Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. vanilia

vanilia Miracles are real

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Саме це я і мала на увазі. В нас лікарі мало такого досвіду мають. А там кожна мінімальна помилка може бути фатальною.

• Подобається Подобається x 1
  2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А як стосовно стимулювання?

3. Наталя

Наталя Well-Known Member

Є. В гілці "Розповіді про пологи". :)

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

1. лікарю 150$ (без медикаментів), акушерці 150грн., дитячій 100грн.
    2.народжувала на Мєчнікова,на той час ше був один великий родзал,але я була сама. Дитину відразу виклали на живіт,потім приклали до груді, перебували разом з дитиною, палата звичайна,АНТОШКИ були всі зайняті.
    3.Лікар Федина Роман Григорович, я дуже задоволена ним. мої всі знайомі теж родили в нього, тільки хороше говорили.
    4.мінуси,мабуть, умови не найкращі,але тепер там зробили ремонт,та я не скаржилася. Мені там сподобалося.:)

5. Aster

Aster Well-Known Member

Зара пошукаю. :))

Знайшла! Гарна розповідь!

А можна взнати яка була віддяка лікарці? Я в цінах на Батальній не можу розібратися - всі пишуть зовсім різні суми. :)

6. levandivka

levandivka З яйцями...

О! Можна вже й Прокуратуру трусити...

7. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Це не докази)))).

8. Марічка

Марічка Well-Known Member

Коли я приїхала в лікарню в 24 годині, відходили води і було 2 пальці відкриття, матка мяка. Подзвонила до лікарки, вона приїхала з дому. Народила я о 3.55. Стимулювання не було, все було природньо.

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

От най би і зібрали ті докази...
    Уявляєте, як ціни впадуть? :)

10. Nata

Nata Well-Known Member

Боюся, що тоді ціни не впадуть, а ще більше виростуть, бо треба буде ще з прокурорами ділитися.
    До речі, розповідали мені, що завлікарні (будь-якої) раз в квартал збирає певну суму і везе в Міністерство. Тому не все, що лікарі беруть їм і залишається, діляться всі...

• Подобається Подобається x 7
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

Без сумніву, ТАК.
    Але Вас це влаштовує?
    Підозрюю, що при певній активності, можна було б зрушити ситуацію.
    Нє?

12. Nata

Nata Well-Known Member

Звісно що не влаштовує. Але тут кожен ладен заплатити і "моя хата з краю". А для того, щоб побороти систму, треба докласти немалих зусиль.
    Тут ідеться про життя, а лікарі (не всі!) не надто переймаються клятвою Гіпократа, якщо ту клятву конвертом не скріпити. От так і виходить. Ніхто не хоче ризикнути.

• Подобається Подобається x 5
  13. Олька

Олька Well-Known Member

Він мене дивився перед самими родами, бо був черговий в ту ніч і його прогнози щодо родів справдились. Чула про нього багато хорошого!

