Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Ну, можливо я не можу об"єктивно його оцінювати з того приводу, що мій лікар пішов у відпустку і "передав" мене Улашину. Оцінюючи його роботу зі мною - супер, але балачок-пояснень від нього не чула, коротко і ясно пояснював що робити. Порадити вам його чи ні - не знаю.
    Може olenkastar щось конкретніше розповість.

2. Світла

Світла New Member

Велике проханнячко, як хто має телефончик Данкова - скиньте в приват. Буду дуже вдячна!!!!

А щодо сімейних палат на Мечнікова - десь на початку вересня на цьому сайті викладали її фото, можете глянути, ну й коштує дійсно 450 в касу. На мою думку, вона того вартує.

Знайшла фото сімейної на Мечнікова - пост 1167 стор 117 в цій темі

Останнє редагування модератором: 27 Вересень 2008
  3. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Сімейних пологових залів на Мечнікова 2, та 7 індивідуальних пологових залів (перший поверх), 4 індивідуальних пологових зали знаходяться на четвертому поверсі. У всіх пологових залах першого поверху проведено капітальний ремонт згідно сучасних вимог.

4. viltis

viltis Well-Known Member

Дівчатка пам"ятаю, що десь писали про лікарку Король ( чи Кароль) Галину з Мечнікова. На форумі щось не можу знайти....хто які відгуки про неї має? дуже важливо...дякую всім.

5. Кішка

Кішка Well-Known Member

Я новенька срок пологів майже як у тебе ти вже вирішила де народжувати

6. viltis

viltis Well-Known Member

Швидше всього, що на Мечнікова, от тільки з лікарем ще не оприділилась:) От сяду. ще раз прочитаю всі відгуки...і буду щось думати....

• Подобається Подобається x 2
  7. irushka

irushka Well-Known Member

Я тут кілька сторінок тому питалась про Надіжка В. з Мечнікова для сестри, так от (може кому пригодиться) сестра вже нгародила і дуже ним задоволена. подробиць пологів ще не знаю, але народжували вони разом з чоловіком, точно її не різали і не проколювали води, ставлення дуже добре, лікар уважний і відповідальний, дитинка здорова. Якщо комусь треба детальніше, можу розпитатись.

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Запитайте будь-ласка, бо я візуально знаю цього лікаря, було б добре знати подробиці, можна в приват :)

• Подобається Подобається x 1
  9. kukusya

kukusya Well-Known Member

:y:Нарешті я знайшла інформацію про Мєчнікова:На виконання наказу МОЗ України від 10.05.2007 року № 234 "Про організацію профілактики внутрішньо лікарняних інфекцій в акушерських стаціонарах", міської програми з охорони здоров'я матері і дитини на період 2008-2012 роки затвердженої ухвалою сесії міської ради від 11.10.2007р. №1143, рішення медичної ради від 11.11.2007р. та наказу управління охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради від 17.05.2008 року№171-в, в пологовому будинку з 01.08.2008 року створено пологове відділення в якому функціонує 7 індивідуальних та 2 сімейних пологових зали.
    В цих пологових залах створені умови наближені до домашніх, що дозволяє: :
    - забезпечити інтимність пологів;
    - максимально зменшити почуття страху і тривоги у жінки перед пологами;
    - залучати чоловіка та інших членів родини до часті у пологах
    Для проведення ремонту та оснащення обладнанням з місцевого бюджету виділено 930 тис. грн.( 530 тис. грн. ремонт, 400 тис. грн оснащення), за залучені позабюджетні кошти виконаного робіт та придбано устаткування на суму 250 тис. грн.
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 29 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 9
  10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ууууууууууу........я в неї на підтримці лежала. Не знаю як спеціаліст по пологам але гроші любить і не стидається сказати що ви забули подякувати лікарю.

11. Златка

Златка Well-Known Member

То може їй просто сказати "велике вам дякую" :tanksmile: Як то вже дратує, ну як в них язик повертається, а?

