Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

давчата, висновок напрошується один - ДП, або шукайте одного єдиного ідеального лікаря.
    за Джамбула в мене думка своя вже давно і я туди нізащо. Просто інтуітивно мені той пологовий не до вподоби.
    а всі розмови на останніх сторінках нагадують хороший піар (ІМНО)... вагітних матусь лякати дуже просто (по собі знаю).

ще що хочу сказати: БЕЗОПЛАТНОЇ МЕДИЦИНИ В НАС НЕ ІСНУЄ! як і всього решта, в нашій країні всюди платиш, а іноді і в кілька раз перевищено. така вже ментальність. і надіятись що хтось щось зробить "з громадського обов"язку" це треба добре пошукати. Так як мені попалась лікарка в ЖК, якій я лудво втулила цукорки на останньому візиті (гроші повертала, а цукорки я вже внаглу залишила "до чаю") і це дивина...
    а попробуйте лікарю в Польщі дати "лапувку". Знайома там їздила лікуватись і її там ще прооперували. Так лікарка в неї навіть квітів не хотіла взяти - сказала віднести до Маткі Боскої в холі. Так вона заплатила в касу, причому пристойно. Але до неї ставились як до людини, все було ОК, додаткових "непередбачуваних" коштів жодних...
    в нас навіть запровадження страхової медицини сильно ситуацію не змінить - тут треба як Мойсей, 40 років по пустелі водити, щоб стара ментальність померла, а нова народилась здоровішою.

• Подобається Подобається x 25
  2. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Міра...БРАВО!!! 100%

• Подобається Подобається x 3
  3. Профі

Профі Member

Закрили тему жіночки.Хто де хоче там і родить.Всі лікарі порядні.Іповії теж люди.І ніхто не знає,що його чекає завтра.І кожен із вас може дати список порядних і непорядних лікарів(на свою думку)Ще одне питаннячко,кого я піарю.А можна я сьогодні пропіарю Циснецького?Читала як він приймав пологи,тягнув дитину,результатДЦП.Але мені сподобалось,ми зробили все що могли-200 баксів мені.Кльовий чувак.А основне порядний,взяв 200,а не 600 як Ошуркевич,і зробив все що міг.Короче кому взагалі ті списки треба,хто ту фігню читає.І взагалі саме ліпше іти до Потапова,бо він як і зробить якусь фігню,то йому все одно нічого не буде.Ще одного пропіарила.А саме офігітєльно взагалі до Левандівки_на домашні пологи.А взагалі ви як малі діти,вагітні і стільки в інтернеті.Все одно підете до того до кого мали йти.НЕ ПЕРЕЙМАЙТЕСЯ ЖІНОЧКИ!А то піар не піар.Бутьте такими як Sova,МУДРА ЛЮДИНА,всіх слухає а на все свою думку має.Все що тут написано дурня-тільки субєктивні факти,а обєктивних немає.Попросіть Улашина нехай прокоментує або Ковальчука,або взагалі Бєсєдіна,той намаразмірує.Їдьте до Луцька та й будечистий спокій.Всім легких пологів у самого кращого лікаря!Я їду в Єгипет пока приїду вас забуду.Достали ви мене жіночки.

• Подобається Подобається x 5
  4. Дана

Дана Well-Known Member

На рахунок лікарів я мовчала, кожна людина має власний розум і може вирішити що ї як вона має робити з наданою їй інформацією. Але на рахунок Бєсєдина маю власну думку. Дякуючи йому моя рідна сестра з діагнозом несумісним з вагітністю, варіант або дитина або мама завагітніла, виносила і сама народила здорового козака. З його сторони був повний контроль, не було залякування, не було купу дорогезних препаратів , усі лікарі схиляли сестру до кесарського розтину, бо нирки її не витримають пологів, він єдиний був проти, бо організм сестри зможе народити природньо дитину, так і сталося, я вже писала сестра народила сама хлопця 4300, дитина здорова не було витискань, стимуляція і.т.п
    Так що і від мене і від сестри низький уклін йому.

• Подобається Подобається x 13
  5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

а я знаю супер багато позитивного про Ковальчука з Батальної, а от про Калініна з Джамбула - мою товаришку розродив кесарським за шалені гроші, зашив неакуратно, дитина невеличка а породілля крупненька і могла би сама напевно народити... хоча племінниця мого чоловіка відзивається про того ж таки Калініна добре. Це все на мою думку доля випадку - тобто раз на раз не приходиться - наприклад моя сестра народжувала в Прокопіва і може сказати про свої пологи велике йому ДЯКУЮ а от співробітниця нарікала на неуважність і надмірну заклопотаність ... такщо тут багато суб'єктивного, а багато і просто особистого - пережитого на власному досвіді і дякую всім, що все те пишете. Якщо чесно признатись то у моєму виборі лікаря для пологів цей сайт допоміг:)

А про Бєсєдіна теж можу добре сказати - якби його участь була єдиною при консультації що робити моїй родичці з кістою у її дитини - то фізіологічну і невелику він пропонував різати... це він полюбляє - я не працюю медиком, але закінчила медінститут - професора би не дуже рекомендувала як суперспеціаліста. Але наголошую - це моя особиста думка, а не аксіома!!!

