Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юстина, 26 Квітень 2009.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Вчинок мужчини, який мене приємно вразив

- це присутність мого чоловіка на двох пологах
    для мене це багато означає

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

- мій чоловік взяв на себе обов'язок готувати сніданок і на вихідних теж він переважно готує, щоб я могла відпочити від кухні, і вже день у день другий рік він готує різні сніданки і каву, а тоді мене будить. Це так приємно, особливо коли він готує, щось що побачив у якомусь кулінарному шоу. А саме основне що йому все вдається, тому є деякі страви, які у нас вдома готує тільки чоловік (деруни, налисники...):girl_in_love:

3. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Згадався мені сьогодні один момент, ще коли ми з чоловіком зустрічались, я мала жахливу застуду, соплі, ніс червоний...., сиділа вдома, лікувалась і не хотіла щоб мене бачив таку смішну, без макіяжу і тд., тут раптом дзвінок в двері, біжу відкриваю, а там Він з великим кульочком в руках)), а в кульочку всякі різні смаколики:girl_dance: побачив мене таку з червоним носом та ще й сказав яка я в нього гарна))))) приємний був сюрприз, потішив і полікував)

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні зранку мене розбудила серенада))). Співали не мені (шкода, але коли ти вже 9 років одружена, було або дивно, або...), співали сусідці. Грали 4 музиканта, один співав. Було просто чудово. Сон як рукою зняло. Такий заряд позитиву на цілий день. А ще величезний букет троянд.

5. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Одного разу я була у мами в Рівному, а чоловік лишився з малими і мав їхати до сестри у гості на якесь святкування. Мені потім його сестра розказувала, що він малих гарно і зі смаком вдягнув і заплів кожній по дві косички з рівнесеньким проділем. А в мене дівчата довгі коси мають. Інший би чи розпущені лишив, чи максимум хвостик.
    Я була приємно здивована, от може ж як захоче, і без жінки.

6. masjaka

masjaka Well-Known Member

Ми якось зустрілись з друзами (кум і його дружина) і я так між іншим розказала що в малої проблеми з нирочками. Поговорили -і розійшлись. І і отдесь через тиждень зявляється кум з банкою натурального березового соку, для дитини - (бо це добре для нирок). Було дуже приємно.

7. hannatal

hannatal Member

МУЖчина шокував мене, коли ми взнали, що вагітна (це ще коли перший раз) - запропонував щовечора молитися за дитятко. Мені було і приємно, що він такий турботливий; і соромно, що мені (мамі, жінці ,Берегині) така думка в голову ніколи не приходила. Потім їхав в Сибір і через різницю в часі (4 год) наставляв будильник на 1.00 ночі, а в нас була 21.00 - таким чином нам світили одні і ті ж зорі і ми в той момент разом молилися за наше чадо.

8. StarRace

StarRace миється в бані

Якось я необачно сказала чоловікові, що він дарує мені мало квітів. На наступний день зранку він привіз мені 101 троянду, причому різних кольорів і запитав чи досить мені цього.:girl_dance:

• Подобається Подобається x 1
  9. Margarett

Margarett Well-Known Member

10. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Ми з майбутнім чоловіком мали 3 побачення до моєї поїздки у Львів. Все так погано склалося в мене в житті, якась дурна депрессія, от я і поїхала пожити на невизначенний час до Львова. Він, звичайно, казав, що поїде за мною, мені так начебто хотілось в це вірити, але казки - то казки, а життя - це життя.

За місяць приїхав. Владнав все з роботою і приїхав. Зняв собі квартиру і ми далі зустрічалися. Мені якось завжди хотілось, щоб отак поїхали за мною, але то ж тільки мрії були :)

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

То саме, тільки я хворіла на свинку! Почувалась жахливо, а вже виглядала... Плакала сама від свого вигляду. А він прийшов, приніс шоколадок і печива всякого, обняв і сказав, що я найкраща в світі, просто хворесенька

12. Holly

Holly Moderator

Шото ця тема явно менша за "забила м би" :xaxa:
    Отже, не перестаю дивуватись своїм чоловіком. І хоч він рідко каже, що він переживає за нас, хвилюється, я відчуваю це в його вчинках. Вчора сказав, що замовив квіти для Яринки на 1 вересня, приємно

13. Amilada

Amilada Well-Known Member

http://www.kulturologia.ru/blogs/010913/18777/

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

15. bobryha

bobryha Well-Known Member

Прочитала ту статтю... Та ну, то вже попахує якоюсь манією з його боку. та мені здається, що жінка вже не рада тим платтям))))

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Поки шили вже вийшло з моди. Схоже на великий секонд.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мужчини вони дуже класні і цікаві. Говорила вчора із своїм братом і жалілась, що надоїло офісне життя. Так він мені зразу все розклав по-поличках, як я можу розвивати своє хоббі, так аби і миші були цілі і коти не голодали. Всетаки вони молодці, якщо орієнтовані на вирішення проблем. Їм як даш простір, то вони тобі підкинуть вирішення проблеми. Просто захоплююсь тими мужчинами!

А конкретно? Сказала, що хочу ферму, то він мені зразу підкинув ідею як розводити зєлєнь нє отходя от касси. Буду пробувати!

18. AilataN

AilataN жива

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик