Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Ви би ще прізвище лікарки написали, ну і ціну;)...

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Невже без жодної ін'єкції, не різала, не шила?

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Тоді треба знати де краще... Відкриєте дівчатам секрет? Хіба вдома?
    Хоча в кого яка хата... особисто мені санітарні умови на Мечнікова були як мінімум не гірші ніж вдома, принаймні завжди була холодна і гаряча вода, плюс кілька разів на добу вологе прибирання.

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Що значить "оплата праці"... :xaxa::xaxa::xaxa:
    Дома "кілька разів на добу" ніхто не страждає.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Але ж і вам ніхто не гарантував перебування в тій палаті. Якщо я правильно все зрозуміла, то палат "підвищеного комфорту" на Мечнікова зараз декілька, тобто гарантувати, що будеш народжувати і перебувати після пологів саме в тій палаті ніхто не може, тільки за умови, якщо вона вільна.

Коли ж то в нас вже можна буде заплатити гроші, і знати за що саме ти їх платиш :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Loyal

Loyal Well-Known Member

Цен ВАШЕ право відмовитись, яке жодним чином не залежить від пологового!!! Не слухайте, що "десь" не можна відмовитись. Ви маєте "право", а не "обов"язок"!

То треба кожного разу фільтрувати. Я чула таку інформацію в першу чергу про Батальну, а потім про Медінститут

7. Aster

Aster Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

ага, чула абсолютно такі ж відгуки
    + гроші величезні вимагає (не знаю, наскільки правда)

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

ВЕЛИЧЕЗНІ, у липні 2006, будучи черговим лікарем, з яким ми не дововлялися, за легкі пологи собі особисто взяв 200 у.о., причому з лікарем, з яким було домовлено, сума була чи не наполовину менша, хоча лікар з іншого рангу ПРОФЕСІЙНОСТІ - ПРОКОПІВ І. В.

П.С. Сімкін в цей час, якщо з ним "домовлятися" брав 300 у.о.

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Знаеш,:umbrage:я взагалі дуже толерантна людина але на таке не змовчу,бо мабуть тобі попалась ЯКАСЬ ВІП-ПАЛАТА,тому що холодна вода-по дві три години вдень,(за гарячу я взагалі мовчу--її не було ні разу,ледь тепленька в душі-раз на пару днів),вологе прибирання раз в тиждень--в середу перед обходом професора--я відлежала на підтримці довго,і ні разу не прибирали по пару разів на день,а на рахунок санітаріі--знаеш,не знаю як там тобі,але коли з під мене після родів взяли тряпку всю в крові і пішли витирати крісло під іншою дівчинкою...то вибач ,а я після перенесених пологів ще мала чекати 2,5 години в родзалі поки народять інші дві дівчинки-бо як виявилось поки їх столи не відсунуть то каталка не проїде--от і вийшло що замість одних родів я перенесла :sad:три.Не хочу казати що так у всіх ..але вдруге туда не піду!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Zlju4ka, а коли Ви народжувати, бо може за цей час щось змінилося?

11. Zlju4ka

липень 2007 року.
    я читала в якісь газеті(вроді експрес)що здаеться з минулої осені там зробили дуже круті палати,і вода цілодобово ,і туалети нормальні і внормальній кількості(не треба по 15 хв чекати),і навіть куточки де породілля можуть перенести перейми,там і швецька стінка,і фіт боли,і все-таке.і окремі родові зали для сімейних пологів .і якщо це дійсно так--то це було б просто супер.!!!!!!!Та я не бачила тому про зміни нічо сказати не зможу...може хтось нещодавно народжував то краще знає як там тепер!!!!:)

12. Андріана

Андріана Well-Known Member

так dimalozz і розказує, що там зараз не гірше, ніж вдома

• Подобається Подобається x 1
  13. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Zlju4ka, а як би ви були уважніші та прочитали пару сторінок назад, то не то що прочитали, ви б і побачили ту палату:rolleyes:

• Подобається Подобається x 4
  14. Zlju4ka

полистала-подивилась!Дійсно гарно!!!Близько не те що було!!!!:)

15. julchyk

julchyk Well-Known Member

я народжувала там раніше за Вас і лежала у звичайній палаті і вгінекології, і в патології, і в післяпологовій- вологе прибирання там робили щодня, а то і двічі.І незалежно від побутових умов, я і вдруге народжувала б там. Бо ми обираємо собі не побутові умови, а професійність лікаря.А лікарі там справді профі.