6. SovaBa

SovaBa noctua

Все правильно! Бо інакше виходить, що писати інформацію- справа невдячна. Бо допис один, а висновків...скільки людей- стільки вражень, кожен трактує, як йому заманеться! Прочитайте одне і те ж з позитивним і негативним настроєм- взагалі різний текст вийде! Тому треба просто читати і ВЛАСНІ висновки робити

7. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Ми ще когось дістали...шкода, хотіли як найкраще...а вийшло, як завжди!!! :):):)

8. галіна

галіна Well-Known Member

Доброго всім дня!!!Я тут вперше!!!Я вже на 31-тижні вагітності.
    Може хтось щось знає про лікаря Улашина.Буду дуже вдячна:rolleyes::rolleyes:

9. уля

уля Member

Я зараз на 36 неділі.Мені радили Улашина казали шо хороший!!!Але я чомусь до нього не пішла а звернулася до Жінчина дуже хороший і приемний спеціаліст.:o:o:o:o

• Подобається Подобається x 1
  10. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

Невже ви не розумієте, що все дууже умовно! А я знаю Ковальчука не як професіонала, а як людину... Я б не народжувала в нього!!! От вам і особистий фактор.
    А от Профі я підтримую. Про тих, кого знаю, цілком спокійно вірю інформації.:confused:

• Подобається Подобається x 2
  11. SovaBa

SovaBa noctua

Можу сказати одне: читаю останні сторінки і чим більше проходить часу (видно інформація "вкладається") тим адекватніша і правильніша реакція на "список", і хоч висновки в кожного різні, але виважені, і без дофантазовування, що дуже тішить :D

12. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, ПРО ЩО ВИ ГОВОРИТЕ????
    Три сторінки обговорення чи етично приймати пологи у повій. Послухайте себе! Це вже зовсім дико. А куди іти повіям, неблагополучним і тим, кого випадково (і таке буває) заразили венеричною хворобою? Чи вони не люди?
    Чи ті ж аборти. Це ж вибір жінки. Якщо привозять жінку до чергово лікаря на аборт, то йому тут можна "порушувати клятву Гіпократа"? А якщо від цього залежить життя людини? Мене серед ночі привезли із страшною кровотечею, черговий лікар зробив все що міг, але мусив чистити, бо вже було пізно. Для когось він - убивця, а мені він може врятував життя (бо з такою кровотечею я по лікарнях довго б не виїздила)
    Просто прикро стало.

• Подобається Подобається x 7
  13. SovaBa

SovaBa noctua

Шановна Nаtа:"наша песня хороша, начинай сначала..."? та ж прочитайте уважно все по порядку! Хтось не так зрозумів, і почалося: Не приймати пологи в повій! Чи ви бачите що вам хочеться, щоб було про що писати? Купу раз написала, що хай приймають пологи в УСІХ, і так має бути, але по правилам, з аналізами, а не за великі гроші з липовими довідками! Вже ніби всі зрозуміли, про що в тому списку йдеться, а ви далі...

14. SovaBa

SovaBa noctua

А абортів роблять по конвеєру, без медичних показів! І не треба з усіх робити бездушних ізвергів, перше прочитайте, про що пишуть!!!

15. Nata

Nata Well-Known Member

Я уважно прочитала. І, до Вашого відома, я категорично проти абортів. Просто ситуації різні бувають.
    А взагалі, я вважаю, що правильно було б попросити модераторів видалити сторінки із обговоренням "списку". Зрештою це не етично. Крім того є тема про обговорення лікарів із ПБ.

Ще раз прошу вибачення за емоції, але всі ми люди і до всіх мало б бути людське відношення.

16. SovaBa

SovaBa noctua

:) а самі ж обговорюєте! Вже пусті балачки ніби припинили, зокрема по кимось вигаданій віртуальній темі, про що взагалі в списку не йшлось, а ви ту саму бурну фантазію повторили

17. Лянка

Лянка Well-Known Member

Зараз таким пологовим є Медінститут

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О-па:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa: А ще через рік стане Батальна:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:.

• Подобається Подобається x 1
  19. Лянка

Лянка Well-Known Member

А ви хіба не вкурсі, що після ремонту на Джамбула вже нема обсервації. Всіх вагітних з інфекційними хворобами, тих хто народив по дорозі до пологового, з шкірними хворобами тепер приймають тільки в Медінституті.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та я в курсі, от про те й кажу, що такими темпами - скоро будем всі народжувати дома:clapping:

Статус теми:
Закрита.