Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галіна

галіна Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

лікарі вже знають що людина має немає але дасть.Бідні люди позичуть але дадуть щоб було так як всіх

2. Андріана

Андріана Well-Known Member

треба просто дійсно дати скільки вважаєте за потрібне і все!!! що дальше? буде гроші вимагати додому приїде?! моя сусідка родила, дала лікарю 500$ за звичайні пологи, бо він так казав , а нащо давала? бо дурна! а потім всім розказує як тепер дорого, а дала скільки б хотіла 100 чи 200 і за то б подякував

• Подобається Подобається x 2
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

А як по-батькові Ковальчука Романа? може це якраз і був мій лікар на пологах?Щось мене пам"ять підводить....якщо це він - то справді витискав і мені малого, і на знімання швів я їздила до нього вже з дому (настоячи в машині), бо в останній день виписки його не було, щоб зняти мені шви:sad:

4. viltis

viltis Well-Known Member

А це і є проблема наших ЛЮДЕЙ, а не лікарів.

В мене так 2 знайомі майже одночасно родили в одного лікаря.( прізвище не знаю,хтось з меду). В однієї (вона родила перша) були складні пологи, дитинка обвита, родова діяльність слабка, сама панікьорша, цілий набір короче. Дали лікарю 400 баксів (бо так порадив молодший персонал).

Через пару днів родить друга -- швидко, сама, без розривів. Фактично лікар лише дитинку схопив, бо вона в роддом приїхала вже з нормальним відкриттям, та й 2 пологи, знала що і як. І вона дала ті ж 400 баксів, щоб бути як всі. Хоча тут робота лікаря була дужже мінімальна.

• Подобається Подобається x 6
  5. галіна

галіна Well-Known Member

знаєте люди самі навчили
    -А скільки ти будеш давати
    -напевно100
    -ну я ще незнаю
    Атам собі думає я дам 150
    От і ростуть ціни

6. галіна

галіна Well-Known Member

мені скоро родити!!!!!!!я навіть незнаю що скільки коштує
    Та нічого в родомі самі скажуть.Скажуть дати дам нескажуть надам:xaxa:

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

чула, що можуть документів не дати з подачі лікаря, якому мало заплатили!

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

і що? а до головного лікаря!!! а причину не видачі документів? це вже схоже не на віддяку а на вимагання хабаря (хоч це мало чим відрізняється)

• Подобається Подобається x 1
  9. мамочка

мамочка Well-Known Member

у мене зараз була схожа ситуація в Охмадиті. Я принципово не давала "подяку-хабар" лікуючій лікарці, то вона мені виписку давала 4!!! дні. Вже думала до головної йти...

10. Дана

Дана Well-Known Member

Я і згідна і не дуже. Я родила легко пісял пологів лікар підійшов питається мене що і як по здоровью, я кажу ніби все добре, а за пологи з вами розрахується завтра щасливий татко...
    він сказав - Куда спішити, ти не втікнеш, тобі з твоєю масьою ще лежати і лежати. А там розберемся.
    і другий варіант -
    Коли лежала в палаті розказували дівчата що одна жіночка дитину чоловікові передала в сумці через вікно з другого поверху!!! Речі помаленьку передала родичам, і сама вийшла в халаті, бо не мала чим за дитину розрахуватися. Не знаю на скільки то правда, але пишу що чула.
    А не маєш купу грошу то не давай, дай скільки можеш, лікар скривиться? - ну то скривиться, документи най тільки попробують не віддати, є головний лікар і ще чарівне слово - анонімний дзвінок на лінію довір в СБУ і прокуратуру, діє безвідмовно. На мечнікова знайома (бідося ще та) приїхала в лікарню з добрим відкриттям, родила в чергового лікара, легко, при "віддяці" лікару, лікар щось не був в захваті від суми, дівчина давала скільки могла, їй намікнули що будуть проблеми з випискою,мол дитинка не готова до виписки, і підписів усіх нема в документах і т.п. Дівчина намікнула що будуть дзвінки в прокуратуру. Документи віддали і дитину також. :)

• Подобається Подобається x 13
  11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, невже ви вірите, що всюде пройде таке " не дам"?!!! Я коли ще першу дитину народжувала, то одна лікарка кожного дня ходила до своєї пацієнтки і казала : " Роди були складними, прошу доплатити мені завтра до обіду таку-то суму". Не знаю, скільки та дівчинка пролежала в пологовому, т.я. я лежала майже тиждень, мене виписали скорше.
    Крім того, якщо ви за пологи домовляєтесь наперед з лікарем, то він має в будь-який час до вас приїхати, але за просто так хто це буде робити?