14. Iva

Iva миється в бані

Не знала в яку тему краще написати, якщо не сюди по контексту, нехай модератор перенесе в іншу гілку.
    Безпосередньо зараз перебуваю в лікарні на Батальній, от і хочу поділитися свіжими враженнями.
    В мене 41 тиждень, вагітність запланована і дуже бажана, мені 26 років, я трохи переходила, вся вагітність була дуже легкою, без ускладнень, навпаки працювала за двох, не хворіла взагалі, хоча регулярно лякали "типовими ускладненнями вагітних", просто настроїлась одразу на краще - і так воно і було. Доречі, прочитавши на початку вагітності статтю про токсикоз. як суто психологічне явище на 99%, вирішила що в мене його не буде, бо я цього не хочу і не маю на це часу. і так і сталося.
    Спостерігалася в Інтерсоно фактично всю вагітність і от що я вам скажу:
    - обирала керуючись непоганими відгуками як єдину приватну, найкращу клініку у Львові, не хотіла вистоювати черги в лікарнях, хотіла отримувати гарний сервіс звичайно за відповідні гроші.
    Що отримала: персонал середньої лаки - медсестри, дівчата на рецепції і тд. просто супер, завжди вітаються, усміхаються, допомагають чим можуть - ніяких нарікань.
    завжди самі дзвонять перепитують чи я буду, на коли краще та коли я туди приходжу, завжди приймають вчасно. Мій лікар ніколи не розказувала більше, ніж я намагалася з неї витягнути, була трохи розсіяна, та чомусь ніколи не усміхалась, може просто така людина. Але, як виявилося пізніше, моя обмінна картка була заповнена не належним чином, певних аналізів бракувало, на деякі важливі речі не звернули увагу. Що таке карта рухів я знала, а от чому я її не вела мене спитав тільки зав.відділенням, коли мене оформлювали в лікарню. Спитався хто мене спостерігав і коли почув, досить сильно зкривився - розказую як було :).
    Так от загалом, Інтерсоно я не зовсім задоволена, сервіс так, присутній, хороша апаратура, гарний ремонт, але якби в мене була не така легка вагітність, хто знає, чи вони б чогось не прогавили...
    Рівно 9 місяців я відбігала а на початку 39 тижня з"явились досить раптово величезні набряки. Подзвонила в Інтерсоно - сказали "нічим не можем допомогти!!! їдьте на батальну":) Єдине за що дійсно вдячна - порадили звертатися до Прокопьєва Ігора Володимировича.
    Перший візит до нього і після огляду набряків сказав лягати, відпросилися до дому за умови дієти та чоловік пообіцяв особисто мене зачиняти вдома, бо я планувала до останнього дня працювати. Два тижні в дома і два рази на тиждень на огляд в лікарню. Набряки то зходили, то з"являлися. Донечка зі мною побачитись не поспішала, хоча пройшли вже абсолютно всі терміни і от вчора приїхали ми на огляд, а додому нас не відпустили.
    Абсолютно здоровою я себе не вважаю, але за все свідоме життя жодного разу в лікарні не лежала, тому готувалася морально.
    Лікарня це завжди стрес, а для вагітної та ще й українська лікарня це стрес потрійний. Поклали мене в патологію, назва страшна але я тільки тепер оцінила, що мій лікар мене поклав не до себе в відділення, а домовився з зав.відділенням патології - тут не чути як вдень і вночі кричать:) та вільне відвідування до 8 вечора, можна виходити гуляти на вулицю. Поклали в 3-х містну палату, поки чоловік їздив за речами, мене оглянули, взяли аналізи, поміряли серцебиття дитини, все оформили. Палата абсолютно нормальна, не євроремонт звичайно, але побілка, штори, сантехніка нові, меблі старі, гаряча вода постійно, годують тричі на день - непогано. Персонал привітний, відповідальний. Вчора приходили дівчата з лялькою і розповідали про ГВ, показували як правильно прикладати. Сьогодні запрошували на лекцію по ГВ. В палаті прибирають двічі на день та один раз на день миють санвузол. Поки мені тут не так страшно, як думалось.
    Загалом Батальною поки що задоволена.
    Про пологове і самі пологи напишу пізніше. Якщо раптом є питання поки я ще тут - можу відповісти.

• Подобається Подобається x 21
  15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Все ж таки, мабуть, до Прокопіва Ігора Володимировича. СУПЕР!!!!!!!!
    Вже про нього писала !!!!!!!!!!!

16. Aster

Aster Well-Known Member

Є питання. :)))

Чи можна ось так просто приїхати на Батальну і попроситися лягти на збереження? Чи потрібно все ж таки якесь направлення?

Була сьогодні на УЗІ в Інтерсоно - побачили сильний тонус, рекомендували лягти в лікарню на тиждень-два і покрапати ліки. Але моя лікарка в ЖК каже, що має право відправити мене тільки на Мечнікова. Не хочу, я там вже раз була - умови жахливі! Якщо я просто приїду на Батальну - мене приймуть?

17. Олька

Олька Well-Known Member

Коли я лежала на Мечнікова (4 роки назад), зі мною лежала дівчинка, яка тільки но була на Батальній, плювалась від тої Батальної.... Я не хвалю Мечнікова, але Батальну ненавиджу, колись мені там поставили діагноз, що я не зможу мати дітей, та слава Богу донечці 4 роки!!!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Мені колись там одна лікарка сказала що в мене дещо страшне, від чого я думала, що помру і навіть батькам нічого не говорила, не хотіла їх розстроювати, і лікувала дорожезними ліками, а ж поки я не пішла до іншої лікарки, і та гарно все підлікувала і пояснила, що нічого страшного не має. Була я тоді ще молода і зелена. А зараз та дохториса бігає по Батальній з паперами і пише дохторську десертацію. Але Батальною я ЗАДОВОЛЕНА, хоча так само її не любила, але пані випадок завела мене туди, чому я дуже рада.

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я з двома своїми вагітностями лежала на збереженні на Топольній.Лікарню цю ніколи не любила,але в гінекології,де я лежала зроблений дуже пристойний ремонт,палата на чотирьох,правда душу нема,але па поверсі є ванна кімната .Обидва рази була одна і та ж лікарка,бо,якщо перший раз попала до неї випадково,то другий раз спеціально з нею домовлялась.І як результат-у мене двоє чудових КАРАПУЗИКІВ.Хочете ,можу дати телефони лікарки.Пишіть в ПП.
    Тільки зараз глянула на ваш термін,сорі,на Топольній лише приймають до 22 тижня.А на Батальній я родила в лікаря,яка працює в патології,непогана,якщо хочете,можу дати її координати.

20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

І я лежала в гінекології на Топольній, палата з гарним євроремонтом, фіраночки гарні, бра на стіні, а лікар ... навіть згадувати не хочеться. То по рекомендаціях свекрухи.

Статус теми:
Закрита.