• Подобається Подобається x 3
  12. Улянка

Улянка Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa: Вона ще й такі гроші беручи сміла заікнутись мому чоловіку що поклала мене в найкращу палату. А там кусками штукатурка падала, а вікно взагалі не закривалось. Ще й на ремонт палати натякала як почула що фірма на якій я працюю будівництвом займається:xaxa:Спонсорів шукала:xaxa:
    Мене вразило тоді просто відношення як до собаки. и то всюди такі. Я сиджу в приймальній з кровотечею а вона каже: зараз йдем на УЗД але не забудь взяти гроші з собою. От вам і клятва Гіпократа. Щастя що не всі такі

13. Златка

Златка Well-Known Member

Не всі, але то як добра ложка дьогтю :no:

• Подобається Подобається x 1
  14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Треба було вам з собою чоловіка брати...аби він їй популярно пояснив хто вона і що має не забувати. А то наші лікарі також щось підзабувають нащо вони взагалі до лікарської справи бралися.

15. Анута

Анута Well-Known Member

нащо, нащо... "з метою отримання прибутку" - так до всіх справ беруться, ну окрім хіба що якихось благодійних випадків, де ідея і моральне задоволення цінніші за отримані прибутки

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Та нажаль я приїхала сама а чоловік стояв в той час в пробці і приїхав вже пізніше

17. фанатка

фанатка New Member

Світла, Данкова Олега Веніаміновича
    Я народжувала давненько,9 жовтня моїй Юльці буде вже шість.Дуже приємно і зараз чути про Олега Веніаміновича хороші відгуки,Лікар він з великої букви!!!!Порадила мені його коліжанка,яка народжувала в нього пів року швидше за мене.Роддом мене,звичайно,вразив:великі палати на 7-9 жінок(ще й на той час єдиний був відчинений,решту закрили на помивку і жінок після родів клали навіть в коридорі),косметичний ремонт сан.вузлів,осінньо-зимовий період,через це з відвідувачами і навіть з чоловіком дозволялося постояти 5 хв...Але родами я дуже задоволена,настільки все було просто і Олег Веніамінович справді людина справи.То ж до нього раджу йти не задумуючись!

• Подобається Подобається x 3
  18. julchyk

julchyk Well-Known Member

2 свіжих враження ( за останній місяць народили 2 співробітниці)- пологовий на Мечнікова:
    1. лікар Шекета Л.Д.- не стимулювала ,дуже хороші враження. вартість - 500 у.о. ( сама розрахувалась із акушером та дитячим)
    2. Бонцаревська О.Г.- без стимуляціїї, природні пологи там, де мало бути кесарське.Дуже хороші враження. Вартість- 400 у.о. лікар., по 200 грн акушеру і дитячому.

19. Katrin

Katrin Well-Known Member

Народжувала в Бонцаревської рік назад, тому враження не зовсім свіже.:xaxa:
    +: Загалом уважна, приходить після пологів щодня, часом і по 2 рази. В передродовій і за руку тримає і пити сама дає і поговорить, заспокоїть і т.д.
    -: Стимулювала по повній програмі. Краще наперед підписати всі документи і 10000 раз перевірити, якщо плануєте сумісні пологи (можу помилятись, але враження склалось, що вона не зовсім підтримує СП). Краще дзвонити до неї вже коли схватки по 5 хвилин, інакше стимуляції не уникнути. Не проти покласти швидше.

20. mayscream

mayscream Well-Known Member

1.Щодо Шекети Л.Д.:лікувала в неї певні жіночі проблеми,коли вона була ще заввідділення на Руській.Дуже уважна та приємна якнамене лікар,фінансовим вимаганням не страждає.Народжувати думала в неї,але не склалося в неї з планами.
    2.Бонцаревська О.Г.: народжувала три роки з копійками тому.Мінусом дійсно є її любов до вкладання майбутніх мамочок до патології за тиждень-два до пологів,хоча особисто мені це не зашкодила,бо мала проблеми на останніх тижнях. Щодо любові до стимуляцій,нічого не можу сказати.В мене були плановані стимульовані пологи,бо знов ж таки мала проблеми.Стимуляцію вони консиліумом призначали.Та і та сама стимуляція пішла не так як би мала,дуже вдячна Оксані Грегорівні,що вимучила таки мене родити самій,та відбивала до останнього від кесарського.Дуже уважна і приємна людина,чи то в нас з нею так добре стосунки склалися;-)Вдруге піду однозначно до неї.

Статус теми:
Закрита.