Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Вроді Батальна мала щось типу сайта.....але він такий був малоінформативний якісь...

2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

3. Ksani

Ksani Well-Known Member

У моїй ЖК мені щоразу доводилося чекати по 45 хвилин і черзі, де були тільки вагітні. Ніяк не могла зрозуміти: чому доводиться чекати, всі ж записані ? І от, одного разу я записалася на 8-00 і мені стало все зрозуміло: лікарка пийшла о 8.05 разом із пацієнткою. А я потрапила на прийом о 8.45. Ніколь, це часом не Ви йшли з моєю лікаркою ? ))) Мені Ваша життєва позиція нагадує жужиків на джипах, які не визнають ніяких правил дорожнього руху, бо у них машина крутіша і в разі чого вони тут "підмажуть", а там - заплатять. Ви живете у суспільстві, де окрім Ваших власних інтересів існують ще інтереси інших людей, у яких теж робота і брак часу. Якщо ж Ви вважаєте себе крейсером, який не бачить перешкод (читайте- інших людей), тоді Ваш шлях мабуть у відкрите море ? :D
    І ще один випадок, що стався у ПОЛОГОВОМУ на Батальній ( повертаємося в тему). Після пологів на 3-й день всіх ведуть на 1-й поверх на УЗІ матки. І от картина: стоять вісім чи десять новоспечених мамусь, дехто не може розігнутися через шви. Нарешті кабінет УЗІ звільняється і тут якась дохторша перед носом у всіх затягує туди якусь жінку! На виході я її запитую: а це нічого, що у нас зараз нагорі діти плачуть (в прямому значенні цього слова)? На що дохторша мені відповідає: свої претензії адресуйте Вашому лікарю! Цікаво, а якщо перед кабінетом зустірнуться два лікаря, що тягнуть за руку своїх "платників", як вони визначатимуть, хто зайде перший? Як на торгах - хто більше заплатить, той і заходить ?

• Подобається Подобається x 13
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Гм-м-м...
    Хтось вживу то бачив?

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

часом не я :)
    Я взагалі в поліклініку заходжу ще перед 8.00 якщо збираюсь до лікаря зранку, щоб однозначно бути першою...... бо запізнення на роботу дуже не бажане .
    Пояснюю.......лікарка записує список на день, а не кожного на свою годину. Крім того там до записаних ще жива черга приєднується..... тому то густо то пусто.
    Я правила визнаю.... Їзжу по правилах і обережно. Тому до жужика на джипі не відношусь )))
    І мені цікаво :)

Маю велике прохання до всіх - давайте вже обговорювати пологові, ОК?Тим більше, є що обговорювати.

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я ніколи не записувалася...приходила-займала чергу і чемно чекала(хоча лікарка працює з моїм чоловіком і по його знайомству я до неї стала на облік),але нагло ніколи не заходила,вибирала час прийому після обіду,коли вже я не нароботі і йшла в ЖК.правда один раз,вона мене побачила в коридорі і забрала першою до себе-то було страшенно незручно перед іншими жінками(знаю,що таке черга до лікаря,поки робила той перший обхідний-насиділася в чергах і лише матюгалася в собі,коли хтось танком нагло завалював в кабінет,тому і рішила чемно чекати свою чергу і в Жк ,незважаючи на знайомство)

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Але ж там діють курси підготовки до пологів. Мабуть це як раз і є той центр.

Додано через 3 хвилини
    а я записуюсь.....більше того я питаю коли в неї не багато народу, бо мені пару днів туди сюди ролі не грають ..... і тоді я або сама перша...або сама остання, навіть на місяць наперед я записана самою останньою. По це навіть ій не нагадую.....вона і так знає що аж коли вже всі лікарі збиратись додому будуь - от тоді я приїду.

8. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я бачила : "консультант" приходить 1 раз на день, питає чи є проблеми. У мене була проблема (тріщинка), то вона мені виправляла прикладання, обіцяла принести накладку для полегшення годування. Наступного дня чергувала інша консультант, яка сказала, що накладка не потрібна. Третього дня консультанта я не бачила, бо вона мене не застала (я якраз була в душі :)). Четвертого дня мене виписали. Та й таке.

Додано через 3 хвилини
    Рада, що ми з Вами порозумілися :)

• Подобається Подобається x 1
  9. olenkastar

цитата з гілки про лікарів з ПБ-1. Джамбула
    2. Лікар на УЗД Макогонов.

мені здається,такого вже лікаря нема.я туди ходила на узд-там такої фамілії не стояло

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Але людина ж є...
    З ТАКим прізвищем у Ізраїль не пустять...

• Подобається Подобається x 2
  11. olenkastar

так,але ,бачу добре,що не працює там,мабуть було багато скарг...
    а може де інде вже влаштувався

12. Olay

Olay Well-Known Member

Точно нема, зате є молодий "спеціаліст" Катериною звати сказала нам на 38 тижні "Щось голова дуже маленька у вашої дитини може якісь вади?":ireful1:Я тоді подумала що в неї щось не того з її головою:ninja:

• Подобається Подобається x 2
  13. olenkastar

чи не Шатилович фамілія її?

14. Ser tabu

Ser tabu Member

прийде. в моєї дружини відійшли води близько опівночі. я заїхав за ним поблизу вул. Китайської і він прийняв роди(оперативне втручання), за що йому земний уклін і Дай Бог Вам здоров’я.

Грамотний, спокійний і професійний лікар.

Моїй двійні вже півтори року. Тьфу-тьфу-тьфу. Дай Бог їм здоров’я. :)

• Подобається Подобається x 4
  15. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Пам"ятаю я того Макогонова:ireful1:
    Коли мені на 38-му тижні коли я малим була вагітна, він на УЗД сказав "Щось я ручку одну бачу а другу нє", то я чуть там прямо в кабінеті не родила.:shutup: Страшний дядько був однако... :no:

• Подобається Подобається x 1
  16. bibrka

bibrka Well-Known Member

Я бачила відповідну табличку на дверях одного з кабінетів.

17. Aster

Aster Well-Known Member

Самі собі суперечите. Не він сам приїхав, а ви його привезли. Не всі це можуть, не до всіх він приходить. А лікар непоганий, так.

Додано через 1 хвилину
    Я бачила. Є спеціальний кабінет. Показують фільми про грудне вигодовування, про сумісні пологи, в певні дні тижня сидить там консультант.

18. olenkastar

ну перепрошую,чия жінка народжує???ше не хватало шоб лікарі по вас заїжали...

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Я про живу роботу питав. :)
    У них табличок і написів - на три ПБ вистарчить. А толку?

20. Skrynya

Skrynya Member

Людииииииииииии!!!! Мені скоро народжувати! Невже ніхто не народжував у Петришака (ДЖАМБУЛА)???

Статус теми:
Закрита.