від лікарів- маю конкретні прізвища трьох різних абсолютно незацікавлених медиків.На запитання про побутові умови, казали-"Батальна,але +стафілокок". З 5 моїх знайомих немовлята мали стафілокок- 3 були народжені на Батальній,2 - на Джамбула ( останній випадок був із родини- 2 місю назад).жоден із знайомих, хто за останні три роки народив на Мечнікова чи в Обласній на Некрасова -з цим не стикався.Звичайно, це все не показник

Уявляєте, ні.Хоча, одну скобу після пологів наклала- була тріщинка.

Прізвище я вже раніше писала, а от про ціну писати вже не актуально- 4 роки минуло- за такі кошти вже не родять.

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2008
  16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я там народжувала в червні. В душ на поверсі піти теж не ризикнула. В палаті туалету не було. Була в 4-місній і в 3-місній безплатних палатах. Не сказала б що вони якісь модні... За грн. персонал стає набагато уважнішим.
    Багато залежить від лікаря. Мій приходив до мене щодня. В УЗД потреби не було,а от коли при виписці мого лікаря не було, то черговий відправив на УЗД (фраза "і якщо маєте, візьміть з собою 20 грн" мене добила). Документи були всі в порядку, але їх видача обійшлась у прямо запрошену "шоколадку"=5 грн старшій медсестрі. Трохи поскандалили у виписній кімнаті, бо я навідріз відмовилась замовляти їхні непотрібні мені послуги відео- і фотооператора.
    Загалом, пологовим задоволена, бо пологи пройшли дуже добре, ми з малюком здорові, було чисто і приємна компанія :).

17. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчатка, може хто знає як Надіжко Вальдемар з Мечнікова на пологах? Моя сестричка була в нього на підтримці, враження хороші, хотіла би в нього народжувати, але на жаль ніхто нічого не може про нього сказати, то вона вагається. Порадьте!
    Якщо про нього вже тут йшлося, то підкажіть, я ще пошукаю, бо наразі пошук без результату.

18. Zlju4ka

Юльчік,я рада що вам повезло з лікарями,і ви вважаете їх профі-але мені -нажаль,зробили дитині таку травму що я вже рік лікую,і нажаль не впевнена що ще за рік вилікую.І таких прикладів безліч,тому кожен мабуть залишиться при своїй думці...бо це дуже індивідуальне питання,і кожен керується виключно своїм випадком.:cowboy:

Зі мною дівчинка лежала на підтримці,і її лікар кудась поїхав їй дали Вальдемара--дуже приємний,охайний--вона народила дівчинку здорову(без інцедентів),і наскільки вона боялась бо незнала що за лікар-настільки була задоволена ним.!Це єдине що я чула про нього!:)

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 2
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Діма не був на Пологах Дома... Не пробував... :xaxa:
    Не розказуйте....

Ну, повірити у створення 3-зіркових номерів ще можна. А з цим:
    як думаєте? Розширили проїзди для каталок? :cowboy:

Чому ж..?
    Уявляю.
    Вас хто "поклав" туди? Прокурор області? Зав.відділенням? :cowboy::cowboy::cowboy:
    Чи у Вас прізвище з чиїмось співпадає? (Садовий, наприклад...)

Останнє редагування: 16 Вересень 2008
  20. Світла

Світла New Member

Привіт всім львів"янкам! Хочу запитати, чи має хто інформацію про те, що буде на Джамбула після ремонту? Маю родити в грудні, хотіла на Мечнікова, але його закривають на мийку. Хочу лише партнерські пологи, але багато чула, що на Джамбула до цього ставляться не дуже...

Статус теми:
Закрита.