Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

я вже писала, але повторюся, може комусь стане в пригоді. Коли мені 2 з половиною роки тому лікар оисував новаторства в медінституті, то казав, що тепер "родити можна як завгодно. хоч стоячи. правда акушерці троха незручно, але якщо треба, то нема на то ради". Хоча не виключено, що він то все так гарно розмальовував, знаючи, що я йду на кесарське. Але принаймні питати їх про то можна. Хоча, якщо вгатять крапельницю - то яке там стоячи...

• Подобається Подобається x 8
  2. Анута

Анута Well-Known Member

я півтора роки назад народжувала там. крапельницю не ставили, лікарка старалась (та і ми на цьому дуже наполягали) щоб усе було природньо. І навіть пробували приймати пологи не лежачи, але, скоріш за все, я була до цього не готова (з переляку в мене почали затухати перейми і ми змінили позицію). згодом, аналізуючи все, я ще раз переконалась що все "в моїй голові": якби я хоча б раз допустила собі думку, що в наших пологових можливими є пологи вертикальні напевно спокійно так і народила, а я просто налякалась.
    правда неоціненне СПАСИБІ чоловікові, тому я руками і ногами ЗА ПАРТНЕРСЬКІ ПОЛОГИ!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

От і я ТАКе кажу, що в пологах "головой работать надо". :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Памела

Памела New Member

Я народжувала на джамбула. Я дуже була задоволена своїм лікарем. В мене приймав роди чоловік і акушерка біля нього була дуже хороша. Порівняно з іншими роддомами я заплатила недорого. Умови були хороші, все чистенько, ремонт. У палаті я була без дитини, бо в мене було пару швів. Але дитину приносили через кожних 3 години. І з нею все було впорядку.

• Подобається Подобається x 2
  5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я там народжуватиму! а в кого ви народжували і коли?

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я народжувала на Батальній на початку липня. Чекала гіршого
    Почну спочатку. Вже в іншій гілці писала, що клізма для мене була найгіршим етапом пологів, а без неї там нікуди :sad: Зате в приймальні сиділа приємна жінка, з якою ми мило розмовляли, поки мене оформляли.
    Санітарки бувають теж різні: одним хочеться дякувати за саме ставлення до породіллі, а інших хочеться послати "в сад", бо без пари гривень вони шви заливають зеленкою з таким виразом обличчя, ніби роблять пересадку серця. Не чекала я, що там не буде гарячої води. Це просто катастрофа митися водою з 1,5-літрової пляшки. Ще не дуже приємно, що туалет і душ один на три палати. Зате перевагою є те, що всі палати двомісні. Ну і ще плюс - сумісне перебування з дитиною (іншого собі зараз і уявити не можу).
    Відвідування. Мені сподобалося, що там не прохідний двір. Перепустку мав лише мій чоловік. Але і людей перепусток пускали лише з 14,00 до 19,00. Для мене це було добре, бо не витримала б, якби в палаті весь час були чужі люди (відвідувачі сусідки по палаті).
    Прибирання. Щодня двічі мили підлогу. За неповні три дні, які я там була, один раз провели вологе прибирання - витерли порох з тумбочок і підвіконня.
    А от процес виписування мене довів до злості. Приблизно 10,30 під час обходу лікарка сказала,що нас можна виписувати. До 16,00 ми з дитиною і чоловіком в ПБ а ще купка родичів під ПБ чекали на документи. Я думала, що їх там покусаю. Зате до нас майже не приставали щодо урочистої виписки, бо чоловік відразу сказав, що нічого такого не хоче, а привітають нас і так

І Ви впевнені, що її не годували сумішами або підсолодженою водою? Чи це нормально? До того ж радять годувати не рідше, як кожні 2 години. Тут про це вже багато написано. У мене теж був шов, і сидіти я не могла, але справилася. Думаю, якби біля Вас була дитина, Ви б теж справилися.

• Подобається Подобається x 5
  7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

У Львові відкрили нове пологове відділення
    Нове пологове відділення відкрили у Львові. Розмістилося воно у роддомі на Мечнікова. Тут народжуватимуть у семи індивідуальних та двох сімейних пологових залах.
    Під час пологів з жінками зможуть бути і їхні чоловіки, і родичі. Де лежатимуть мамусі і що перше бачитимуть немовляти після появи на світ?...

• Подобається Подобається x 3
  8. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Це не всюди так. Я лежала на 3-му поверсі то там в кожній палаті душ і туалет, тільки пару палат без душу.

• Подобається Подобається x 1
  9. natorella

natorella Well-Known Member

я народжувала на Джамбули. Навіть дуже добре. Лікарка - Наталія Степанівна. Дуже приємна і добра. Лежала в палаті з малим, ГВ на вимогу. Молоко прийшло на 2 день. “-” один - я годую вже півроку лише всупереч порадам медичного персоналу (хоча неонатолог добре все підказував). А так залишились задоволена (хоч і туалет один на поверсі і гаряча вода по годинах) :)

• Подобається Подобається x 9
  10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Хтось може розповісти про лікаря з мед.інституту Грицишин Руслан Мироновича?

11. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Не зле так! Спостерігала і прислуховувалась - не зле!

12. Ука

нічого собі так обгрунтуваннячко! я після кесаря від наркозу відходила, а чоловік вже поруч з малою бавився

• Подобається Подобається x 14
  13. martylik

martylik New Member

Я народжувала в медінституті в січні цього року.Роди приймав Паєнок Олександр Станіславович.Він дуже мені допомагав,навідував мене кожного дня,порадив кращого педіатра.Хоча я трохи переплатила,я не шкодую - на дитину нічо не жалко!!! І такий спеціаліст як він,тих грошей заслужив.Я дуже задоволена.......

14. Анута

Анута Well-Known Member

там їх ціла династія ;)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

А скільки у нього дітей?

• Подобається Подобається x 7
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

(читати: скільки Вам на його дітей "не жалко"?)

17. lapocka

lapocka Well-Known Member

А в мене була цілком протилежна ситуація в приймальному на Батальній. Не повезло з медсестрою (чи санітаркою), це дуже ніжно сказано.
    Коли я зайшла в приймальне з мокрими штанами мене вона зустріла такими словами: "О жіночка обпісялась":shutup:. Ця репліка мене просто добила, до того я себе незручно почувала, а після таких слів..... хотілось плюнути їй в обличчя. Коли я підняла на неї голос, і спитала, що вона собі дозволяє, та заспокоїлась, і навіть перепросила, але факт залишається фактом. Такій людині лише замітати вулиці, десь в кінці львівської географії, або в коровнику, а не працювати з людьми в приймальному покої.
    До решти персоналу претензій немаю:). Напевне тому, що медсестру з приймального, напевно не реально переплюнути хамством

18. Katrin

Katrin Well-Known Member

"Народжувати у новому відділенні можна безкоштовно. Втім, медперсонал пропонуватиме породіллям зробити благодійний внесок у фонд лікарні."
    Без комментарів як кажуть

19. Ука

якби цей благодійний внесок бувзаміною плати лікарю,акушерці,педіатру,сестрі,санітарці, йшов би офіційно на рахунок лікарні, і з нього б робили премії персоналу чи закуповували б обладнання, я би була не проти. Але чомусь сумнюваюся...

20. Katrin

Katrin Well-Known Member

"Сімейні пологи досі вважають новаторством" і "Власне самих пологів воно звісно не зовсім стосується"- це точно підмічено з Вашого боку.
    А тепер детальніше. Я народжувала на Мечнікова.
    Це нормально коли породілля лежить в коридорі після родзалу з речами на каталці ...а-ля післяродова палата ги-ги.
    "Додайте сюди раннє прикладання до грудей"
    Дитина на животі максимум 15хв, більше на паряться і то, якщо пощастить, мені піднесли, мала грудь не схопила, вони її швиденько забрали тіпа ну не бере так не бере.
    "Хороші сан.умови":
    - це закритий туалет і відсутність води взагалі в 1 день? для чого відкривати роддом,якщо не закінчений ремонт, бо по плану так є відкриття 17 і крапка.
    - відсутність гар. води впродовж всього терміну перебування в ПБ;
    "перебування з дитиною в палаті"
    Тут немає що сказати, перебування разом.
    "гарненькі інтер’єри"
    Є гарне прислів"я "Встречают по одёжке, провожают по уму".
    Якжеж приємно було дивитись на гарнющу душову кабінку і проходити мимо, бо немає води. Про палату нічого поганого не скажу, там все ок, дійсно гарно і приємно.
    Я не розумію для чого давати рекламу, що ми такі хороші-прехороші, в нас так все сучасно і модньо і не виконувати це взагалі. Тоді спочатку навчіть медперсонал як і що робити, не просто так для галочки, а дійсно навчити і зробіть умови відповідні.
    P.S. Ще раз перечитала ваш допис, в нас напевно різні поняття про сучасні методи ведення пологів. Я в цьому вбачаю такі поняття як: сімейні пологи, тактовне ставлення до породіллі до і після, не стимулювання, а максимум природній процес проходження пологів. А стосовно "пологи у воді, стоячи", лежачи. Якщо працює професіонал, він прийме дитину в будь-якому положенні знаходження породіллі, аби їй легше було.
    А наразі мене сприймали як обєкт зароблення грошей, зовсім не зважаючи на мої інтереси.. Система, нема що сказати. Повірте мені легше було б офіційно заплатити тих 250 баксів в касу і отримати те, що я хочу, а не те, що і як хочуть мед.працівники (а вони хочуть переважно одного-швидше мене спекатись і отримати свої "кровні").
    Але до цього ще далеко або дійсно народжувати вдома.

Статус теми:
Закрита.