Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Це не зовсім так, просто перші пологи - в медінституті, там ціни менші. А Лех ціну не назвав, ми по-партизанськи випитували хто скільки платив. Можна було певно менше, але в мене чоловік такий. Вперся, що кожна робота повинна оплачуватися, а мені в той момент всеодно було.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Таки підняли, 3 роки тому в меді тільки лікарю за пологи заплатили 100 у.о., цього року там ж 300 у.о. Наскільки я зрозуміла це пов"язано з тим що виплати на дітей підняли.

3. Leila

Leila Well-Known Member

і в мене такий чоловік теж саме сказав, хоча я родила недовго і лікарці не прийшлося зі мною сильно мучитися. вже звикли що треба платити ту таксу що люди говорять

4. Зозуля

Зозуля Member

А скажіть будь-ласка, Vanilia, коли ви народжували?

5. vanilia

vanilia Miracles are real

Минулого року в травні. А що?

6. Aster

Aster Well-Known Member

А хотсь може розказати про Леськів Віру Дмитрівну, лікаря з Батальної? Чула гарні відгуки. Може тут хтось в неї народжував?

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я буду в неї. Напишу після пологів...

8. vanilia

ДУЖЕ хороша лікарка!!! Вона була моїм ведучим лікарем (до кожної палати прикріпляють ще лікаря коли лежали на підтримці, вона була прикріплена до нашої). Про неї можу сказати тільки хороше. Дуже приємна, теж не спішить поскоріше стимулювати і т.д. Вона ж була асистентом на моєму кесарському. Хороша лікарка і хороша людина.

9. Наталя

Наталя Well-Known Member

Я в неї родила, вона мені сподобалась. Психологічно підійшла мені ідеально. Не напрягала, але була уважна, доброзичлива, весела, але без чорного гумору. Родити в неї було комфортно.

10. Марічка

Марічка Well-Known Member

1. 290 у.о. за все, крім медикаментів (200 лікареві, 50 акушерці і 40 дитячій)
    2. Народжувала з чоловіком на Батальній, сімейні пологи, дитину приклали одразу ж до грудей, потім ще година спільного перебування втрьох. Потім - двомісна палата з душем, дитина завжди зі мною.
    3. Лікар Лехновська Т.А. - відгуки тільки найкращі, так само як і про акушерку Тисівську Л.В. Пологи відбувалися вночі, без ексцесів, лікар чуйна і делікатна, акушерка всіляко допомагала порадами, як дихати, в якому положенні краще перебувати перейми. Платили самі на свій розсуд, за фактом.
    Дуже не сподобалася наша дитяча лікарка О.Б. (це імя і по-бат.) (дитину в родовій оглядала інша, дуже приємна особа, Шлемкевич Ольга, шкода, що не вона була за нами закріплена потім...). Дитина народилася на 37-38 тиж. і мала вагу 2600, то вона цим фактом оперувала, щоб набити собі ціну (і доплатити). Налякали мене малим цукром в крові і можливою капельницею, а ще тим, що дитина втрачає вагу, замість того, щоб помогти прикладати частіше до грудей, поки є молозиво і ще нема молока, вона сказала догодовувати... Я не давалася, але дитина постійно спала, добудитися було важко (кликала сестричок медичних, вони помагали будити і прикладати, але того було мало, щоб піднявся цукор, вага падала). Так в мою дитину (під тиском на мене) влили десь з 30 мл каші (це, як потім виявилося, ще й можливість бізнесу). Більше не дала, викликала лактолога, вирішила проблему, зявилося молоко, грудне вигодовування налагодилося. І ми виписувалися з пологового на 6 день з вагою вже 2700 (-170г, +270 г)!
    Хороші відгуки про Ольгу Зіновіївну, лактолога, противника догодовувань. Її можна викликати до себе в палату, якщо є якась проблема з годуванням, все покаже і розкаже. Для цього дзвоніть 244-21-24, це телефон центру лактації, там автовідповідач, просто надиктуйте на нього потрібну інформацію.
    4. Плюси - перебування разом з дитиною. Лікарі та Люди з великої букви, які там працюють.
    Мінуси - не сподобалося те, що пупчику "допомогли відпасти" на третій день. Що не хотіли прийняти мою відмову від щеплення проти туберкульозу (будуть проблеми з випискою, завідуюча "баба яга" проти...)
    А ще деякі лікарі просто роблять із такої святої справи, як народження і догляд за дітьми, бізнес. І це дуже прикро.

• Подобається Подобається x 14
  11. Aster

Aster Well-Known Member

А чи є десь на форумі Ваша розповідь про пологи?

Додано через 1 хвилину
    Бажаю легких пологів!

І буду чекати на розповідь... :)

12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Форумчани!Я бачила що за границею жінок коли кесарять,то не під загальним наркозом,а напевно через спинний мозок .Вони мамі до грудей прикладають зразу дитину і мама в свідомості.Дуже хотілось би щоб хто знае про це щось написали.Можливо хтось вже так народжував.
    P.s.:була одна знайома яка наймала відео-оператора щоб той зняв як їй роблять кесарів розтин(щоб знати що дитині все правильно робили).

13. vanilia

Не тільки закордоном :) І в нас так оперують. Мені лікар пропонував, але я вибрала загальний наркоз. Вважаю епідуральну анестезію надто небезпечною. :cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  14. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А де саме і хто пропонував?

15. vanilia

На Батальній. Поврозник В.В. говорив, що можуть загальний наркоз робити, а можуть епідуралку. Я хотіла загальний. Та й він був більше схильний до загального. Думаю, анестезіолог теж не був би проти.

16. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ага! І ми через то пройшли. Але я на той момент була в такому стані, що і "вламувати" довго їй не прийшлося. Казали, що переведуть дитину в іншу лікарню, якщо не буде щеплення. Цікаво... З якої б це радості???

17. Nata

Nata Well-Known Member

А я хотіла епідуралку, лікарі не хотіли :sad:. Відмовляли дуже.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Закордоном епідуралка вже як конвеєр, моя знайома народжувала в лікарні де як тільки тебе прийняли відразу отримуєш епідуралку бо в цій лікарні такі правила. У США епідуралка настільки поширена, що коли я кажу що народжувала без неї на мене дивляться як на аборигена.

• Подобається Подобається x 4
  19. Pand@

Pand@ Well-Known Member

я думаю страшний лише тим цей вид анастезії ,що мало у нас лікарів спеціалістів в цій області.всеж я думаю це було б краще ніж звичайний наркоз.Та тільки де знайти такого спеціаліста?

• Подобається Подобається x 3
  20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Нам він теж ціни не називав, і взнавала в інших. Але я готувалася на звичайні роди, тому про кесарські ціни чула краєм вуха. Моя знайома народжувала в Леха рік до мене, планове кесарське, то платила 400у.о. Я орінтувалася, потім, на дівчину, яка лежала зі мною в дородовій і яку він оперував на 36 тижні (проблеми з виношуванням), то вони платили 600 у.о. Загалом це самі жінки такі ціни встановлюють - я орієнтувалася на когось, тепер будуть інші орієнтуватися на те як ми платили і на наступний рік кесареве вже буде "коштувати" 1000 у.о.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.