Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

для міста чи для області? місто не на мечнікова везуть, бува?

я запитую, бо не раз стикалася з тим, як в меді футболять львівських по швидкій. та й в обсервації там здебільшого область...
    В меді обсервація на окремому поверсі, там же дит. відділення і післяопераційна

• Подобається Подобається x 1
  2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я народжувала власне в обсервації медінститута, а за місяць перед тим 10 днів лежала там після операції. І можу заприсягтися, що не бачила там жодної жінки, яку можна було б запідозрити як носія якоїсь зарази. Принаймні в той час там лежали жінки на підтримці, в яких серйозні проблеми зі здоров"ям, народжувала разом зі мною жінки, в якої то вже 7-ма дитинка, але навіть 7-й вона була дуже рада! Не було там нікого після чисток чи абортів, не помічала, щоб там приймали пологи в бомжів/циган тощо.

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

:xaxa::xaxa::xaxa:
    ТАК це ж чудово!

• Подобається Подобається x 4
  4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

я теж Лідку в меді в обсервації народжувала, але то був перший день після миття, людей було обмаль. одна циганка була точно. і табір з привітаннями приходив.

А кладуть туди і з стафілококом, і з грипом. і з банальними прищами, так що то все відносно.

• Подобається Подобається x 5
  5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Читаю і не розумію, хто що зі мною в меді робив:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Дівчата, хто недавно з Батальної :) -може ви підкажете - хто там зараз зав патологієї та відповідно 1 та 2 пологового відділень . Дякую!

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А де той Жінчин приймає??? На джамбула??? Бо мені здається радила його моя лікаркі, але я так до нього і не потрапила...

8. уля

уля Member

На Джамбула!!

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

10. lapocka

lapocka Well-Known Member

В першій була Король

11. italiana

italiana Member

Дівчатка чи жіночки, мабуть жіночки правильнішим буде, підкажіть будь ласка на рахунок Батальної ще таку інформацію. Чула, що там після пологів всім підряд чистки роблять.Чи достовірна ця інформація чи то може від лікаря конкретного залежить?

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

ну видно я і мої знайомі не попали в список тих кому чистки роблять...

• Подобається Подобається x 9
  13. Megan

Megan Well-Known Member

І я до того списку не попала..

• Подобається Подобається x 3
  14. italiana

italiana Member

Дякую,полегшало:) На всяк випадок лікаря спитаю

15. Дана

Дана Well-Known Member

А що ви маєте на увазі під чисткою? Після пологів, і після відходження плаценти, була не дуже приємна процедура коли пару разів якимось"йоршиком" попуцували всередині, так як розривів не було то ніц не шили, і відпустили з богом, на третій день зробили УЗД, все було чистенько і мене могли вже виписувати, але доця ще була не готова до виписки.

• Подобається Подобається x 7
  16. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

От і в мене теж така процедура була, і мені здається що це усім так роблять, але це не боляче, це точно.

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Чистку матки після пологів проводять при поганому відходженні плаценти. Це означає, що, лікар ретельно оглядає плаценту на предмет неповного її відшарування, тому, при невідокремленні окремих її часточок, чистку проводять у пологовому залі. Може і так бути, що лише за кілька днів на узд перед випискою помітно, що плацента не повністю відокремлена, хоча не виключено, що це може статися по причині лікарської неуважності, тоді теж проводять чистки і це нормально - хоча вже болючіше значно ніж відразу після пологів. Чи може я не до кінця розумію про яку чистку саме йде мова?

Останнє редагування: 5 Лютий 2009
  18. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Це було жахливо, пeрeйми, потуги та народження дитини це насолода у порiвняннi з тою 'чисткою' :sad: я думала що чоловіку на голову залiзу, бо чистила тампоном з спиртом, пeкло :sad:. Це найгірше що було в моiх пологах. Народжували в мeдi

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я тої "чистки" зовсім не відчувала... Гірше було, коли зашивали розтин, але манюня вже лежала на животі і дивилася на мене своїми оченятками. Народжувала теж в Медінституті.

20. kati

kati Well-Known Member

після розповіді одної коліжани,я найбільше боялась тої чисттки.....а получилось так що я навіть нічого не відчула,незнаю робили там шось чи не робили,а після того як народився синок я літала десь так під стелею....абсолютно ніяких неприємних відчутів не було.....
    .....і ще....я тільки потім зрозуміла що незнаю коли та плацента вийшла...я її не бачила:confused:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.