• Подобається Подобається x 2
  12. Svitlanka

І ще, невже ви думаєте, що головнй лікар не "отримує" з кожного лікаря? Так само, як і є "свої" всюди, в тій самій прокуратурі... Не все так просто у Львові, не знаю, як в інших містах.
    За Охматдит теж можу написати, є ріхзні лікарі, в основному - не кажуть суму, є такі, що за одну консультацію беруть 100 грн - просто так і кажуть "Моя консультація вам коштуватиме 100 грн". Є такі, що взагалі роблять, що хочуть - навіть видають себе за інших ( відомих) лікарів.... Але то вже інша тема.

13. Viter

Viter Active Member

Це мабуть смішно буде звучати, але мій чоловік "бігав" за лікарем (Солощенко, обласний пологовий, той що в народі медінститут), щоб віддячити за пологи. У нас вже були всі документи на руках, і і тільки тоді змогли віддати гроші:). Це при тому, що чоловік хотів зразу ж після пологів віддати гроші, а лікар йому сказав - іди до дружини і дитини, ти їм зараз потрібен, а з "цим" (з грошима) ми потім розберемся. Та й дитячій ми заплатили дуже малу суму (в мене чоловік взагалі противник будь-яких лапувок), і то вже після того як отримали документи, і дитина була здорова, ніхто ні на що не натякав і не лякав нас хворобами. А зараз тут читаю дописи і диву даюся!!!!!.... П.С. я родила півтора роки тому

• Подобається Подобається x 9
  14. галіна

галіна Well-Known Member

я в вівторок іду на УЗД на джамбула .Хто знає скільки воно коштує

15. Лянка

Лянка Well-Known Member

Була вчора на УЗД на Джамбула, сказали заплатити 50 грн., а 12 днів тому заплатила 30 грн. То залежить від того як часто ви туди ходите і від того яка медсестра.Як правило за повторні 30-40 грн. Перший раз 50 грн. Вчора була така медсестра , що в неї все по 50 грн. Тому про ціну краще питати в лікаря, що робить Узд,як не дивно вони совісніші (особливо Дубець і Рібун)

• Подобається Подобається x 1
  16. Svitlanka

Згадала педіатра з роддому - я їй теж нічого не дала, дуже неприємна була, тілько ходила і лякала всіх. Я один раз відридала, а потім вже просто втікала, коли вона приходила.
    Дуже рада, що є такі лікарі, як у вас, Viter!!!

17. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Аналогічно.

18. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Я повністю з вами згідна, адже дійсно, якщо домовляєшся, то на щось розраховуєш, для того і домовляються щоб знати скільки це обійдеться. А якщо просто привезла Швидка і людина з ніким не домовлялася, то дійсно, скільки хочуть стільки і дадуть, і я думаю, що з таких самі лікарі не вимагають, вони просто не можуть з них вимагати. І на рахунок того, що лікар ділиться з начальством, в тому теж щось є, адже так побудоване наше суспільство, і ми нічого не зробимо.

19. Olia

Olia Well-Known Member

а я в Солощенка не родила, але проходила в нього лікування, коли не могла завагітніти, а потім приходила на консультації...дуже розумний і врівноважений лікар, ніколи не казав скільки треба дати, скільки дали стільки добре. Те саме можу сказати про гінеколога Огородника Ю.Ю. з Топольної:y:

20. амелі

амелі Well-Known Member

Неповне відходження плаценти зумовлюється масою факторів,основоположним з яких є і наявність кальцинатів у плаценті, які зараз зустрічаються мало не в кожної другої, і перебігом вагітності- перебуванням жінки довгий час під час вагітності під дією закріплюючих препаратів і ще масою факторів.Одні народжують із стимуляцією і обходяться без чистки, у інших природні пологи- і неповне відходження...

Статус теми:
Закрита.