. artariya

artariya Member

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

А мій чоловік може прийти до дому і просто так букет квітів принести. Це приємно і завжди несподівано:)

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Останім часом чоловік часто приємно дивує
    Подзвонив сьогодні з роботи і сказав що привезе карпа 6 кг(десь 12 шт), а головне звичайного а не дзеркального. Мені чуть зле не стало. Але коли приїхав додому сам його почистив. Бідася 2,5 год бавився.
    Мені лише залишилось замаринувати і попакувати в морозилку.
    Рада як слон:girl_crazy:

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Виповзаю я якось з під*їзду з візочком (12 кг), біля під*їзду стоїть автівка, за кермом мужчина, який по телефону розмовляє. Ну я без задньої думки продовжую ритуал спускання по сходах з тим візком... А мужчина вискочив з авто, крикнув комусь в телефон, що передзвонить, і мовчки допоміг спуститись. Я прибалділа. Зазвичай, навіть якщо ліфтом разом спускаюсь з кимось, то максимум двері з під*їзду потримають.

4. semgalka

semgalka New Member

Для мене вчинок мого мужчини, який мене вразив, здивував і багато для мене означав - це присутність і підтримка на родах!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а я недавно теж йшла з візочком і зустріла нашого сусіда. Він старший дядько, ветеран. Мало того, шо всюди по дорозі додому нам двері відкривав, ще й вибіг пішки перший на поверх, щоб нам двері в ліфті відкрити (в нас такий ліфт з дверима :)). А на моє зауваження, що я молодша і мені легше відкрити ті двері, ніж йому, сказав, що в нього є 2-річний внук і коли він з ним, то йому теж всі двері притримують

7. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Така приємна тема, аж тепло на душі стало. :girl_tender:
    Радію, що існують люди, які можуть незважаючи на буденні турботи та рутину, не втрачати світлої іскорки в душі.
    І сама пишаюся своїм чоловіком, який вражає мене кожен день тим, що готовий гори вернути, лиш би мені допомогти та підняти мені настрій.
    І, можливо, квіточки, які я дууже люблю не є частими, зато я є щасливою власницею цілого арсеналу дуже гарних сережок, на які він має неабиякий смак. :girl_spruce_up:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

)))
    Нині мала таке ж саме. Вибіг з машини, заніс візочок по сходах, ще й в квартиру допоміг доставити.
    Я вже думала чи то чаю запропонувати, чи що...:girl_blush2:

9. Sytnychok

Sytnychok New Member

Кожного вечора проводить додому під самі двері коли ми бачимось) І так вже 2 роки)

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Це файно.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вчора мені один мужчина допоміг занести візок з Сергійком по сходах. І саме со собі це досить часто трапляється. Вразив вік мужчини - років 10. молодчинка маленький

• мімімі мімімі x 1
  13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

вчора мені в маршрутці хлопчина місце уступив, якось так несподівано і приємно. Бо зайшла в маршрутку, чоловік ще оплачував проїзд, а я стала собі біля поручні, щоб зручно було триматися, а з другої сторони хлопчина став, підходить і каже: - сідайте, я спочатку, аж розгубилась від несподіванки.....

Останнє редагування: 21 Вересень 2014
  14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Мені, мабуть, на мужчин таланить: двері , місце в транспорті , допомога з візочком - це нерідкість , а от дармове морозиво вже років 3 як не перепадало .Тепер думаю - це мені , чи малому він хотів зробити приємність ?

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

я з 3 дітьми вранці намагалась перейти дорогу (на тому місці немає ні переходу, ні світлофору, але там всі переходять і наші новобудови вже давно клопочуть про "зебру" на тому місті, тому я не зовсім правила порушувала, це ніби "неофіційно-офіційний перехід". А в машин, як каже мій чоловік: "кішку прорвало" -- їдуть і їдуть.... З другого боку дороги стоїть джип, який намагається виїхати із заправки. І так стояли ми з ним хвилин 5, аж тут машин стало трохи менше і я так прикинула, що зараз перебіжимо із дітками. Аж тут той джип виїджає посеред дороги, перегороджуючи рух двом полосам, всі машини тормозять і ми переходимо дорогу, а той дядечко із джипа ще й діткам махає рукою. Ото круто було. Дякую вам, дядечко із джипа!

16. Siania

Siania Love Life

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Це як "трішки вагітна". Перехід - він або є, або його нема, тому ви правила таки порушили, більше того - привчаєте до цього своїх дітей, ще й наражаєте їх на небезпеку. І водіїв машин, які там їдуть і зовсім не чекають, що там хтось вискочить на дорогу. І водій джипу правила порушив, більше того, своїм виїзом він міг спричинити ДТП.
    На Городоцькій біля зупинки ДОК є таких перехід, там є підземка, але багато хто вважає, що то "неофіційно-офіційний перехід" і переходять собі. Цього року кілька десятків ДТП там було через таких пішоходів.

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

:girl_impossible: Просто немає слів...
    Як то кажуть: говорили- балакали, сіли та й... заплакали. :girl_sad:

Мені також нещодавно молодий хлопчина також уступив місце. Я, звичайно, чемно подякувала і сіла. Сиджу і думаю: " Чи то хлопець такий вихований, чи то я така стара?":girl_haha:

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

То називається "Я герой супергри, в мене 9 життів, як в кішки". Інстинкт самозбереження у вас явно відсутній. У водія, до речі, теж, адже

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не скажу, щоб мене це вразило, та це таки мило, коли незнайомий старший мужчина купляє тобі в поїзді чай після 5 хвилин розмови))).
    Поки я виходила на пару хв))).